Vi søger 1-2 overlæger/afdelingslæger med speciale i Alm. medicin eller Intern medicin til vort team i Akutafdelingen

På Nordsjællands hospital har vi en plan, som skal gøres os til Akuthospitalet i nord - Akutafdelingen er indgangsporten for næsten alle akutte indlæggelser på hospitalet - vi på ENA vil være med i front - derfor skal vi bruge speciallæger til vort team. Du kommer til at arbejde som speciallæge i Akutafdelingen, Hillerød, i ENA´s teamstruktur - du vil være forankret i den medicinske afdeling: ENA og opleve den faglige synergi ved dette.

Der modtages i øjeblikket dagligt 120 akutte patienter. Knap 70 procent af vores patienter udskrives direkte fra akutafdelingen efter endt behandling.
Du vil være leder af et team bestående af kompetente yngre læger og sygeplejersker som tager hånd om modtagelse, udredning og behandling af den intern medicinske patient. Der vil være et særligt fokus på supervision, lederskab og samarbejdsevner. Funktionen er under opbygning og der forventes deltagelse i den proces sådan at vi tilpasser os de krav der stilles til Fremtidens Akuthospital herunder med gradvist øget tilstedeværelse af speciallægekompetencer også i vagten.

Nordsjællands Hospital har et befolkningsgrundlag på ca. 310.000 borgere. På nuværende tidspunkt er der hospitalsmatrikler i henholdsvis Frederikssund og Hillerød samt et Sundhedshus i Helsingør. Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling har funktion på matriklen i Hillerød. Hospitalsaktiviteten forventes samlet på Nyt Nordsjællands Hospital i 2022 i Hillerød. Der er fælles direktion for alle 3 matrikler. Afdelingen modtager primært akutte og henviste patienter inden for det nefrologiske og endokrinologiske område samt akutte uselekterede patienter inden for hele det intern medicinske hovedfunktionsområde tilsammen med de øvrige medicinske afdelinger.

Vi søger 1-2 speciallæger i Alm. medicin eller et Internt medicinsk speciale, som har særlig lyst til at arbejde med den akutte medicinske funktion hos os. Et ønske om at uddanne sig inden for feltet mhp. evt specialisering til speciallæge i Akutmedicin vil være en fordel. Uddannelse og kompetenceudvikling vægtes meget tungt hos os og flg. kurser tilbydes: Teamtræning i Akutafdelingen, Certificering i UL og Flowmaster i Akutafdelingen.

Akutafdelingen består af 44 akut medicinske senge, som rummer intern medicin, geriatri og neurologi. Derudover findes ortopædkirurgisk skadestue. Kirurgien er geografisk adskilt men modtages ligeledes i akutafdelingen.

ENA´s ansvarsområde er Triagefunktionen, Fast-Track og 14 senge som primært rummer bred intern medicin, specialiseret endokrinologi og nefrologi.
ENA er en medicinsk afdeling som består yderligere af i alt 19 senge fordelt på fælles nefrologisk / endokrinologisk sengeafsnit med 19 nefrologiske, endokrinologiske og blandede intern medicinske senge samt en betydelig ambulant enhed inden for nefrologi og endokrinologi.

Arbejdsopgaver:

 • Modtagelse, triage, undersøgelse, behandling samt visitation af akutte patienter til hele Nordsjællands Hospital.
 • Tværfaglig teamledelse mhp. at planlægge og styre specifikke patientforløb.
 • Undervise og vejlede læger, sygeplejersker og øvrige personale i Akutafdelingen.
 • Være rollemodel for afdelingens læger, sygeplejersker og øvrige personale.
 • Vejlede og rådgive patienter og pårørende.
Funktionen i akutafdelingen indebærer dagarbejde på hverdage og weekend til kl 21 og tilstedeværelse vil gradvist blive udbygget i hht. ”den regionale vision for akutområdet”.

Afdelingens lægelige stab:
 • 1 ledende overlæge med specialeansvar i nefrologi
 • 1 specialeansvarlig overlæge i endokrinologi
 • 2 professorer (endokrinologi)
 • 2 kliniske deltidsforskere (endokrinologi)
 • 14 øvrige overlæger /speciallæger
 • 36 reservelæger med hovedarbejdssted i Hillerød og funktion i Frederikssund.

Afdelingens lægelige arbejdstilrettelæggelse

Speciallægen vil indgå i det eksisterende speciallægeteam og vil få tildelt et særligt ansvarsområde efter nærmere aftale.

Den intern medicinske bagvagtsfunktion, som dækker både Frederiksund og Hillerød matriklen, varetages af det kardiologiske speciale - som er placeret i en selvstændig kardiologisk afdeling.

Afdelingens yngre-læge vagtberedskab består i Hillerød af et døgnbaseret tilstedeværelsesvagtlag med 2 yngre læger (KBU, introlæger, hoveduddannelseslæger i Almen Medicin) samt et tilstedeværelsesvagtlag aften/nat med 1 yngre læge (Hoveduddannelseslæger i et intern medicinsk speciale).

Nefrologisk og Endokrinologisk afdeling varetager områdespecialefunktioner inden for medicinsk endokrinologi og Nefrologi. Afdelingen deltager i hoveduddannelsesforløb inden for disse specialer. Afdelingen har et højt fagligt niveau og satser tillige på forskning. Afdelingen har 2 professorer ansat samt flere PhD-studerende.

Det forventes at speciallægen deltager i afdelingens arbejde med kvalitet og udvikling der vil desuden være mulighed for at indtræde i forskning efter interesse.
Nærmere oplysninger om stillingen kan også fås ved henvendelse til områdeansvarlig overlæge, Jesper Juul Larsen, speciallæge i nefrologi og fagområde i akutmedicin Jesper.juul.larsen@regionh.dk tlf. 4829 6960 eller ledende overlæge, dr. med. Lisbet Brandi lisbet.brandi@regionh.dk tlf. 4829 5993.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med FAS.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 14. maj kl 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 29. maj fra kl. 13.00.

Ansøgningen bedes udformet efter de 7 rollemodeller. Der skal vedhæftes CV, autorisationer, publikationsliste samt evt. referencer.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør og det ved vi. Men vi mener i...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Introduktionsstilling, Neurologi

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød 1-årig introduktionsstilling i neurologi (2000070i1) er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018. Afdelingen består af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopl...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Afdelingslæge søges med tilknytning til den palliative funktion

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling ledig, som afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion. Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Afdeling. Enheden er beliggende på Frederikssundsvej 30, ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Afdelingslæge søges til onkologisk og palliativ afdeling, Hillerød

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
Afdelingslæge Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital Vi søger en engagereret kompetent og dynamisk afdelingslæge på 37 timer ugentlig. Med interesse og erfaring inden for behandling af mammacancer til Onkologisk og Palliativ Afdeli...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Vær med til at præge opbygningen af en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april udskilt som en selvstændig kardiologisk afdeling, og er i gang med en omfattende reorganisering mhp. at sikre en fortsat moderne kardiologisk afdeling, som passer ind i rammerne ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018