Vi søger dygtige og friske lønmedarbejdere på alle niveauer!, Kelly Services | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Kelly Services

Vi søger dygtige og friske lønmedarbejdere på alle niveauer!

Kelly Services

Arbejdssted: Storkøbenhavn
Søger du nye udfordringer - så søger Kelly Financial Resources løbende lønmedarbejdere på alle niveauer til vores kunder, som er større og mindre, danske og internationale virksomheder primært beliggende i Storkøbenhavn, Vestegnen og Nordsjælland. Der kan både være tale om faste stillinger og kortere eller længere vikariater.

Du skal have minimum 3 års erfaring med udarbejdelse af løn for timelønnede og/eller funktionærer, du har erfaring med refusioner, så som barselshåndtering, sygedagpengerefusioner m.m.. Du har gerne kendskab til et eller flere lønsystemer fx. Lessor, SAP m.m.

Derudover er du
  • Struktureret og omhyggelig
  • God til både at arbejde selvstændigt og i teams
  • Stabil og pligtopfyldende
  • Serviceminded og fleksibel
Såfremt vi får et lønjob ind, som matcher dine ønsker og kvalifikationer, vil vi indkalde dig til et personligt interview, inden du præsenteres for eventuelle kunder. Du vil få en personlig og professionel behandling under fuld diskretion. Vi vejleder også gerne om din præstation på interviewet, din udformning af dit CV samt dine jobmuligheder.

Ansøgning
Såfremt du er interesseret i et nyt lønjob kan du registrere dig hos os via http://www.kellyservices.dk/ Her indtaster du dine stamdata samt uploader dit CV i et Word-dokument. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Kelly Financial Resources har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Kelly Financial Resources er en del af Kelly Services som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
02-01-2017
Udløbsdato
30-01-2017
Job-ID
329682018
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden