Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi opnormerer! Sygeplejerske søges til ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 almen, Roskilde

Mere nærhed. Specialiseret faglighed. Øget behandlingseffekt. Det er nogle af de mål vi har med den kommende opnormering af ungdomspsykiatrien i Region Sjælland. Hvis du vil være med til at udvikle og forme fremtidens U1, så læs med her...

I foråret gennemfører vi en større omorganisering af vores ungdomspsykiatriske døgnafsnit U1, som blandt andet betyder en opdeling af afsnittet i et hhv. alment og intensivt afsnit. Vi har i den forbindelse fået en ekstrabevilling til styrkelse af primært plejenormeringen, og derfor søger vi nu en sygeplejerske, som har lyst til at opbygge og sætte sit præg på det almene afsnit. Som nyt afsnit skal vi udvikle og igangsætte tiltag blandt andet i forhold til miljøterapi og medinddragelse, derfor har vi brug for dig, som vil bidrage til dette og påtage sig ansvarsområder som ny kollega.

Stillingen er på 37 timer med blandede vagter.

Som sygeplejerske i U1 almen får du chancen for at arbejde i et alsidigt ungdomspsykiatrisk døgnafsnit, hvor udviklingen af det gode patientforløb er i fokus. Du får mulighed for at arbejde med unge med et bredt udsnit af psykiatriske diagnoser og problemstillinger.

Vi skal fremover også have en mere udgående, ambulant funktion for derigennem at have et supplement til indlæggelse i døgnafsnittet. Derfor vil der på sigt være mulighed for at sygeplejersker samt øvrigt miljøpersonale ansat i afsnittet får patientrettede opgaver ud af huset.

Vi kan love dig spændende og varierede arbejdsdage, hvor ikke to dage er ens.

Kompetencer

 • Autorisation som sygeplejerske
 • Gerne erfaring med børne- og ungdomspsykiatri
 • Gerne miljøterapeutisk uddannelse
 • Gerne klinisk vejlederfunktion
 • Fagligt engagement
 • Personlig balance, robusthed og imødekommenhed

Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 (døgnafsnit)

Afsnittet har i dag 20 sengepladser, og modtager patienter i såvel akutte som elektive forløb. Efter forårets omstrukturering kommer U1 til at består af U1 alment afsnit med 8 senge, samt U1 intensivt afsnit med 4 modtagesenge og 8 intensive senge.

Afsnittet er etableret ved Roskilde Fjord, i en bygning fra 2012 som på bedste vis understøtter de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i relation til døgnregi, herunder både individuel behandling og miljøterapi. I samme bygning er der desuden et selvstændigt afsnit til børn med 9 pladser.

Personalet i U1 arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret, miljøterapeutiske ramme og er organiseret i teams. Miljøterapien tilrettelægges i forhold til hele gruppen af unge, samt individuelt ud fra den enkelte unges ressourcer og behov. Vi arbejder systematisk med undersøgelser og behandlingsplaner.

Personalet er meget engagerede og lægger vægt på åbenhed. Et fast punkt på personalemøder er vores trivsel. Vi prioriterer sikkerhed højt og arbejder aktivt for at skabe et sikkert miljø for såvel de unge patienter som personalet.

Læs mere om afsnit U1 her

Arbejdsopgaver:

 • Miljøterapeutiske opgaver i forbindelse med undersøgelse og behandling
 • Sygeplejefaglige opgaver

Vi tilbyder dig

Et arbejde i de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord, dem bruger vi så meget som muligt året rundt?. Vi har en spændende og dynamisk arbejdsplads blandt både gode, erfarne såvel som nyere kolleger, hvor refleksion og faglig udvikling er en del af hverdagen.

 • En grundig introduktion
 • Tildeling af mentor
 • Fokus på godt samarbejde samt gode fysiske rammer
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling via undervisning, temadage, supervision og personaletræning

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst.

Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 9 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde. Læs mere om afdelingen her.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Fugmann på 26 28 58 45, overlæge Julie Klahn på 58 53 80 20 eller ledende oversygeplejerske Poul Erik Ravnsmed, 29 27 12 66 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er den 18. april 2021, men vi indkalder løbende til samtaler, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Ansættelsesdato: 1. juni 2021

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.