Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger dig, der er kompetent og engageret - sommerferievikarer

Vil du være med til at gøre en forskel på Lindegården og holde fokus på det gode liv og kerneopgaven?
 
Lindegården består af 3 tilbud; ét botilbud, ét dag- og aktivitetstilbud og tre bofællesskaber.
Lige nu søger vi vikarer til alle vores enheder, med ansættelse i 3 måneder hen over sommeren. Det betyder, at det er vigtigt, at du kan arbejde i perioden medio juni til medio september. Vi vil gerne høre fra dig allerede nu, så du kan starte oplæringen med det samme.
Det er ikke et krav at du har erfaring, dog forventes det, at du har interesse for målgruppen og at du er vant til at tage ansvar.
Målgruppen er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De fleste beboere i botilbuddet og i dag- og aktivitetstilbuddet er kørestolsbrugere og har ikke noget verbalt sprog. Vi er et pædagogisk botilbud, hvor vi grundlæggende arbejder med neuropædagogik og sanseintegration som pædagogiske redskaber. De basale behov er i højsæde og det er vigtig at skabe trygge og hjemlige rammer, med udgangspunkt i den enkelte beboer og borger.
 
Der vil være dag-, aften- og weekendvagter.
 
Vi lægger vægt på engagement og interesse for målgruppen, stærke samarbejdsevner og gode skriftlige egenskaber, og gerne med erfaring indenfor området. Kørekort er en fordel.
Herudover er det vigtigt, at du har empati for beboerne og har etikken i orden, samt udviser loyalitet. Endelig er det vigtigt at evne samarbejdets kunst, men også kunne forenes med alenearbejde.
 
Vi kan til gengæld tilbyde dejlige beboere og borgere, en arbejdsplads med fokus på faglighed og udvikling, engagerede kolleger og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdet.
 
Løn i henhold til overenskomst.
 
Ansøgningsfrist er den 19. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt i uge 8. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information kan du kontakte centerleder Helle Petersen på telefon 40 70 99 64, afdelingsleder Lise-Lotte Stricker på telefon 50 83 63 57 eller afdelingsleder Johan Aagaard Banach på telefon 29 29 46 07.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her