Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger digital Key Account Manager til håndværker.dk

Har du passion for salg, god forretningsforståelse og elsker kundekontakt?

Om håndværker.dk

Hos håndværker.dk er der sket naturlig udvikling efter vi begyndte at dele håndværkernes arbejde som stærk SEO i lokal områder hvilket betyder at producenter nu kan komme helt tæt på både forbruger samt håndværkere. Håndværker.dk er Danmarks største leverandør af opgaver til håndværkerne, vi har over 27.000 håndværkere i basen, 30.000 ratings fra de mange danskere som hver dag benytter vores tjeneste. 

Om dig:

Derfor udvider vi og søger en stærk, erfaren, struktureret og selvkørende KAM, der brænder for at komme i markedet med branchens stærkeste produkt – og som elsker at etablere kontakten til nye kunder, booke og afholde møder og indgå samarbejdsaftaler med leverandører.

Hos os skal du være sælger uden at være sælger. Din fornemmeste opgave bliver at forstå vores produkt, præsentere det for mulige samarbejdspartnere og i fællesskab med disse at finde en måde hvorpå de bedst muligt drager fordel af vores produkt. Altså skal du have interesse i at sætte dig ind i kundernes måde at gøre forretning på. Du skal gøre dig umage for at forstå deres behov, og du skal forstå at bygge bro mellem det, vi kan - og det de har brug for.

Som menneske skal du være selvkørende, kunne strukturere din egen hverdag og være medvirkende til at møder med vores kunder og samarbejdspartnere bliver en god oplevelse og udbytterig for begge parter. Du er den ekstroverte person - smilende, passioneret, begejstrende, lyttende, overbevisende, resultatorienteret og begavet. Det vi til gengæld lover er, at vi er ambitiøse, nytænkende, dygtige, motiverede og klar til at skabe en succes i samarbejde med dig og de andre kollegaer.

 

Derudover vil det være en fordel, hvis du:

Har minimum 5 års erfaring med B2B/BTC- salg og kan dokumentere gode salgsresultater.               

Har erfaring med at opbygge egen kundeplatform og skabe en plads i markedet.

Du har sikkert erfaring med direkte salg til producenterne på det danske marked og en god indsigt i deres udfordringer i markedet.

Kontakt:

Du vil referere til Marketing Direktør / Head of commercial sales Thorsten Olsen og blive målt på antallet af lukkede aftaler samt diverse indsatsmål.  

Lønnen består af en god fast løn samt en performance- orienteret del.

Arbejdstiden er en fuldtidsstilling og dermed 37 timer og nogen gange mere i forbindelse med møder, messer etc.

Tiltrædelse : snarest muligt

Arbejdssted:

Virksomheden er beliggende på Kigkurren 8G, 2300 København S. Her har du en arbejdsstation, når du ikke er ude på kundemøder.

Ansøgning:

Ansøg via linket her: https://goo.gl/forms/tg9bsp9cMpYLXugu2

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her