Vi søger en dygtig tømrer til serviceopgaver

KBH Gruppen Aps søger en tømrer til at indgå i en afdeling bestående af 2 tømrer og en lærling med eksisterende kunder. Du skal styrke vores afdeling og indgå som en aktiv del af driften i virksomhedens tømrerafdeling.

KBH Gruppen er en virksomhed fra januar 2017, som bl.a. servicerer ca. 198 ejendomme i storkøbenhavn, hvor vi leverer håndværksydelser til vores kunder, som er beboere og beboerforeninger. Her udfører vi stort set alle håndværksydelser med egne uddannede medarbejdere og underleverandører.

Vi løser mange skadesserviceopgaver men nedrivning og genopbygning. Her løser vi hele entreprisen med tømrer, murer, maler Vvs og elektriker.

Vi laver også mange køkkener og badeværelser.

Ud over serviceopgaver, er vi også med til at stå for ombygninger hos private, kommuner og erhverv, hvor vi har god erfaring med at stå for entreprisen.

Vi søger en tømrer med gå-på-mod. Du skal have arbejdstøjet på og være med til at løse opgaver i hverdagen, besøge kunder, lave tilbud og meget mere. Der vil være støtte til at få erfaring indenfor disse områder fra dine kollegaer.

Vi forsøger at anvende IT og effektive løsninger til at hjælpe os i vores hverdan med at holde styr på opgaver, dokumentation mv. Her anvender vi mobilen og computeren til stort set alle administrative opgaver som oprettelse af tilbud, opgaver, kalender, billeder mv.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest:)

Giv et kald på 27790004 for at høre mere om at arbejde på KBH Gruppen ApS.

Løn efter kvalifikationer og gulplade firmabil.

Mvh. Simon Andreassen

Direktør KBH Gruppen ApS


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Håndværker til Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab

København
Håndværker til Hovedstadens Beredskab Vi har brug for en håndværker til afdelingen Teknik, som har ansvar for bygningsopgaver, køretøjer, materiel, mundering, personlig beskyttelsesudstyr, bunkers og brandhaner mv. JobindholdJobbet omfatter blandt a...
Indrykket:18. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Dygtig tømrersvend søges

WestendGruppen Rekruttering

Brøndby
For vores kunde, Håndværksgruppen A S, Glostrup, søger vi en dygtig og erfaren tømrer, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Tømrerfirmaet har en lang række stamkunder, som er godt vant med, at alle opgaver bliver klar til tiden og a...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Møbelsnedker søges

Nicolaj Bo I/S

København
Vi søger en kollega med god fornemmelse for ensartet høj kvalitet og finish. Vi er en møbelproduktionsvirksomhed med tegnestue og værksted samlet under t tag i Københavns Sydhavn. Vi udvikler, designer, producerer og monterer specialtilpassede køkke...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Uddannet Tømrer

Warburg VVS v/Thomas Warburg

Brøndby
Arbejdsopgaver: alsidige renoveringsopgaver køkken, badeværelse og ombygninger Faglige- og personlige kvalifikationer: uddannet indenfor TømrerfagetErfaring gerne med lignende opgaver øsnkeskørekort BMødestabil, velmotiveret og ansvarsbevidstTale,læ...