Vi søger Anlægsstruktør

Uddannet anlægsstruktør søges snarest muligt til Just Anlæg og Kloak

Vi har travlt og har godt gang i mange opgaver samtidig med, at nye opgaver kommer ind. Vi er et team der lever efter det klassiske udtryk "frihed under ansvar". et kræver en høj grad af selvdisciplin, hvilket er en af forudsætningerne for at kunne med på holdet. Vi anerkender, at arbejdsliv og familie skal gå op i en højere enhed, derfor er det muligt at tilrettelægge at man fx arbejder 32 timer den ene uge og 42 timer den anden uge.
Vi søger en anlægsstruktør der kan se sig selv være en medspiller på holdet samt bidrage til virksomhedens videre vækst.

Vi forventer at du:
- Har høj grad af selvdisciplin
- Er uddannet anlægsstruktør
- Har min. 3 års erfaring efter endt uddannelse
- Kan arbejde godt sammen med andre
- Er struktureret og pålidelig
- Har et godt overblik og sans for detaljer
- Har B/E kørekort
- Vil sammen med teamet gøre alt for at levere afsluttede projekter af høj kvalitet.

Vi tilbyder gode kollegaer og ordnede forhold og insisterer på en respektfuld omgangtone, hvor alle hjælper hinanden. Vi tager ikke opgaver længere væk end 45 min. fra firmaets adresse.
Lønnen starter fra 190 kr/t samt en god og realistisk bonusordning.

Hvis spørgsmål skriv på aj@justanlaeg.dk

Ansøgning sendes til aj@justanlaeg.dk

Om Just Anlæg & Kloak

Just Anlæg og kloak beskætiger sig med brolægning, nuanlæg og kloakarbejde.

Vi er Aut. kloakmester og medlem af danske Anlægsgartnere indtil 2021, hvor vi derefter er med i Dansk Byggeri Kloaksektion og Byggeriets kvalitetskontrol. Vi følger selvfølgelig gældende overenskomst.

Vi ligger vægt på at skabe fantastikse og kreative uderum, som bliver en del af hverdagen, både sommer og vinter. Uderum som skaber helhed, stemning og skaber kontraster mellem fliser, planter, lys, græs og træer.

Just Anlæg og Kloak hjælper dig med råd, vejledning og den praktiske udførsel af dit haveanlæg, så du får skabt det du drømmer om! Vores arbejde bliver udført efter bygningsreglementer og gælende lovgivning, vi tager løbende kurser, så vi altid er opdateret på hvad der sker. Vi udfører haveanlæg for private, grundejerforeninger og virksomheder.

Se vores side på Instagram, hvor du kanse billeder af noget af det vi bla. laver.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.