Vi søger en erfaren grundvandsmedarbejder til at passe på grundvandet i Fredensborg Kommune

Team Miljø overtog opgaverne på grundvandsområdet i slutningen af sidste år. Vi er så småt ved at komme ind i opgaverne, men har brug for en erfaren medarbejder, der kan tage ansvar for området. Der er udarbejdet vandforsyningsplan, indsatsplan og kommuneplan, men vi har brug for, at du hjælper os med at administrere planerne og gennemføre de beskrevne initiativer.
 
På grundvandsområdet vil du komme til at arbejde sammen med 1-2 kollegaer, som er forholdsvis nye på området. Udover grundvandsopgaverne forventer vi, at du skal bidrage til at løse opgaver indenfor jordforureningsområdet. Vi regner derfor med, at du også har kendskab til dette område.
 
Opgaverne
Dine opgaver vil spænde vidt i kompleksitet og omfang og vil primært omfatte sagsbehandling indenfor grundvands- og drikkevandsområdet, tilsyn med boringer og vandværker samt sikring af grundvandsbeskyttelse i forbindelse med planopgaver.
På jordforureningsområdet vil du bl.a. komme til at arbejde med forureninger fra villaolietanke, §8 tilladelser ved byggeri på forurenede grunde, §19 tilladelser og jordflytninger.
 
Om teamet
Vi er 8 gode kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, alder, erfaring og kompetencer. Vi har en alsidig hverdag, hvor vi løser spændende opgaver, er fagligt ambitiøse og har travlt – men vi prioriterer også det sociale og trivsel på arbejdspladsen. Vi er imødekommende og har fokus på at afstemme forventninger med borgere, virksomheder og forsyningsselskaber. Teamet varetager, udover grundvandsområdet, også myndighedsbehandlingen indenfor virksomheds- jordforurenings-, affalds- samt energi- og varmeforsyningsområdet. Som vores nye kollega bliver du en del af alt dette.
 
Vi forventer, at du:

   • har flere års erfaring med myndighedsbehandling på drikkevands- og grundvandsområdet
   • har indgående kendskab til lovgivning på grundvands- og drikkevandsområdet
   • er vant til at føre tilsyn på vandværker
   • har erfaring med hydrogeologi og kendskab til grundvandsmodeller
   • har en relevant akademisk uddannelse såsom ingeniør, cand. scient. (gerne geolog) el. lign.
   • er serviceminded og samtidig tydelig i rollen som myndighed
   • arbejder proaktivt og struktureret og får tingene fra hånden
   • har interesse for og gerne erfaring med udvikling af digital sagsbehandling.
   • har kørekort til personbil


Vi lægger derudover vægt på, at du:

   • har kendskab til lovgivning og erfaring med at løse opgaver indenfor jordforurening
   • arbejder helhedsorienteret og er bevidst om, hvornår andre skal inddrages
   • er dygtig til at kommunikere med forskellige målgrupper, både mundtligt og skriftligt
   • har lyst til at fordybe dig i fagligt komplekse problemstillinger
   • kan navigere i en politisk styret organisation


Om centeret:
Team Miljø er forankret i Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv, hvor vi lægger vægt på at yde god service i samarbejde med borgere, kollegaer og politikere. I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klimatilpasning, affald, kollektiv transport og infrastruktur, og søger indenfor disse områder at skabe de bedst mulige løsninger til borgernes, virksomhedernes og almenvellets bedste.

Løn- og ansættelsesforhold:
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har fleksibel arbejdstid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer i henhold til principperne i Ny Løn. Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Malene Holm på 2527 3267.

Ansøgningsfristen er den 11. marts 2018, og ansættelsessamtaler vil foregå den 19. marts og den 22. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her