Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi opnormerer, og søger en sygeplejerske til vores velfungerende åbne afsnit. Ønsker du at blive afklaret med, om du vil arbejde i psykiatrien? Så er din mulighed lige her!

Vi er et åbent psykiatrisk afsnit, som arbejder recovery-orienteret med relationsbehandling. Behandling og sygepleje er tilrettelagt ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper. Vores patienter har blandede psykiatriske diagnoser og problemstillinger, og de er indlagte i gennemsnit 6 til 8 uger. Vi har plads til i alt 19 patienter.Hvorfor skal du søge job hos os? Vi er en velfungerende personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, en overlæge, yngre læger, en ergoterapeut, en recovery-mentor, en socialrådgiver, en psykolog og fysioterapeuter. Teamets diversitet i alder, køn, erfaring og etnicitet giver os en faglig styrke og dynamik.

Et højt fagligt niveau, en gruppedynamik i særklasse og et godt arbejdsmiljø. Vi insisterer på at opretholde et godt arbejdsmiljø med ærlighed og respekt for hinandens forskelligheder. Hverdagen giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har dagligt monofagligt møde med fokus på sygeplejeudfordringer. Vi prioriterer, at vi i teamet spiser frokost sammen.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil gennemgå vores kompetenceudviklingsprogram. Desuden vil du blive tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og deeskalerende teknikker, og efterfølgende vil du 2 gange om året deltage i vedligeholdelsestræning.

Du kommer til at deltage i supervision og kursusdage med dine kommende kollegaer.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser.Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Du kommer til at arbejde med individuelle behandlingsplaner for patienterne, der omfatter udredning, behandling og udslusning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Du bliver fast kontaktperson for 3-4 patienter.
  • Du skal lejlighedsvis varetage koordinatorfunktion til planlægning af læge- og psykologsamtaler.
Vi samarbejder med pårørende ud fra patientens ønsker, og har fokus på børnesamtaler. Vi afholder også netværksmøder med kommunale og ambulante samarbejdspartnere for at prioritere det enkelte forløb.

Du vil ligeledes få en stor indflydelse på vores arbejdsgange og forbedringsprocesser via forbedringstavlemøder.

Hvad forventer vi af dig? Du er uddannet sygeplejerske, og har en nysgerrighed på psykiatrispecialet - vi ser det ikke som en hindring, hvis du ikke har erfaring med specialet. Dine kommende kolleger står klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven.

Derudover ser du dig selv som:

  • god til at skabe relationer
  • empatisk
  • god til at kommunikere
  • fagligt velfunderet
Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling, der er til besættelse pr. 1. maj eller efter aftale.

Weekendarbejde vil være hver 2. weekend i ulige uger med mulighed for ekstra friweekender efter aftale med afdelingssygeplejersken og vagtplanlægger. Ansættelse i blandede vagter med fortrinsvis 2 holds skift. Du skal være indstillet på at hjælpe med alle vagter i ferieperioder.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer.

Afsnit 176 ligger på Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via link senest søndag d. 28 februar. Kl. 12. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder til samtaler i uge 9.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Line Seewaldsen på tlf.: 30 44 91 47 eller assisterende afdelingssygeplejerske Mona Brix tlf.: 38640577Velkommen til Psykiatrisk Center GlostrupI Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.