Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi mangler en dejlig dansklærer i vores udskoling - og måske er du samtidig musikalsk, kreativ eller god til engelsk?

Om jobbet

Vi sender desværre en dejlig dansklærer videre til en spændende konsulentstilling, og derfor har vi brug for en dansklærer med en stærk udskolingsprofil.
På skolen vil vi også gerne blive endnu dygtigere omkring fagene engelsk, musik og håndværk/design, så er det noget, du har med dig, så er det en fordel.
Men ellers så giv gerne et bud på, hvad du kan berige os med.

Kan du se dig selv ind i noget af det ovenstående, så kontakt os for en snak eller et besøg - og send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Din profil

Vi søger en engageret lærer, der har lyst til at arbejde sammen med andre dygtige kollegaer omkring klasser og fag. Vi har brug for en erfaren dansklærer til udskolingen - og for andre fag som beskrevet ovenfor.

Men vi er også nysgerrige på, hvad lige præcis du kan! Vi har et mål om at styrke den praksisfaglige dimension på skolen, og derfor er vi hele tiden på udkig efter lærere, der har håndværk og design, madkundskab eller musik, men vi kan også supplere stillingen med andre fag, blandt andet engelsk.

Det vigtigste er selvfølgelig, at du er optaget af danskfaget, og at du brænder for børns læring og for at skabe en skole, hvor børnene trives, lærer og er rigtig glade for at komme.

Vi arbejder på skolen i årgangsteams, hvor lærere og pædagoger arbejder sammen om børnenes læring med blik for en sammenhængende skoledag. Du kan derfor se frem til at samarbejde både i årgangsteamet og i faglige fællesskaber i øvrigt.

Derfor skal du vælge os

Skovlyskolen er en velfungerende og totalt nyrenoveret skole, med et godt fagligt miljø og energiske, nysgerrige og deltagende børn, engagerede forældre og kompetente medarbejdere.

Vi ligger i naturskønne omgivelser lige op ad Rude Skov og Oksemosen. Der er lys og luft og masser af muligheder for udeskole og udeleg. Skolen har netop fået lavet helt nye udearealer med masser af plads til bevægelse, læring og leg.

Vi er udviklingsorienterede og arbejder i lærende fællesskaber med udvikling af både skolen - men også af dig - så vi hver dag skaber en skole, der er givende for både elever og medarbejdere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores fantastiske skole.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er i udgangspunktet fuld tid, men dette kan forhandles, og der påtænkes start d. 1. november.
Ansættelsesbetingelser i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Du er velkommen til at booke et besøg for at se skolen.

Om os

Skovlyskolen er en skole med både en almen- og en specialafdeling, og vi er optagede af at se os selv som en skole, hvor vi kan lære af hinanden og bidrage til et fælles elevfællesskab og kollegaskab. Vi har to spor i almenafdelingen, og denne er opdelt i to afdelinger, der skiller mellem 5. og 6. klasse. Langt de fleste lærere har kun timer i den ene afdeling.
I specialafdelingen har vi ca. 80 elever i to forskellige spor - C-sporet og E-sporet.
Alle elever på skolen er en del af det fælles SFO- og klubtilbud.

Vi er en del af et ambitiøst udviklingsprojekt i Rudersdal kommune, hvor vi arbejder med professionelle læringsfællesskaber, tydelige og synlige mål, elevinvolvering og feedback til medarbejdere og elever.

Vi anvender iPad i undervisningen, hvilket du naturligvis også får stillet til rådighed. Endvidere har alle lærere en Macbook som eget arbejdsredskab. I alle lokaler er der Apple-TV, og vi søger at integrere IT som en helt naturlig del af undervisningen.

Vi ligger naturskønt, og vi glæder os over når undervisningen kan være udendørs - enten på vores egne dejlige udeområder eller i lokalområdet, der byder på skov og sø.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor senest d. 22. september.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Karin Grüttner på tlf. 72683175 eller på kgrut@rudersdal.dk eller afdelingsleder for udskolingen Jacob Kofoed på tlf. 72683176.

Samtaler: forventes afholdt i uge 40


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.