Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger deltids selskabstjenere til Krunch

Vi har brug for nogle søde dygtige deltids tjenere til vores selskabslokaler. Vi har selskabslokaler på Krunch på Øresundsvej og Amager selskabslokaler i Markmandsgade. Begge steder er på Amager. Vi har alle former for selskaber som barnedåb, bryllup, konferencer osv. Vi har en hyggelig og afslappet stil og søde glade gæster.

Du må meget gerne have noget erfaring med servering, enten på restaurant eller til selskaber. Du skal kunne tale og læse dansk og skal kunne arbejde selvstændigt.

Vagterne ligger mest i weekender og aften. Vi er fleksible med vagtplan i forhold til studier, eksamen osv.

Skriv en mail med lidt info om dig selv til mail@krunch.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008374Phoenix-d7b0871d12019-06-04T00:00:00Vi søger deltids selskabstjenere til Krunch

Vi har brug for nogle søde dygtige deltids tjenere til vores selskabslokaler. Vi har selskabslokaler på Krunch på Øresundsvej og Amager selskabslokaler i Markmandsgade. Begge steder er på Amager. Vi har alle former for selskaber som barnedåb, bryllup, konferencer osv. Vi har en hyggelig og afslappet stil og søde glade gæster.

Du må meget gerne have noget erfaring med servering, enten på restaurant eller til selskaber. Du skal kunne tale og læse dansk og skal kunne arbejde selvstændigt.

Vagterne ligger mest i weekender og aften. Vi er fleksible med vagtplan i forhold til studier, eksamen osv.

Skriv en mail med lidt info om dig selv til mail@krunch.dk

2019-06-12T00:53:00.770 Vi har brug for nogle søde dygtige deltids tjenere til vores selskabslokaler. Vi har selskabslokaler på Krunch på Øresundsvej og Amager selskabslokaler i Markmandsgade. Begge steder er på Amager. Vi har alle former for selskaber som barnedåb, bryllup, konferencer osv. Vi har en hyggelig og afslappet stil og søde glade gæster. Du må meget gerne have noget erfaring med servering, enten på restaurant eller til selskaber. Du skal kunne tale og læse dansk og skal kunne arbejde selvstændigt. Vagterne ligger mest i weekender og aften. Vi er fleksible med vagtplan i forhold til studier, eksamen osv. Skriv en mail med lidt info om dig selv til mail@krunch.dk11jobnetd7b0871d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-11T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3509697AMAGER DELI ApS11Øresundsvej 142300København SDKDanmark0mail@krunch.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent746578JobNet4976490497649010016-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d7b0871dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d7b0871dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d7b0871d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d7b0871d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgVi søger deltids selskabstjenere til Krunch12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361492779gry pedersenmail@krunch.dkDKDanmarkDKDanmark330084970Serveringsmedarbejder til en af Københavns og Frederiksbergs ældste restauranterBasic Vil du være en del af et dedikeret, stolt og serviceminded team på en af Københavns og Frederiksbergs ældste restauranter? Så har du muligheden nu, hvor vi søger serveringsmedarbejdere til fuldtidsstillinger. Restaurant Allegade 10 er en helårsåben restaurant, bar og cafe med gårdhaver. Vi er også et mindre hotel, og vi har selskabslokaler, hvor vi skaber de perfekte rammer for særlige begivenheder. Som vores nye serveringsmedarbejder forventer vi, at du taler og forstår dansk. Du er serviceminded og ligger en ære i at skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi tilbyder gode vagter og en god løn. Send et par ord om dig selv sammen med din ansøgning - det gør du via knappen Send ansøgning . Vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: allegade10.brandero.com
Vil du være en del af et dedikeret, stolt og serviceminded team på en af Københavns og Frederiksbergs ældste restauranter? Så har du muligheden nu, hvor vi søger serveringsmedarbejdere til fuldtidsstillinger.

Restaurant Allegade 10 er en helårsåben restaurant, bar og cafe med gårdhaver. Vi er også et mindre hotel, og vi har selskabslokaler, hvor vi skaber de perfekte rammer for særlige begivenheder.

Som vores nye serveringsmedarbejder forventer vi, at du taler og forstår dansk. Du er serviceminded og ligger en ære i at skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi tilbyder gode vagter og en god løn.

Send et par ord om dig selv sammen med din ansøgning - det gør du via knappen "Send ansøgning".

Vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://allegade10.brandero.com

ORS/Small/3dd8a61d_logo.pngEJENDOMSSELSKABET ALLEGADE 10 ApSFrederiksberg2019-09-05T16:03:02.1272019-10-01T00:00:00
330069935Tjenere søges til ny Dim Sum Restaurant & Cocktail Bar i Kødbyenl kinesiske restaurantRobot Vi søger 3 passionerede tjenere til en unik kinesisk restaurant og coctailbar. Restauranten er en Dim Sum Restaurant Cocktail Bar, som er ligge på en af Københavns mest eftertragtede adresser i Kødbyen. Om arbejdet: Dit arbejde foregår i en travl atmosfære. Det er et udadvendt job, hvor du i høj grad er med til at præge gæsternes indtryk af stedet. Du sikrer, at restaurantens serviceniveau er optimalt og effektivt, ligesom du er en god kollega, er professionel og hele tiden har fokus på gæsteoplevelsen. Om dig: Du har erfaring som tjener og er professionel og skarp på dit område Du har særdeles gode kommunikationsevner på dansk og taler engelsk. Du har en positiv og robust personlighed, og hvad der skal til, for at gæsten føler sig i centrum Du er stabil, effektiv, imødekommende og præsentabel Du har et højt energiniveau og trives med skiftende arbejdstider inkl. aften og weekends Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer Holde hovedet koldt i pressede situationer Vi tilbyder: En international, spændende, ny restaurant og cocktailbar med Danmarks bedste, autentiske kinesiske Dim Sum køkken midt i Kødbyen Restaurant-manageren har stor mulighed for at præge stedet Er dynamisk arbejdsmiljø med professionelle kolleger Løn efter kvalifikationer Skriv en motiveret ansøgning med billede samt et CV. og evt. referencer. Dokumenterne skal sendes som vedhæftede filer og ikke skrives direkte ind i en mail. Skriv i emnefeltet: Tjener De sendes til: info@magasasa.dk Venlig Med hilsen Kind regards

Vi søger 3 passionerede tjenere til en unik kinesisk restaurant og coctailbar.

 

Restauranten er en Dim Sum Restaurant & Cocktail Bar, som er ligge på en af Københavns mest eftertragtede adresser i Kødbyen.

Om arbejdet:

Dit arbejde foregår i en travl atmosfære. Det er et udadvendt job, hvor du i høj grad er med til at præge gæsternes indtryk af stedet. Du sikrer, at restaurantens serviceniveau er optimalt og effektivt, ligesom du er en god kollega, er professionel og hele tiden har fokus på gæsteoplevelsen. 

 

Om dig:

 

 • Du har erfaring som tjener – og er professionel og skarp på dit område
 • Du har særdeles gode kommunikationsevner på dansk og taler engelsk. 
 • Du har en positiv og robust personlighed, og hvad der skal til, for at gæsten føler sig i centrum
 • Du er stabil, effektiv, imødekommende og præsentabel
 • Du har et højt energiniveau og trives med skiftende arbejdstider inkl. aften og weekends
 • Samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer
 • Holde hovedet koldt i pressede situationer

 

Vi tilbyder:

 

 • En international, spændende, ny restaurant  og cocktailbar med Danmarks bedste, autentiske kinesiske Dim Sum køkken midt i Kødbyen
 • Restaurant-manageren har stor mulighed for at præge stedet
 • Er dynamisk arbejdsmiljø med professionelle kolleger
 • Løn efter kvalifikationer

 

 

Skriv en motiveret ansøgning med billede samt et CV. og evt. referencer. Dokumenterne skal sendes som vedhæftede filer – og ikke skrives direkte ind i en mail. Skriv i emnefeltet: "Tjener"

 

De sendes til: 

info@magasasa.dk

Venlig Med hilsen / Kind regards

MagasasaKøbenhavn V2019-08-08T00:00:002019-10-01T00:00:00
330069312Tjener søges - evt. studiejob.Robot Københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 søger dygtig tjener. Vi kan tilbyde dig: En reservetjener stilling med fast vagt hveranden lørdag fra kl. 11:00 -18:00. Gode forhold og gode kolleger. En arbejdsplads der ønsker at skabe gode oplevelser gennem godt håndværk og stolte traditioner. Selskabsvagter ca. 2 om måneden - både aften nat - senest til kl. 03:00 Løn efter gældende overenskomst Vi forventer at: Du er interesseret i klassisk dansk smørrebrød. Du er lige så glad for at servere øl snaps, som franske vine. Du holder af og er god til at servere ved både store og små selskaber. Du er god til at indgå i et lille team. Du har fokus på og er god til mersalg. Du er mødestabil Det er et krav at du taler godt dansk. Om os: Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal. I restauranten har vi dagligt gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet. Fra mandag til lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket. Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster. Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer o. lign. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag. Kun kvalificerede ansøgere vil få svar.

Københavns eneste fredede frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892" søger dygtig tjener.

Vi kan tilbyde dig:

 • En reservetjener stilling med fast vagt hveranden lørdag fra kl. 11:00 -18:00.
 • Gode forhold og gode kolleger.
 • En arbejdsplads der ønsker at skabe gode oplevelser gennem godt håndværk og stolte traditioner.
 • Selskabsvagter ca. 2 om måneden - både aften/nat - senest til kl. 03:00
 • Løn efter gældende overenskomst

Vi forventer at:

 • Du er interesseret i klassisk dansk smørrebrød.
 • Du er lige så glad for at servere øl & snaps, som franske vine.
 • Du holder af og er god til at servere ved både store og små selskaber.
 • Du er god til at indgå i et lille team.
 • Du har fokus på og er god til mersalg.
 • Du er mødestabil
 • Det er et krav at du taler godt dansk.

 Om os:

 • Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal.
 • I restauranten har vi dagligt gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet.
 • Fra mandag til lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket.
 • Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster.
 • Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer o. lign. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag.

Kun kvalificerede ansøgere vil få svar.

 

Café & Øl-Halle '1892'København K2019-08-07T00:00:002019-09-30T00:00:00
330064445TjenerRobot Tjener søges Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Vesterbro søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring.- Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere- Du er glad og udadvendt og smilende- At give den bedste service skal være dit speciale- Du kan bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation - MIN. 21. ÅR--------------------------------------------------------------------------Det vi kan tilbyde dig er:- En glad og livlig arbejdsplads- Mad du kan være stolt af at servereDine tanker og ideer er vigtige og du kan være med til at præge hvordan vi gør. MIN. 21. ÅR Tiltrædelse: Start efter aftale og løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV med vedlagt billede sendes til os via indiaroyalemint@gmail.com

Tjener søges

Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Vesterbro søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring.

- Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere

- Du er glad og udadvendt og smilende

- At give den bedste service skal være dit speciale

- Du kan bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation

- MIN. 21. ÅR

--------------------------------------------------------------------------

Det vi kan tilbyde dig er:

- En glad og livlig arbejdsplads

- Mad du kan være stolt af at servere

Dine tanker og ideer er vigtige og du kan være med til at præge hvordan vi gør.

 
MIN. 21. ÅR


Tiltrædelse: Start efter aftale og løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning og CV med vedlagt billede sendes til os via indiaroyalemint@gmail.com

India Royale ApSKøbenhavn V2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
330064440ServeringspersonaleRobot Vi søger derfor dygtige og servicemindede serveringsmedarbejdere til vores team. Du er smilende, imødekommende og sætter en ære i at yde god service. Vi kan tilbyde både deltid og fuldtid. Send ansøgning samt CV med billede til info@mamarosa.com hurtigst muligt.

Vi søger derfor dygtige og servicemindede serveringsmedarbejdere til vores team.

Du er smilende, imødekommende og sætter en ære i at yde god service. 

Vi kan tilbyde både deltid og fuldtid.

Send ansøgning samt CV med billede til info@mamarosa.com hurtigst muligt.

LE DIAMANT ApSKøbenhavn K2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serveringsmedarbejder til en af Københavns og Frederiksbergs ældste restauranter

EJENDOMSSELSKABET ALLEGADE 10 ApS

Frederiksberg
Vil du være en del af et dedikeret, stolt og serviceminded team på en af Københavns og Frederiksbergs ældste restauranter? Så har du muligheden nu, hvor vi søger serveringsmedarbejdere til fuldtidsstillinger. Restaurant Allegade 10 er en helårsåben ...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019

Tjenere søges til ny Dim Sum Restaurant & Cocktail Bar i Kødbyenl kinesiske restaurant

Magasasa

København V
Vi søger 3 passionerede tjenere til en unik kinesisk restaurant og coctailbar. Restauranten er en Dim Sum Restaurant Cocktail Bar, som er ligge på en af Københavns mest eftertragtede adresser i Kødbyen. Om arbejdet: Dit arbejde foregår i en travl at...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019

Tjener søges - evt. studiejob.

Café & Øl-Halle '1892'

København K
Københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 søger dygtig tjener. Vi kan tilbyde dig: En reservetjener stilling med fast vagt hveranden lørdag fra kl. 11:00 -18:00. Gode forhold og gode kolleger. En arbejdsplads der ønsker at skabe ...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Tjener

India Royale ApS

København V
Tjener søges Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Vesterbro søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring.- Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere- Du er glad og udadvendt og smilende...
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Serveringspersonale

LE DIAMANT ApS

København K
Vi søger derfor dygtige og servicemindede serveringsmedarbejdere til vores team. Du er smilende, imødekommende og sætter en ære i at yde god service. Vi kan tilbyde både deltid og fuldtid. Send ansøgning samt CV med billede til info@mamarosa.com hur...
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019