Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en bestyrer til Esbjerg Street Food.

Da vi befinder os i en tid hvor vi konstant skal tilpasse Os og hver dag være innovative, søger vi nu en ung dynamisk profil til et fuldtidsjob som Bestyrer på Esbjerg Street Food.

OM OS - Vi ønsker at danne kulisserne for et mangfoldighedens-hus, et frirum hvor mennesker kan samles omkring den fulde Street Food oplevelse, mad, hygge og events der tilpasser byen, vores turister og enhver gæst der besøger vores by og vores Street Food. Vi elsker mangfoldigheden og byder alle velkommen på tværs af kulturer, generationer og baggrunde, i uformelle omgivelser med sjæl og historie. Esbjerg Street Food er et fællesprojekt, vi tror på at Vi i fællesskab med vores dygtige medarbejdere, engagerede iværksættere og ildsjæle fra lokalområdet, kan løfte opgaven at danne rammerne for mangfoldigheden i Esbjerg.

Som fuldtids Bestyrer på Esbjerg Street Food bliver du en del af en dedikeret ledelsesgruppe, der i fællesskab med Direktøren kommer til at stå for driften af Esbjerg Street Food.

Dit fokus vil være på driften, optimering af forretningen, personale og daglig kontakt og ansvar.

Som Bestyrer på Esbjerg Street Food, er det vigtig at du er innovativ, selvstændig i din tankegang og god til at skabe et overblik, også i pressede situationer. Du tager medejerskab på tingene, udvikler og holder dig igang med de opgaver du bliver tildelt. Når andre ser udfordringer, ser du mulighederne, byder ind med dine ideer og er ikke bange for at bruge tid på at komme i mål med små som store projekter.

Stillingen er en fuldtidsstilling, du skal forvente at der arbejdes både weekend og aften i perioder.

Yderligere ansvarsområder:

- Udarbejdelse af køreplaner til driften

- Udvikling af forretningskonceptet Esbjerg Street Food.

Hvem er du?

Med fordel har du Erhvervserfaring med bardrift, kendskab til restaurationsbranchen og trives i en hverdag hvor ikke mange dage ligner hinanden.

Du er idérig, fuld af initiativ, med en kreativ tilgang til opgaverne, med godt øje for detaljerne. Du er handlekraftig, med en evne til at føre ideer ud i livet. Du er udadvendt og god til at kommunikere med forskellige mennesker. Du evner struktur og trives i ansvar hvor du udfordres og udvikles. Du er en god leder som kommunikerer godt med dine ansatte.

Løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvaliteter.

Ansøgning og kontakt:

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt os på job@esbjergstreetfood.com.

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.