Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en delikatesse/smørrebrødsjomfru

Jobbet består af:

• Produktion af smørrebrød, buffet, kolde

anretninger, sandwich samt desserter

• Varebestilling

• Kundebetjening

 

Du:

• Er frisk og kan bevare overblikket

• Dygtig til dit håndværk, omhyggelig,

kvalitetsbevidst og har god ordenssans.

• Uddannet smørrebrødsjomfru / Delikatesseassistent

• Motiveret og har faglige kvalifikationer.

 

Os:

Vi er en moderne slagterbutik med fokus på

den gode kvalitet. Vi har eget pølsemageri

og producer selv alle vores varer.

Vil du være en del af vores team, så kan vi

tilbyde dig et spændende og udfordrende

job, og har du evnerne, har vi mulighederne.

 

Arbejdstiden:

Arbejdstiden er fuld tid.

 

Tiltrædelse efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du naturligvis

velkommen til at kontakte Kim Nielsen eller

Thomas Vestergaard på tlf. 75 82 21 77.

 

Koldingvejs Slagter

Koldingvej 40 · 7100 Vejle · Tlf. 75 82 21 77 · koldingvejsslagter@mail.dk · koldingvejsslagter.dk

 

Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329736014Phoenix-bfdb4abb12018-01-09T13:59:46.263Vi søger en delikatesse/smørrebrødsjomfru

Jobbet består af:

• Produktion af smørrebrød, buffet, kolde

anretninger, sandwich samt desserter

• Varebestilling

• Kundebetjening

 

Du:

• Er frisk og kan bevare overblikket

• Dygtig til dit håndværk, omhyggelig,

kvalitetsbevidst og har god ordenssans.

• Uddannet smørrebrødsjomfru / Delikatesseassistent

• Motiveret og har faglige kvalifikationer.

 

Os:

Vi er en moderne slagterbutik med fokus på

den gode kvalitet. Vi har eget pølsemageri

og producer selv alle vores varer.

Vil du være en del af vores team, så kan vi

tilbyde dig et spændende og udfordrende

job, og har du evnerne, har vi mulighederne.

 

Arbejdstiden:

Arbejdstiden er fuld tid.

 

Tiltrædelse efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du naturligvis

velkommen til at kontakte Kim Nielsen eller

Thomas Vestergaard på tlf. 75 82 21 77.

 

Koldingvejs Slagter

Koldingvej 40 · 7100 Vejle · Tlf. 75 82 21 77 · koldingvejsslagter@mail.dk · koldingvejsslagter.dk

 

Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.

2018-03-02T01:03:21.843 Jobbet består af: Produktion af smørrebrød, buffet, kolde anretninger, sandwich samt desserter Varebestilling Kundebetjening Du: Er frisk og kan bevare overblikket Dygtig til dit håndværk, omhyggelig, kvalitetsbevidst og har god ordenssans. Uddannet smørrebrødsjomfru Delikatesseassistent Motiveret og har faglige kvalifikationer. Os: Vi er en moderne slagterbutik med fokus på den gode kvalitet. Vi har eget pølsemageri og producer selv alle vores varer. Vil du være en del af vores team, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du evnerne, har vi mulighederne. Arbejdstiden: Arbejdstiden er fuld tid. Tiltrædelse efter aftale. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Kim Nielsen eller Thomas Vestergaard på tlf. 75 82 21 77. Koldingvejs Slagter Koldingvej 40 7100 Vejle Tlf. 75 82 21 77 koldingvejsslagter@mail.dk koldingvejsslagter.dk Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.11Jobnetbfdb4abb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-01T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3070638Koldingvejs Slager I/S11Koldingvej 407100Vejle75822177DKDanmarkORS/blank.png155.702657009.52881600
koldingvejsslagter@mail.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent505083JobNet47276081000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfdb4abbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfdb4abbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfdb4abb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bfdb4abb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512218Smørrebrødsjomfru18Hotel og restauration352154453Kim Nielsenkoldingvejsslagter@mail.dkDKDanmarkDKDanmark329929839Smørrebrødsjomfru /delikatesse assistentRobot Til vores kolde køkken søger vi en faglært smørrebrødsjomfru delikatesseassistent til fast fuldtidsstilling, 37 timer. Tiltrædelse snarest. Vi forventer: - At du er udlært smørrebrødsjomfru eller delikatesse assistent. - At du kan arbejde selvstændigt. - At du kan samarbejde. - At du er kreativ og effektiv. - At du kan strukturere din hverdag og bevare overblikket i travle perioder. - At du er positiv og pligtopfyldende. Vi tilbyder: - Mulighed for at afprøve nye ideer i samarbejde med det øvrige personale og ledelsen. - Fast vagtplan. - Gode kolleger. - Job i en udviklende virksomhed. Jobbet består i: - Fremstilling af smørrebrød, kolde anretninger, salater mm. - Ekspedition i butik og pr. telefon. - Bestilling af råvare. Hvem er vi: - Koldingvejs Slagter er en del af kæden Mad med mere . - En moderne slagter butik med eget pølsemageri og mad ud af huset. - Vi sætter kvaliteten og den gode smag i højsæde. Skriftlig ansøgning til: Koldingvejs Slagter Koldingvej 40 7100 Vejle Att: Kim Nielsen Thomas Vestergaard koldingvejsslagter@mail.dk

Til vores kolde køkken søger vi en faglært smørrebrødsjomfru / delikatesseassistent til fast fuldtidsstilling, 37 timer.

Tiltrædelse snarest.

Vi forventer: 

- At du er udlært smørrebrødsjomfru eller delikatesse assistent.

- At du kan arbejde selvstændigt.

- At du kan samarbejde.

- At du er kreativ og effektiv.

- At du kan strukturere din hverdag og bevare overblikket i travle perioder.

- At du er positiv og pligtopfyldende.  

Vi tilbyder: 

- Mulighed for at afprøve nye ideer i samarbejde med det øvrige personale og ledelsen.

- Fast vagtplan.

- Gode kolleger.

- Job i en udviklende virksomhed. 

Jobbet består i: 

- Fremstilling af smørrebrød, kolde anretninger, salater mm.

- Ekspedition i butik og pr. telefon.

- Bestilling af råvare.

Hvem er vi: 

- Koldingvejs Slagter er en del af kæden ”Mad med mere”.

- En moderne slagter butik med eget pølsemageri og mad ud af huset.

- Vi sætter kvaliteten og den gode smag i højsæde. 

Skriftlig ansøgning til: 

Koldingvejs Slagter

Koldingvej 40

7100 Vejle 

Att: Kim Nielsen & Thomas Vestergaard

koldingvejsslagter@mail.dk

Koldingvejs Slager I/SVejle2018-12-18T00:00:002019-02-12T00:00:00
329938484Fogedvænget søger en kok/ernæringsfaglig medarbejderBasic Specialområde Børn og Unge søger pr. 1. marts 2019 en kok ernæringsfaglig medarbejder, 30 timer pr. uge til afdeling Fogedvænget i Hedensted Specialområde Børn og Unge (SBU) er t af de i alt otte specialområder indenfor Region Midtjyllands specialiserede socialområde, og Fogedvænget er en afdeling i SBU. Vores afdeling er en specialpædagogisk døgnafdeling med intern skole, beliggende i Hedensted - lige ved siden af togstationen og med gode forbindelser til både Aarhus, Horsens og Vejle.Vi har elleve børn og unge boende og derudover tre børn der kommer i aflastning i weekender. Vi har pædagoger, lærer, nattevagter, rengøringsassistent, kok ernæringsfaglig medarbejder og pedel ansat. Køkkenet er centralt beliggende på afdelingen.Afdelingens målgruppe er børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser samt uspecificerede handicap med varieret funktionsniveau, for eksempel autismespektrumforstyrrelser og sjældne handicap, samt eventuel udadreagerende adfærd. Alle børn og unge har et stort behov for struktur og genkendelighed i hverdagen.Vi er et specialiseret tilbud, hvor det pædagogiske personale specifikt er uddannet til at arbejde med netop denne målgruppe. Arbejdets indhold: Planlægge, indkøbe og tilberede mad til alle ugens dage Selvstændig varetagelse af tilberedning af både kold og varm mad Sikre hygiejne, rengøring og egenkontrol Indgå i et tværfagligt samarbejde omkring beboernes individuelle behov vedrørende kosten Deltage i planlagte kurser Vi forventer: At du er uddannet kok eller har anden relevant ernæringsfaglig uddannelse Erfaring med fremstilling af sunde og velsmagende måltider Indstillet på at lave mad fra bunden Forståelse for eller interesse i fremstilling af mad til børn og unge indenfor autismespektrum Bidrag til et positivt arbejdsmiljø Kendskab til IT på brugerniveau Økonomisk ansvarlighed for kostbudgettet Vi tilbyder: Afdelinger hvor trivsel hos borgere og medarbejdere prioriteres højt Et job med et introduktions- og kompetenceudviklingsprogram Afdelinger med stærke samarbejdsrelationer, trivsel og humor Afdelinger med åben og direkte feedback- og kommunikationskultur Afdelinger med arbejdsmiljøindsatsen som et fokusområde Opfylder du nogle af vores ønsker og lyder det som en stilling for dig, så send os din ansøgning. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Ansøgningsfristen er den 22. januar 2019.Tiltrædelse pr. 1. marts 2019. Flere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Jesper Christiansen tlf. 4070 0047 eller teamleder Laila Byskov tlf. 2033 8805.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Specialområde Børn og Unge søger pr. 1. marts 2019 en kok/ernæringsfaglig medarbejder, 30 timer pr. uge til afdeling Fogedvænget i Hedensted
 
Specialområde Børn og Unge (SBU) er ét af de i alt otte specialområder indenfor Region Midtjyllands specialiserede socialområde, og Fogedvænget er en afdeling i SBU.
 
Vores afdeling er en specialpædagogisk døgnafdeling med intern skole, beliggende i Hedensted - lige ved siden af togstationen og med gode forbindelser til både Aarhus, Horsens og Vejle.
Vi har elleve børn og unge boende og derudover tre børn der kommer i aflastning i weekender. Vi har pædagoger, lærer, nattevagter, rengøringsassistent, kok/ernæringsfaglig medarbejder og pedel ansat. Køkkenet er centralt beliggende på afdelingen.

Afdelingens målgruppe er børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser samt uspecificerede handicap med varieret funktionsniveau, for eksempel autismespektrumforstyrrelser og sjældne handicap, samt eventuel udadreagerende adfærd. Alle børn og unge har et stort behov for struktur og genkendelighed i hverdagen.
Vi er et specialiseret tilbud, hvor det pædagogiske personale specifikt er uddannet til at arbejde med netop denne målgruppe.
 
Arbejdets indhold:
  • Planlægge, indkøbe og tilberede mad til alle ugens dage
  • Selvstændig varetagelse af tilberedning af både kold og varm mad
  • Sikre hygiejne, rengøring og egenkontrol
  • Indgå i et tværfagligt samarbejde omkring beboernes individuelle behov vedrørende kosten
  • Deltage i planlagte kurser

Vi forventer:
  • At du er uddannet kok eller har anden relevant ernæringsfaglig uddannelse
  • Erfaring med fremstilling af sunde og velsmagende måltider
  • Indstillet på at lave mad fra bunden
  • Forståelse for eller interesse i fremstilling af mad til børn og unge indenfor autismespektrum
  • Bidrag til et positivt arbejdsmiljø
  • Kendskab til IT på brugerniveau
  • Økonomisk ansvarlighed for kostbudgettet
 
Vi tilbyder:
  • Afdelinger hvor trivsel hos borgere og medarbejdere prioriteres højt
  • Et job med et introduktions- og kompetenceudviklingsprogram
  • Afdelinger med stærke samarbejdsrelationer, trivsel og humor
  • Afdelinger med åben og direkte feedback- og kommunikationskultur
  • Afdelinger med arbejdsmiljøindsatsen som et fokusområde

Opfylder du nogle af vores ønsker og lyder det som en stilling for dig, så send os din ansøgning.
 
Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfristen er den 22. januar 2019.
Tiltrædelse pr. 1. marts 2019.
 
Flere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Jesper Christiansen tlf. 4070 0047 eller teamleder Laila Byskov tlf. 2033 8805.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

ORS/Small/2775a51e_logo.gifFogedvængetHedensted2019-01-08T16:02:37.0032019-01-22T00:00:00
329942756Til vores personalerestaurant søger vi snarest muligt en kokBasic Til vores personalerestaurant søger vi snarest muligt en kok. Vi har forrygende travlt, idet vi med stor succes betjener alle vores kolleger i administrationen, politiske udvalg og alle rådhusets mange daglige gæster. Du bliver en del af et team, bestående af 10 kreative og dynamiske kokke og servicemedarbejdere, hvis enkle filosofi er, at smagen, madspild, økologi og bæredygtighed skal være i centrum, og hvor kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen. Du vil være en vigtig faktor, som sammen med det øvrige team, skal stå i spidsen for at give ansatte og øvrige gæster en sublim oplevelse og service. Ansvarsområder: Sørge for, at den daglige produktion forløber fint og optimalt Sikre, at kvaliteten er i orden og servicen kører Tage ejerskab og gerne hjælpe til hvor det behøves Sikre en god hygiejne og rengøring Personlige egenskaber og kvalifikationer: Faglært kok og være vant til, at kræse om maden Erfaring med anvendelse af økologiske råvarer (vi har et økologisk sølvmærke) Meget kvalitetsbevidst og energisk Erfaring med produktion af store mængder Besidder solide samarbejdsevner Godt overblik og fleksibel Godt humør og positiv attitude Vi tilbyder: En spændende og varieret hverdag Mange artede opgaver med daglige udfordringer Mulighed for personlig udvikling såvel som faglig Løn efter kvalifikationer attraktive personalevilkår Har du en passion for dit fag, ønsker du at arbejde i et inspirerende, åbent og travlt miljø med fokus på kvalitet, gode råvarer og godt samarbejde? så kan du få nogle super kolleger og så hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Sacha Honselaar mellem kl. 08.00 14.00 på 5170 7426 eller Rådhusservicechef Steen Elhede på 3084 1040. Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV senest 4. februar 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 13. februar 2019. Ansættelse snarest muligt.
Til vores personalerestaurant søger vi snarest muligt en kok. Vi har forrygende travlt, idet vi med stor succes betjener alle vores kolleger i administrationen, politiske udvalg og alle rådhusets mange daglige gæster.   
 
Du bliver en del af et team, bestående af 10 kreative og dynamiske kokke og servicemedarbejdere, hvis enkle filosofi er, at smagen, madspild, økologi og bæredygtighed skal være i centrum, og hvor kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen. Du vil være en vigtig faktor, som sammen med det øvrige team, skal stå i spidsen for at give ansatte og øvrige gæster en sublim oplevelse og service.    
 
Ansvarsområder:   
  • Sørge for, at den daglige produktion forløber fint og optimalt  
  • Sikre, at kvaliteten er i orden og servicen kører  
  • Tage ejerskab og gerne hjælpe til hvor det behøves  
  • Sikre en god hygiejne og rengøring
Personlige egenskaber og kvalifikationer:  
  • Faglært kok – og være vant til, at kræse om maden  
  • Erfaring med anvendelse af økologiske råvarer (vi har et økologisk sølvmærke)  
  • Meget kvalitetsbevidst og energisk  
  • Erfaring med produktion af store mængder  
  • Besidder solide samarbejdsevner  
  • Godt overblik og fleksibel  
  • Godt humør og positiv attitude   
Vi tilbyder:  
  • En spændende og varieret hverdag  
  • Mange artede opgaver med daglige udfordringer  
  • Mulighed for personlig udvikling såvel som faglig  
  • Løn efter kvalifikationer/attraktive personalevilkår    
Har du en passion for dit fag, ønsker du at arbejde i et inspirerende, åbent og travlt miljø med fokus på kvalitet, gode råvarer og godt samarbejde? – så kan du få nogle super kolleger og så hører vi gerne fra dig.   
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Sacha Honselaar mellem kl. 08.00 – 14.00 på 5170 7426 eller Rådhusservicechef Steen Elhede på 3084 1040.  
 
Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV senest 4. februar 2019 kl. 12.00.  
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 13. februar 2019. Ansættelse snarest muligt.  
 
ORS/Small/c58e8329_logo.pngRoskilde Kommune - Økonomi og EjendommeGive2019-01-15T14:05:16.2702019-02-04T00:00:00
329941486APPETIZE+ søger tillært kok til vores kunde i LEGOLANDRobot Hos APPETIZE søger vi en tillært kok alternativt en køkkenmedhjælper med erfaring i madlavning, til vores personalerestaurant i LEGOLAND. Her laver vi dagligt mad til 200 spisende gæster. Du vil indgå i et team, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Vi søger en engageret og erfaren kollega som aktivt vil deltage i de daglige opgaver i køkkenet. I jobbet vil du komme til at arbejde med både varme og kolde anretninger. Derudover vil du være med til varebestillinger, egenkontrol, kassebetjening, opvask og den daglige rengøring. Du vil derfor opleve en spændende og dynamisk arbejdsdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Vi lægger vægt på, at: Du har erfaring indenfor branchen Du sætter en ære i at give gæsterne en optimal oplevelse Du kan lide at have travlt og arbejde selvstændigt i højt tempo Du har et køligt overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer Du er mødestabil, engageret og har sans for kvalitet Du kan lide et godt samarbejde med dine kollegaer, og lægger vægt på den gode tone og et godt arbejdsmiljø Du har gode dansk- og engelskkundskaber og kan fremvise straffeattest ved forespørgsel. Vi tilbyder en sæson stilling fra marts til november på 37 timer pr. uge. Vi har ordnede forhold med overenskomst på området og løn efter kvalifikationer. Arbejdstiden ligger mandag til fredag mellem kl. 06:00 18:00 og hver anden weekend. Vi har et højt fagligt niveau, arbejder med friske gode råvarer i køkkenet, og tilstræber en visionær tilgang til vores mad. Tiltrædelse: marts 2019 Er dette en stilling for dig, så send din ansøgning og dit CV til køkkenchef Gitte Hansen på mail gha@appetizeplus.dk senest den 1. februar 2019. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte køkkenchef Gitte Hansen på mail gha@appetizeplus.dk

Hos APPETIZE+ søger vi en tillært kok alternativt en køkkenmedhjælper med erfaring i madlavning, til vores personalerestaurant i LEGOLAND. Her laver vi dagligt mad til 200 spisende gæster. Du vil indgå i et team, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.  

Vi søger en engageret og erfaren kollega som aktivt vil deltage i de daglige opgaver i køkkenet.

I jobbet vil du komme til at arbejde med både varme og kolde anretninger. Derudover vil du være med til varebestillinger, egenkontrol, kassebetjening, opvask og den daglige rengøring. Du vil derfor opleve en spændende og dynamisk arbejdsdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden.

Vi lægger vægt på, at:

  • Du har erfaring indenfor branchen
  • Du sætter en ære i at give gæsterne en optimal oplevelse
  • Du kan lide at have travlt og arbejde selvstændigt i højt tempo
  • Du har et køligt overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Du er mødestabil, engageret og har sans for kvalitet
  • Du kan lide et godt samarbejde med dine kollegaer, og lægger vægt på den gode tone og et godt arbejdsmiljø

Du har gode dansk- og engelskkundskaber og kan fremvise straffeattest ved forespørgsel.

Vi tilbyder en sæson stilling fra marts til november på 37 timer pr. uge. Vi har ordnede forhold med overenskomst på området og løn efter kvalifikationer. Arbejdstiden ligger mandag til fredag mellem kl. 06:00 – 18:00 og hver anden weekend.

Vi har et højt fagligt niveau, arbejder med friske gode råvarer i køkkenet, og tilstræber en visionær tilgang til vores mad.

Tiltrædelse: marts 2019

Er dette en stilling for dig, så send din ansøgning og dit CV til køkkenchef Gitte Hansen på mail gha@appetizeplus.dk senest den 1. februar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte køkkenchef Gitte Hansen på mail gha@appetizeplus.dk

Allianceplus A/SBillund2019-01-11T00:00:002019-02-01T00:00:00
329934176Kok søges til OPP hospital i VejleRobot Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18 Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan. Vi forventer at du er en dygtig og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild. At du har erfaring fra restaurant eller kantine At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk. Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Hospitaltet har åbent 365 dage om året og du vil indgå i en vagtplan med både dag, aften og weekendvagter

Dagvagt mellem kl. 6-15 , 10-18  Aftenvagter kl 12-20,00 arbejde hver 6. weekend , 6 ugers turnusvagtplan.

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/SVejle2018-12-28T00:00:002019-01-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smørrebrødsjomfru /delikatesse assistent

Koldingvejs Slager I/S

Vejle
Til vores kolde køkken søger vi en faglært smørrebrødsjomfru delikatesseassistent til fast fuldtidsstilling, 37 timer. Tiltrædelse snarest. Vi forventer: - At du er udlært smørrebrødsjomfru eller delikatesse assistent. - At du kan arbejde selvstændi...
Indrykket:18. december 2018
Udløbsdato:12. februar 2019

Fogedvænget søger en kok/ernæringsfaglig medarbejder

Fogedvænget

Hedensted
Specialområde Børn og Unge søger pr. 1. marts 2019 en kok ernæringsfaglig medarbejder, 30 timer pr. uge til afdeling Fogedvænget i Hedensted Specialområde Børn og Unge (SBU) er t af de i alt otte specialområder indenfor Region Midtjyllands specialis...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:22. januar 2019

Til vores personalerestaurant søger vi snarest muligt en kok

Roskilde Kommune - Økonomi og Ejendomme

Give
Til vores personalerestaurant søger vi snarest muligt en kok. Vi har forrygende travlt, idet vi med stor succes betjener alle vores kolleger i administrationen, politiske udvalg og alle rådhusets mange daglige gæster. Du bliver en del af et team, be...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:4. februar 2019

APPETIZE+ søger tillært kok til vores kunde i LEGOLAND

Allianceplus A/S

Billund
Hos APPETIZE søger vi en tillært kok alternativt en køkkenmedhjælper med erfaring i madlavning, til vores personalerestaurant i LEGOLAND. Her laver vi dagligt mad til 200 spisende gæster. Du vil indgå i et team, hvor I sammen skal sørge for at vores...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:1. februar 2019

Kok søges til OPP hospital i Vejle

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S

Vejle
Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle 37 timer pr. uge Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller...
Indrykket:28. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019