Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat 37 timer/ugentligt på træningsområdet med tiltrædelse d. 1.6 2021

Dine opgaver hos os
Du skal have interesse for og gerne erfaring indenfor neurologi.
Du vil blive en del af Team 1, der består af engagerede fysioterapeuter og ergoterapeuter, der har ansvar for træning af borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske lidelser. De varetager dog også træning indenfor demens og geriatri. Jobbet indebærer undersøgelse og træning af borgere på hold- og individuelt. Træningen vil foregå på Sundhedscentret Espens Vænge, i borgerens hjem, og på Torstorp rehabiliteringscenter, hvor vi huser en trænings satellit.

Om os
Vi er en dynamisk og tæt tværfaglig gruppe, som består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, træningsassistenter og andet sundhedsfagligt personale. Vi lægger vægt på høj faglighed, trivsel og humor, og vi går ikke af vejen for et godt grin i hverdagen. Vi har et godt arbejdsklima, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi er inddelt i tre teams, og vi arbejder med træning af både yngre og ældre borgere, og du kan være med i udviklingen af tilbuddene indenfor kommunal træning. Vi huser diverse patientforeninger, som vi i stigende grad samarbejder med.

Vores kerneopgave

”Vi lykkes, når borgeren oplever, at vi sammen skaber en meningsfuld og sammenhængende sundhedsindsats, med afsæt i borgerens ressourcer og livssituation, hvor livskvalitet og handlekompetencer styrkes gennem tværfaglig genoptræning, sundhedsfremme og forebyggelse”.

Sundhedscenter Espens Vænge har ansvar for træning indenfor sundheds- og serviceloven. Vi tilbyder vederlagsfri fysioterapi og har mange sundhedsfremmende og forebyggende tilbud til borgerne.

Om dig

  • Du har relevante kompetencer og erfaring indenfor neurologi og geriatri
  • Du har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og kollegaer
  • Du værdsætter faglig sparring og er interesseret i den faglige udvikling af træningsområdet
  • Du er selvstændig og kan tilrettelægge og udføre træningsforløb
  • Du er engageret, lyttende og god til dialog
  • Du er humoristisk og vil bidrage til en glad arbejdsplads
  • Kørekort B forventes

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at henvende dig til daglig leder Lena Olsen tlf. 43 35 24 89.

Din ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest 15.4 2021. Ansøgningen sendes via Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside under Job.

Ansættelsessamtaler finder sted på Espens Vænge 44 tirsdag den 27.4 2018

Høje-Taastrup Kommune er en levende og udviklingsorienteret kommune. Her er høj fokus på sundhed bl.a. i form af gratis sundhedsordning med fitness, fysioterapi m.m.

Du kan læse mere om Høje-Taastrup Kommune på www.htk.dk og om Sundhedscenter Espens Vænge på www.espensvaenge.htk.dk
 
I Sundhed – og Omsorgscenteret er vi ca. 620 medarbejdere med mange forskellige fagligheder, som leverer professionel service i øjenhøjde til borgerne i en af hovedstadens største kommuner. Vores kerneopgave er: ”Sammen med borgeren og ved kompetent tværfagligt samarbejde understøtter vi borgeren i at leve et godt liv.” Hos os bliver du en del af en ambitiøs og mangfoldig arbejdsplads med fokus på høj faglighed og gode relationer.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.