Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en Account Manager, som kan drive salget

Hvad er det for en stilling?

I Hilti har vi hele tiden brug for nye Account Managere, som matcher vores værdisæt, især i områderne omkring Herning, Silkeborg, Billund og i Trekantsområdet. Da det går godt i byggebranchen, leder vi efter dig, der har erfaring med salg, en byggeteknisk baggrund, eller en akademisk uddannelse for at bidrage til Hiltis vækst. Vi tilbyder dig muligheden for at bygge en salgskarriere ved at drive dit eget distrikt og fremme mulighederne med netop dine kunder.

Hvem er Hilti?

Vi leverer produkter, teknologier, software og services til den globale byggesektor. I løbet af de sidste 80 år har vi opbygget et internationalt renommé baseret på stolte traditioner, nyskabende produkter og ekstraordinær service. Med over 30.000 ansatte i mere end 120 lande er der masser af muligheder for, at du kan udvikle dig og opbygge din karriere både nationalt og internationalt.

Vi arbejder kontinuerligt med at udleve vores værdier og udvikle vores stærke kultur. En nøgle i dette arbejde er mangfoldighed, hvor vores medarbejderes baggrund, erfaringer, viden, sprogkompetencer og personligheder beriger vores virksomhed. Hos os er mangfoldighed og en inklusiv kultur noget, vi arbejder hårdt med hver dag.
Læs mere om vores arbejde med mangfoldighed og inklusion her:

Hvad involverer stillingen?

RÅDGIVENDE SALG Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Som deres professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer.

EGET DISTRIKT Som Account Manager i Hilti vil du få dit eget distrikt og være med til at koordinere salg-, service-, og marketingaktiviteter overfor dine kunder i distriktet, ligesom du udarbejder konkrete salgsmål og salgsbudget for kunden. Du skal også analysere markedet og lægge strategien for din kundeportefølje, så det stemmer overens med Hiltis overordnede strategier, budgetter og mål. Derfor er din forståelse for vores forretning mindst lige så vigtig som erfaring fra branchen eller med salg.

DAGLIG GANG Du får din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder, og dine kunder spænder lige fra indkøbere og projektledere til virksomhedsledere. En del af din opgave vil derfor være at lave demonstrationer af fx vores unikke software til klassificering af værktøj, som er et branchens mest innovative produkter. Du vil samarbejde med kollegaer på tværs af dit team og organisationen for at opnå de bedste resultater og bidrage til Hiltis vækst.

OPLÆRING Du kommer på et intensivt træningsseminar af tre ugers varighed, og vi stoler derfor på at du kan blive specialist i Hiltis produkter og deres anvendelse.

Du vil få alle muligheder for at udvikle din karriere, eftersom din rolle vil udvikle sig i takt med de produkter, vi lancerer. Du vil derfor altid blive udfordret på at lære noget nyt, når vi lancerer nye produkter, services og softwareløsninger.

Hvad tilbyder vi?

Som Account Manager får du stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag, og du bliver en del af et kompetent team, hvor du ofte er på telefonen med dine kollegaer. Derudover er du dagligt i kontakt med din regionale salgschef, som løbende giver dig coaching og feedback.

Samtidig tilbyder vi muligheden for at kickstarte din salgskarriere, hvor du får en enestående træning i alt fra vores kultur og produkter til salgsteknikker og -modeller. Du vil indgå i et detaljeret 3-måneders introduktionsprogram, hvor du vil få al den viden om Hiltis forretningsområder, som du behøver for at blive en succes i jobbet. En del af denne træning vil foregå i Manchester, hvor Hilti har sit regionale uddannelsescenter, hvis COVID-19 omtændighederne tillader det.

Hvorfor skal du søge stillingen?

Hvis du brænder for at opbygge en god relation til kunden, vil du med vores uddannelse og støtte i ryggen kunne levere fantastiske resultater. Hos Hilti handler succes om samarbejde og evner, og rollen som Account Manager er en unik mulighed for at skabe din egen forretning fra bunden.

Kvalifikationer

 • Du har enten erfaring med salg (gerne kørende salgserfaring), brancheerfaring som f.eks. bygningskonstruktør, tømrer eller VVS’er, eller en akademisk uddannelse indenfor f.eks. marketing
 • Du har en skarp forretningsforståelse og et strategisk mind-set
 • Du har gå-på-mod og er kommunikativ
 • Du har en høj læringsagilitet og du elsker at søge ny viden
 • Du kan arbejde selvstændigt, og ser værdien i et godt samarbejde
 • Vi ser gerne, at du er bosat i Midtjylland eller i Trekantsområdet.
 • Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.