Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger Danmarks bedste projektassistent til et spændende IT-projekt i Regional IT, Region Syddanmark

Har du lysten og evnerne til at operere i en stor politisk organisation med rigtig mange interessenter? Drives du af at yde en god service i en travl hverdag? Så er det her job helt sikkert noget for dig.

Projekter er et velfungerende funktionsområde, der leverer projektledelse til Region Syddanmarks mange it-projekter, hvoraf de fleste er både store og komplekse.

Du vil skulle indgå i et dynamisk team af projektledere, som sidder med projektet EPJ SYD, der er Region Syddanmarks nye elektroniske patientjournalsystem.  I 2021 tager Region Syddanmark den nye elektroniske patientjournal EPJ SYD i brug. Med EPJ SYD får regionen en fælles standardiseret platform, som skal sikre patientsikker, brugervenlig og effektiv it-understøttelse af de kliniske arbejdsgange.

Som projektassistent vil du i samarbejde med projektgruppen/projektledelsen skulle designe, formidle og drive processer omkring projektet, som sikrer, at dokumentation og logning af projektet og aktiviteter i projektet lever op til aftalt niveau. Projektassistenten fungerer som hjælp til projektlederen – i form af en ”back office” funktion, der sikrer et stabilt fundament for projektlederen.

Nogle af dine opgaver er blandt andet:

 • Log vedligeholdelse eks. Emnelog, Risikolog, Interessent analyse, beslutningslog etc.
 • Præsentationer udarbejdet af projektledere kigges igennem sammen, for at sikre at denne er fri for stavefejl og layout er i orden
 • Arkiveringsproces og forpligtigelser
 • Vedligeholde oversigt over projektdeltagere
 • Revidere produkter fra projektet
 • Assistere med oplæg til produkter, fx præsentationer, sagsfremstillinger og beslutningsoplæg
 • Deltage i opfølgning på budgetter og økonomi
 • Vedligeholde og være ansvarlig for projektets hjemmeside (SharePoint, kendskab til Sharepoint ikke et krav)
 • Yde kommunikationshjælp til projektet
 • Hjælpe med mødeindkaldelser
 • Udarbejdelse og udsendelse af referater

Dine kompetencer:

Det er afgørende, at du er god til at kommunikere og at du med din adfærd udstråler imødekommenhed. Du har grundlæggende viden omkring projektledelse (IPMA, Prince2 el. lignende) og er meget nysgerrig på at udvikle dig videre. Har du også arbejdet som projektassistent eller projektdeltager, er det et klart plus, men du har under alle omstændigheder interesse i at udvikle dine kompetencer inden for området. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sundheds-it fra private virksomheder eller det offentlige men ikke et must.

Som person evner du at arbejde selvstændigt, er dynamisk og kan samtidig indgå i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere og projektdeltagere. Vi forventer, at du er en teamplayer og ser godt samarbejde som en nødvendighed for succes i dit job. Du må meget gerne have forståelse for flow, både som data og som proces flow. Du trives i struktur, travlhed og har et godt, smittende humør.

Du er motiveret af, at din indsats gør en forskel for såvel dine projektkolleger som for ledelsen, og af at drive dine forbedringer sikkert i mål. Du får et job hvor du skal være selvkørende, kreativ og du vil have indflydelse på løsningen af opgaver.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere en 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 255 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Ansættelsesbetingelser:

Arbejdspladsen er i ny-indrettede lækre lokaler på Kolding Sygehus. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner. Du ansættes på fuld tid med fleksibel arbejdstid.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Sådan søger du:

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 18. oktober 2020. Vi afholder 1. samtale den 28. oktober 2020 og evt. 2. samtale den 9. november 2020. Mellem første og anden samtalerunde vil vi anvende tests. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. december.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen at kontakte funktionschef Anja Elfrida Hald på mobil 20 21 73 92

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.