Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi mangler en meget dygtig og selvstændig kok

...som kan lave en buffet a la den, i denne video: Video af fiske- og skaldyrsbuffet i Fiskehuset
 
Vi har i forvejen drøntravlt med både butik, restaurant og netbutikssalg lige pt. Og lige om hjørnet venter jo en endnu mere travl sommer. Og vi har allerede nu mange kunder/gæster, der spørger om, hvornår vi åbner aftenbuffet op igen. Og der mangler vi dig :-) 

Vi er lige nu og her 5 fuldtidsansatte, og dertil kommer, at vi har nogle dygtige unge mennesker ansat på deltid efter skoletid/i weekender. Men, da vi allerede nu har meget travlt, og jo kun får mere travlt fra nu af, ja, så mangler vi dig ?? 

Du skal være virkelig dygtig til at lave mad, der smager, og er flot pyntet op, samt udnytte vores gode råvarer, og også komme med nye idéer. Og så skal du også brænde for at få lov til at betjene vores dejlige kunder/gæster. Du skal også kunne lede et team, og det er en stor fordel, hvis du er dygtig til it. Så vi kigger først og fremmest på dine evner, erfaringer og kvalifikationer samt personlige egenskaber. Og her er samarbejdsevner og en god kemi vigtig for os. At du er stabil og ærlig osv., er naturligvis en selvfølge. 

Der ligger også det i det, at Per, som jo for næsten 2 år siden, nåede folkepensionsalderen, virkelig mangler én, der har lyst og evner til at aflaste ham i driften af hele virksomheden. Derfor står virksomheden også til salg på nettet, men der er ikke noget panik på med det, og skulle det være, så bliver der jo ikke mindre arbejdspladser her af den grund. Og, skulle du have lyst til at blive selvstændig, så skal du da bare lige vide, at vi også kan finde en fordelagtig løsning på det, evt. glidende i løbet af et par år. 

Så vi forestiller, at du kan lidt af hvert. Du behøver ikke være uddannet kok, men har du lyst til mere end lige mad, så kan vi naturligvis tilbyde fuldtidsarbejde året rundt, men du skal være indstillet på at arbejde flest timer i skolernes ferieperioder og op til højtider, da det er her, vi har allermest travlt. 

Vi kan tilbyde nogle frie og uformelle arbejdsforhold, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme stillingen. 

Har du spørgsmål, kan du ringe til Per på mobil 40320886. Men, ellers skynd dig at sende os en mail på mail@fiskehuset.dk, hvor du lige kort forklarer lidt om dig selv, og hvad du mener du kan bidrage med her, og så kontakter vi dig, hvis har brug for flere oplysninger. 

Vi ansætter lige så snart, vi har fundet den rette, så skynd dig at få mailen afsted. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.