Vi søger en kok til barselsvikariat

Vi søger en kok til barselsvikariat til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster.

Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen.

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin.


Vi forventer:

Som kok på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded.

God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 kokkeelever og 2 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet.

Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse.


Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Ansættelse pr. 1. juli 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk – tlf. 22450345


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330031406Phoenix-f8f0078712019-05-24T00:00:00Vi søger en kok til barselsvikariat

Vi søger en kok til barselsvikariat til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster.

Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen.

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin.


Vi forventer:

Som kok på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded.

God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 kokkeelever og 2 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet.

Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse.


Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Ansættelse pr. 1. juli 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk – tlf. 22450345

Vi søger en kok til barselsvikariat til Hotel Pinenhus som er Danmarks bedst beliggende hotel blot et stenkast fra Limfjorden. Vi er et moderne hotel med 67 værelser, hvor vi kan bespise op til 500 gæster. Hotellet har 22 medarbejder, der alle vil gøre sit til, at du vil føle dig velkommen. Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden- med plads til smil og grin. Vi forventer: Som kok på Hotel Pinenhus skal du være udadvendt, smilende, positiv og serviceminded. God til at samarbejde med vores unge team, som består at 3 kokkeelever og 2 udlærte kokke, samt de andre afdelinger på hotellet. Desuden forventer vi, at du er præsentabel, mødestabil og har lyst til at arbejde efter fælles mål og gøre en forskel og give vores gæster den bedste oplevelse. Kørekort er et plus, så du ikke er afhængig af offentlig transport. Ansættelse pr. 1. juli 2019. Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV og foto til Kent Bak, kb@pinenhus.dk tlf. 2245034511jobnetf8f00787100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandSkive3534657HOTEL PINENHUS ApS11Pinen 37870RoslevDKDanmark0kb@pinenhus.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767253JobNet4995103499510310024-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f8f00787https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f8f00787https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f8f00787&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f8f00787&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361891292Kent Bakkb@pinenhus.dkDKDanmarkDKDanmark330011821Har du en Gastronaut i maven?Robot OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

Gastro Catering I/SViborg2019-06-04T00:00:002019-06-21T00:00:00
3300185522 friske kokke-elever søgesRobot Vi søger to friske kokke-elever m k med snarlig tiltrædelse. Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden. Løn og fri efter overenskomst. Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du vil lære alt fra det danske køkken til 5 retters gourmet-menuer.Vi har åbent i a la carte restauranten hver dag, mad ud af huset, kurser og selskaber m.m. Der er 30 værelser på kroen. En af vore forrige kokke-elever, Louise var ca. 3 mdr. på Chateau Eza, i Nice. Det er en et-stjernet Michelin restaurant, hvor hun var udstationeret. Hvis det har interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98658333, eller mail binderupkro@hotmail.com,- spørg efter Lene.Besøg også vores hjemmeside www.binderupkro.dk MVH Lene KristensenSt. Binderup Kro

Vi søger to friske kokke-elever m/k med snarlig tiltrædelse.


Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden.

Løn og fri efter overenskomst.


Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du vil lære alt fra det danske køkken til 5 retters gourmet-menuer.
Vi har åbent i a la carte restauranten hver dag, mad ud af huset, kurser og selskaber m.m.

Der er 30 værelser på kroen.


En af vore forrige kokke-elever, Louise var ca. 3 mdr. på Chateau Eza, i Nice. Det er en et-stjernet Michelin restaurant, hvor hun var udstationeret.


Hvis det har interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98658333, eller mail binderupkro@hotmail.com,
- spørg efter Lene.
Besøg også vores hjemmeside www.binderupkro.dk

MVH Lene Kristensen
St. Binderup Kro

 

ST. BINDERUP KRO V/HANS RAVN KRISTENSENAars2019-06-04T00:00:002019-07-02T00:00:00
330023395Søger Fuldtids kokRobot Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj. vi forventer: -at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du har været en del af den daglige produktion. - at du har erfaring med menu planlægning og varebestilling - at du kan arbejde selvstændig - at du i samarbejde med de anden kok, tilretterlægger vagtplan og arbejdsgangene mellem jer. - at du er mødestabil, fleksibel og er indstillet på skiftene arbejdstider, men med mulighed for en fast ugentlig fridag - at du kan li , og har kendskab til dansk tradionel mad. vi tilbyder: - en spændene stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle. - skiftende og afvekslende arbejdsopgaver - løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området. - tiltrædelse snarest muligt efter aftale, senest 1 august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 98621966. vi ser frem til at høre fra dig :-) Ansøgning og CV sendes på mail til mail@kimbrerkroen.dk senest 3 juni. Ivil høre nærmere straks derefter.

Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj.

vi forventer:

-at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du har været en del af den daglige produktion.

- at du har erfaring med menu planlægning og varebestilling

- at du kan arbejde selvstændig

- at du i samarbejde med de anden kok, tilretterlægger vagtplan og arbejdsgangene mellem jer.

- at du er mødestabil, fleksibel og er indstillet på skiftene arbejdstider, men med mulighed for en fast ugentlig fridag

- at du kan li', og har kendskab til dansk tradionel mad.

 

vi tilbyder:

- en spændene stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle.

- skiftende og afvekslende arbejdsopgaver

- løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området.

- tiltrædelse snarest muligt efter aftale, senest 1 august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 98621966.

 

vi ser frem til at høre fra dig :-)

 

Ansøgning og CV sendes på mail til mail@kimbrerkroen.dk senest 3 juni.

Ivil høre nærmere straks derefter.

Hos Fru Jensen / Kimbrerkroen Maj-Brit JensenAars2019-06-03T00:00:002019-07-03T00:00:00
330024167Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-06-04T00:00:002019-07-09T00:00:00
330027040Kok søges til Store Restrup herregaardRobot Store Restrup herregaard som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret samt kan motivere vores dygtige kokkeelever. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. Der tilbydes god gage, tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. Vi glæder os til, at høre fra dig. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

Store Restrup herregaard som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt.

Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har mulighed for, at bruge din kreativitet

 

Kokkken vi søger er moden, selvstændig, erfaren, kreativ og organiseret samt kan motivere vores dygtige kokkeelever. Vi er et godt team på slottet der sætter pris på ærlig og venlig person der vil blive budt velkommen af fast stab og du vil indgå i dynamisk og dedikerede kollegaer. 

 

Der tilbydes god gage,  tøjordning samt sammenhængende fridage. Der skal påregnes aftensarbejde samt helligdage og vi har åbent jul og nytår. 

 

Vi glæder os til, at høre fra dig.

 

 

Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

 

REHNibe2019-06-03T00:00:002019-07-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Har du en Gastronaut i maven?

Gastro Catering I/S

Viborg
OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunde...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

2 friske kokke-elever søges

ST. BINDERUP KRO V/HANS RAVN KRISTENSEN

Aars
Vi søger to friske kokke-elever m k med snarlig tiltrædelse. Du skal regne med, at arbejde aftener og weekends, og der findes ingen offentlige transportmidler i nærheden. Løn og fri efter overenskomst. Vi har et stort og alsidigt menukort, hvor du v...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:2. juli 2019

Søger Fuldtids kok

Hos Fru Jensen / Kimbrerkroen Maj-Brit Jensen

Aars
Kimbrer Kroen søger en kok, primært til selskaber og mad ud af huset. det vil være dagvagter med få aftenvagter. kroens travelste tid er fra september til maj. vi forventer: -at du er uddannet kok og har en del års erfaring inden branchen, hvor du h...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:3. juli 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Kok søges til Store Restrup herregaard

REH

Nibe
Store Restrup herregaard som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en kok, da der er forrygende travlt. Vi tilbyder en dagligdag med stor frihed under ansvar, hvor du selv planlægger daglig menu og hvor du til fester såvel som konferencer har m...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:15. juli 2019