Vi søger 2 Smedelærlinge - 1 til rustfri stål og 1 til sort stål

Start din uddannelseskarriere i en virksomhed som kan give dig de bedste forudsætninger for at blive en eftertragtet spiller på arbejdsmarkedet.

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team - og få en uddannelse indenfor et fag i rivende udvikling og vækst – og med store muligheder for fastansættelse efterfølgende?

Rummer du ansvarlighed, arbejdsomhed og lysten til at bruge dine hænder?

- så er du den smedelærling som vi søger.

 

Du vil blive oplært i smedefaget af os, og du kan forvente en udfordrende, afvekslende og lærerig arbejdsdag hos Dansk smede- og maskinteknik.

Ønsker du at blive faglært smed, så tag fat i Jan Lund på 20712324 jal@dsm-teknik.dk eller Allan Axelsen 30 73 46 00 ala@dsm-teknik.dk.

https://www.dsm-teknik.dk/dk

DSM A/S er en privat ejet smedevirksomhed, der gennem mere end 2 årtier har leveret løsninger til blandt andet fødevareindustrien, miljø- og spildevandssektoren. Desuden udvikler og fremstiller vi maskinkonstruktioner til landbruget i samarbejde med vores moderselskab Agrometer A/S. Vi er en veletableret virksomhed med en bred vifte af store danske virksomheder i vores kundekreds. DSM A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere der alle er veluddannede specialister inden for hver deres fagområde.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.