Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi mangler din faglighed som tømrer hos kunde i Midtjylland

Vil du have en varieret hverdag i en virksomhed, der kan tilbyde dig ordnede og trygge forhold? Vi kan tilbyde dig at blive en del af et stærkt netværk af dygtige kollegaer med stor faglighed og attraktive ansættelsesvilkår. Vi søger en tømrer til vores team i Midtjylland – er det dig?

Vi kan tilbyde dig:
Når du arbejder hos os, får du ordnede og sikre arbejdsforhold. Vi tilbyder dig løn efter overenskomst, pension og en sundhedsforsikring med gode behandlingsmuligheder. Du får også adgang til en lang række attraktive personalegoder – eksempelvis vores ISS feriehuse i Danmark og Europa, tusindvis af rabataftaler og forskellige firmaarrangementer.

Samtidig har vi fokus på din udvikling – såvel personligt som fagligt. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale, som vi vil være med til at udvikle – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af ISS.

Bliv tømrer hos os og få ansvaret for:

  • Vedligeholdelses- og driftsopgaver, som kræver din store faglighed
  • Udregning og udførsel af mindre tilbud
  • Renoveringsopgaver og reparationer
  • Medvirke til at alle indkomne (ad hoc) opgaver bliver prioriteret og udført
Du vil opleve en meget alsidig hverdag, hvor du får stor indflydelse og mandat til at sikre, at vi leverer de helt rette løsninger til vores kunder. Du får en høj grad af selvstændighed i dit arbejde, men samtidig have masser af dygtige kollegaer tæt på, hvis du får brug for en hånd.

Er du vores nye kollega?
Som tømrer bliver du vigtig for os. Din store faglighed, skarpe øje for den gode løsning og evne til at levere en god service er grundlaget for, at vores kunder er glade og tilfredse. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt med dine opgaver og tage faglige beslutninger indenfor dit arbejdsområde.

Derudover kan du sætte tjek til følgende punkter:

  • Uddannet tømrer og har bred, håndværksmæssig erfaring
  • Grundig og kvalitetsbevidst
  • God erfaring med service
  • Taler og skriver dansk samt IT-kunnen til hverdagsbrug
  • Har kørekort til personbil
  • Kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger og blive sikkerhedsgodkendt
Stillingen er på 37 timer, og mødetiderne er mandag til torsdag fra kl. 07.00 til kl. 15.30 og fredag fra kl. 7.00 til kl. 12.00.

Skynd dig at sende os din ansøgning
Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning og håber derfor, at du vil sende det afsted allerede i dag. Vi modtager ansøgninger frem til senest d. 20. februar 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte Nichlas Erfurt, serviceleder, tlf. 61967674.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.