Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger dig der brænder for at arbejde som Tale-hørepædagog i Fredensborg Kommune

Da vi ikke var så heldige at besætte vores ledige stilling inden jul, genopslår vi stillingen i Pædagogisk Forebyggelsesteam. Vi søger en faglig kompetent Tale-hørepædagog/Audiologopæd til fuldtidsstilling, 37 timer ugentligt.
Stillingen ønskes besat senest 1. april 2018

  
Talepædagog opgaver
 
Talepædagogerne betjener dagtilbud og skoler, målgruppen er børn i alderen 0 - 18 år. Hovedparten af opgaverne er rettet mod 0-6 års området.
Talepædagogen varetager råd- og vejledningsopgaver til forældre og dagtilbud, undersøgelser og undervisning.
I sager, hvor der er tilknyttet flere fagpersoner, har vi fokus på at arbejde tværfagligt og koordineret i forhold til forældre og dagtilbud.
 
Talepædagogerne har høj inddragelse af forældre og vægter derfor forældres deltagelse i vejlednings- og undervisningsforløb højt.
 
Vi prioriterer det forebyggende arbejde i form af faste tværfaglige konferencer for daginstitutioner og skoler, hvor der kan iværksættes en række forebyggende indsatser. Den enkelte talepædagog kan lave egne lokale sproggrupper, eventuelt i samarbejde med en kollega el. personalet i daginstitutionerne.
 
Vi er i gang med et udviklingsarbejde i forhold til udvikling af gruppeforløb og generelt i forhold til indsatser, og du skal ønske at bidrage til denne proces sammen med dine nye kollegaer.
 
Din profil

Du er omstillingsparat og villig til at udvikle ikke bare dig selv fagligt, men også din arbejdsplads i en positiv retning. Du har fokus på den faglige kvalitet og vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere, hvor du har evnen og lysten til at arbejde på tværs af forskellige faggrupper.
 

   • Har et positivt og understøttende syn på børns ressourcer og udviklingsmuligheder
   • Du arbejder anerkendende, tydeligt og struktureret og har evnen og lysten til at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og samarbejdspartnere i daginstitutioner, skoler m.fl.
   • Kan arbejde selvstændigt med overblik og med sans for prioriteringer i arbejdet
   • Har lyst til at deltage i den videre udvikling af såvel det tværprofessionelle område, som det specifikt tale-hørefaglige område
   • Du er nysgerrig og stiller spørgsmål, når du er i tvivl eller undres
   • Du kan udvise fleksibilitet i pressede situationer, samt håndtere en uforudsigelig hverdag
   • Er uddannet Audiologopæd. Eller har en PD målrettet talepædagogik
   • Meget gerne erfaring og/eller viden indenfor dyspraksi-området

 
Om Pædagogisk Forebyggelsesteam
Bliver du vores nye kollega, kan du glæde dig til at blive en aktiv del af vores spændende udviklingsproces med fokus på udvikling i faggruppen, samt understøttelse af inkluderende læringsmiljøer og udvikling af praksisfeltet.
Udover møder i teamet og centeret, har vi skabt forskellige fora med mulighed for udvikling og sparring i teamet ved bl.a. faggruppemøder og kollegial sparring, temadage osv.
Vi har et godt fagligt samarbejdsmiljø i teamet og gode sociale traditioner. Vi vægter at vores nye kollega medbringer erfaring – og ikke mindst åbenhed, engagement og gode ideer til opgavefelt og metoder.
 
Dine kommende kollegaer siger:
”Vi har fokus omkring faglig udvikling og sparring i faggruppen”
”Mit job giver mulighed for indflydelse på arbejdsopgaverne, som jeg i samarbejde med praksisfeltet er med til at definere...”
”...ikke to dage er ens...”
 
Om Center for Familie og Handicap
I CFH er vi organiseret i teams, Familieteamet, Indsatshuset, SSP og opsøgende team, Pædagogisk Forebyggelsesteam, samt en række institutioner. 
  
Løn og ansættelsesvilkår.
 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 16. februar 2018 kl. 12
Ansættelsessamtaler vil foregå d. 22. februar 2018
Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt Teamleder Camilla Louise Hansen,  tlf. 40 70 99 66.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her