Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK

TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

 

Du er:

•Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling

•Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst

•Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen

•I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet

•Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette •Indforstået med at arbejde aften og weekend

•Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer

•Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol

•Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

•Glad og har en god portion humor

 

Vi er:

•6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet •

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

•Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone

•Ordensmennesker

•Økologiske

•Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)

•Fleksible

•Kvalitetsbevidste HVAD ER REFBORG?:

•REFBORG er beliggende i Billund.

•REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

•REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

 

•REFBORG er en super arbejdsplads.

•REFBORG er i rivende udvikling.

•REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.

•REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133.

Vi glæder os til at høre fra dig


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330018139Phoenix-af7b8bf012019-05-06T00:00:00VI SØGER 1 ENGAGERET KOK

TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

 

Du er:

•Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling

•Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst

•Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen

•I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet

•Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette •Indforstået med at arbejde aften og weekend

•Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer

•Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol

•Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

•Glad og har en god portion humor

 

Vi er:

•6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet •

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

•Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone

•Ordensmennesker

•Økologiske

•Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)

•Fleksible

•Kvalitetsbevidste HVAD ER REFBORG?:

•REFBORG er beliggende i Billund.

•REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

•REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

 

•REFBORG er en super arbejdsplads.

•REFBORG er i rivende udvikling.

•REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.

•REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133.

Vi glæder os til at høre fra dig

2019-07-02T00:51:39.780 TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi er: 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig11jobnetaf7b8bf0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3521496REFBORG A/S11Buen 67190BillundDKDanmark0mail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent755250JobNet4983913498391310006-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af7b8bf0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=af7b8bf0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af7b8bf0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af7b8bf0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonVI SØGER 1 ENGAGERET KOK1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361712567Birthe Tarpmail@refborg.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK