Gem job

VI SØGER 2 UDLÆRTE BLOMSTERBINDERE

Vi løber stærkt hos Frøken Flora, og leder derfor efter 2 udlærte blomsterbindere til, at håndtere vores Interflora binderi.

Sammen med en kollega får du ansvaret for vores alle vores Interflora-ordrer, lige fra modtagelse, til binding og overlevering til vores chauffører.

Stillingerne kan være deltid eller fuldtid, det aftaler vi sammen. Vi er meget fleksible mht. mødetid, og det er muligt at møde allerede før butikken åbner.
Arbejde hveranden lørdag, og fri hver mandag eller tirsdag.

Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette!

Vi søger en blomstersjæl som kan have mange bolde i luften og er fuld af gå-på-mod. Du skal være fleksibel og arbejdsom, og indstillet på, at hjælpe dine kollegaer i travle perioder. Erfaring med Interflora er en stor fordel.

Drømmer du om spændende udfordringer, gode kollegaer og fart over feltet, er det måske dig vi søger!

Send din ansøgning og CV til anders@froken-flora.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.