Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger dig, der er kompetent

Vi søger dig, der er kompetent og engageret i arbejdet med udviklingshæmmede voksne
 
Lindegården består af 3 tilbud, ét botilbud, ét aktivitets- og samværstilbud og 3
bofællesskaber.
Lige nu søger vi én medarbejder til en fast stilling i vores botilbud på 32 timer ugentlig.
Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter.
Der er tale om dag-, aften- og weekendvagter.
 
Målgruppen i botilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og
psykisk  funktionsevne. De fleste beboere er kørestolsbrugere og har ikke noget verbalt sprog. Det er et pædagogisk botilbud, hvor vi grundlæggende arbejder med neuropædagogik og sanseintegration som  pædagogiske redskaber. De basale behov er i højsæde og det er vigtig at skabe trygge og hjemlige rammer, med udgangspunkt i den enkelte beboer.
Arbejdsopgaverne er personlig pleje og aktiviteter med udgangspunkt i vores kerneopgave. Der bor i alt 36 beboere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. Du bliver en del af et team på 10-12 kolleger, men der arbejdes så vidt muligt på tværs af alle huse.
 
Vi forventer, at du er uddannet indenfor det pædagogiske område og aktivt bidrager med din faglighed i hverdagen. Vi lægger vægt på gode skriftlige egenskaber, herunder indsigt og evne i dokumentationsarbejde og du må gerne have erfaring indenfor specialområdet og i arbejdet med pædagogiske handleplansaktiviteter.
 
Det er vigtigt, at du har engagement og empati for beboerne og har etikken i orden, samt udviser loyalitet. Ligeledes er ansvarlighed i forhold til arbejdstilrettelæggelse væsentlig. Endelig er det vigtigt at evne samarbejdets kunst, men også kunne mestre alene arbejde. Kørekort er en fordel.
Vi kan til gengæld tilbyde dejlige beboere og borgere, en arbejdsplads med fokus på faglighed og udvikling, engagerede kolleger og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdet.
 
Se mere på vores hjemmeside www.lindegaarden-fk.dk
Løn i henhold til overenskomst.
 
Ansøgningsfrist er den 12. februar kl. 08.00. Samtaler vil blive afholdt den 20. og 21. februar. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information kan du kontakte centerleder Helle Petersen på telefon 40 70 99 64 eller afdelingsleder Johan Aagaard Banach på telefon 29 29 46 07.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her