Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en dygtig pædagog til vores Børnehus

Om jobbet
Vi søger pr.1/5 2021, eller snarest derefter, en dygtig og engageret pædagog til vores Børnehus. Børnehuset er en mindre institution, bestående af vuggestue og børnehave i samme hus, normeret til 48 børn i alderen 0-6 år. Stillingen som pædagog vil hovedsageligt være tilknyttet børnehaven, men der vil også være timer i vuggestuen, primært i ydertimerne.

Din profil
Vi søger en uddannet pædagog med lyst til at være en del af en mindre institution, hvor alle hurtigt lærer hinanden at kende, samt hjælper hinanden med at skabe de bedste rammer og muligheder for børnene. Du skal være positiv, mødestabil, fleksibel, samt engageret og velreflekteret over din pædagogiske praksis. Derudover skal du kunne modtage sparring og feedback.

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder et børnehus i naturskønne omgivelser Engagerede, kreative og hjælpsomme kolleger En engageret skolebestyrelse/fællesbestyrelse Et Børnehus som er en del af en landsbyordning Et Børnehus hvor alle hurtigt lærer hinanden at kende Et Børnehus der vægter faglighed, fællesskab og fantasi

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere
For yderligere informationer kan Skoleleder Trine Hjortebjærg Mortensen kontaktes på mail: trhm@kalundborg.dk, eller tlf.: 21 34 34 93 Alternativt kan pædagogisk teamleder Britha Elin Larsen kontaktes tlf.: 20 57 93 84

Ansøgning
Ansøgningen sendes via Kalundborg Kommunes ansøgningslink. Ansøgningsfrist 14/4 2021 Samtaler forventes afholdt i uge 17

Om os
Kirke Helsinge Børnehus er en mindre institution beliggende i Kirke Helsinge, 3 km. uden for Gørlev by, i Kalundborg Kommune. Børnehuset er en del af landsbyordningen under Kirke Helsinge Skole, som er en skole med elever fra 0.-9.kl. Børnehuset har både vuggestue og børnehave . Året før børnene i børnehaven skal starte i skole, starter de i en "femlingeordning", hvor de fysisk har lokale på skolen.

Kalundborg er en kommune i vækst.
Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere.

Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur. Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed. Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af børne- og straffeattest ved ansættelse i daginstitutioner.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.