Vi søger digital Key Account Manager til håndværker.dk

Har du passion for salg, god forretningsforståelse og elsker kundekontakt?

Om håndværker.dk

Hos håndværker.dk er der sket naturlig udvikling efter vi begyndte at dele håndværkernes arbejde som stærk SEO i lokal områder hvilket betyder at producenter nu kan komme helt tæt på både forbruger samt håndværkere. Håndværker.dk er Danmarks største leverandør af opgaver til håndværkerne, vi har over 27.000 håndværkere i basen, 30.000 ratings fra de mange danskere som hver dag benytter vores tjeneste. 

Kig ind i din nye arbejdsplads: https://youtu.be/gd92WXskuDM

Om dig:

Derfor udvider vi og søger en stærk, erfaren, struktureret og selvkørende KAM, der brænder for at komme i markedet med branchens stærkeste produkt – og som elsker at etablere kontakten til nye kunder, booke og afholde møder og indgå samarbejdsaftaler med leverandører.

Hos os skal du være sælger uden at være sælger. Din fornemmeste opgave bliver at forstå vores produkt, præsentere det for mulige samarbejdspartnere og i fællesskab med disse at finde en måde hvorpå de bedst muligt drager fordel af vores produkt. Altså skal du have interesse i at sætte dig ind i kundernes måde at gøre forretning på. Du skal gøre dig umage for at forstå deres behov, og du skal forstå at bygge bro mellem det, vi kan - og det de har brug for.

Som menneske skal du være selvkørende, kunne strukturere din egen hverdag og være medvirkende til at møder med vores kunder og samarbejdspartnere bliver en god oplevelse og udbytterig for begge parter. Du er den ekstroverte person - smilende, passioneret, begejstrende, lyttende, overbevisende, resultatorienteret og begavet. Det vi til gengæld lover er, at vi er ambitiøse, nytænkende, dygtige, motiverede og klar til at skabe en succes i samarbejde med dig og de andre kollegaer.

 

Derudover vil det være en fordel, hvis du:

Har minimum 5 års erfaring med B2B/BTC- salg og kan dokumentere gode salgsresultater.               

Har erfaring med at opbygge egen kundeplatform og skabe en plads i markedet.

Du har sikkert erfaring med direkte salg til producenterne på det danske marked og en god indsigt i deres udfordringer i markedet.

Kontakt:

Du vil referere til Marketing Direktør / Head of commercial sales Thorsten Olsen og blive målt på antallet af lukkede aftaler samt diverse indsatsmål.  

Lønnen består af en god fast løn samt en performance- orienteret del.

Arbejdstiden er en fuldtidsstilling og dermed 37 timer og nogen gange mere i forbindelse med møder, messer etc.

Tiltrædelse : snarest muligt

Arbejdssted:

Virksomheden er beliggende på Kigkurren 8G, 2300 København S. Her har du en arbejdsstation, når du ikke er ude på kundemøder.

Ansøgning:

Ansøg via linket her: https://goo.gl/forms/tg9bsp9cMpYLXugu2

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Customer Care Consultant

Autobutler

Autobutler continuously strive to be the best and most used online garage portal in the British market. Therefore, we are looking for a result oriented, passionate candidate for end user contact, who wants to make a difference. At Autobutler, our bi...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Customer Care Consultant - UK

Autobutler

Autobutler ønsker fortsat at være den bedste og mest anvendte online værkstedsportal på det engelske marked. Vi søger derfor en resultatorienteret ildsjæl til slutbrugerkontakt, der ønsker at gøre forskellen for en dynamisk virksomhed i rivende udvi...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Vil du være en del af vores energiske salgsteam?

Storm Group ApS

Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få noget ud af min hverdag og udvikle mine kompetencer inden for salg. Jeg ville have mulighed for at starte i en virksomhed, der havde fokus på vækst. Det fik jeg , og gennem vores uddannelses program har jeg...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sales Development Rep

ACTIMO ApS

The Company Actimo is redefining internal communication processes across the retail, trade and industry sectors. Our platform engages the modern workforce of geographically dispersed, non-desk employees by delivering daily updates, onboarding and ap...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Salesforce Technical Consultant

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Are You Our Next Salesforce Cloud CRM Superstar? What impact will you make? Would you like to create an impact, while evolving in a dynamic and inclusive culture founded on cooperation, curiosity and high ambitions? If so, Deloitte is the place for ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018