Vi søger en industrilakere til produktion i Rødding

Har du erfaring som industrilakere, og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske dig vi søger, til en spændende fuldtidsstilling i Rødding. Læs mere om jobbet her.

Vi søger en erfaren industrilakere til produktion i Rødding. Opstart er hurtigst muligt og stillingen byder til start på et prøveforløb (Try and Hire) med fuldtidsbeskæftigelse, med henblik på fastansættelse ved rette match.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sandblæse og sprøjtelakere, så erfaring med dette er et krav. Arbejdstiderne hedder man - fredag 07.00 til 15.00, med mulighed for fleksible arbejdstider.

Virksomheden ser gerne, at du er frisk, mødestabil, går op i at levere høj kvalitet og har god erfaring indenfor branchen.

Du er perfekt til stillingen hvis..

  • Du har erfaring som industrilakere
  • Du kan arbejde selvstændigt 
  • Du går op i at levere høj kvalitet

Vi tilbyder..

  • Et godt og travlt arbejdsmiljø
  • Opstart hurtigst muligt
  • Gode ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikation 


Der er tale om et vikariat hvor formålet er fastansættelse, hvis både virksomheden og medarbejderen er glade og tilfredse efter prøveperioden.

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål til jobbet, bedes du kontakte vores konsulent Luise på tlf. 42 59 50 91 eller mail job@cooljobs.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.