Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kommunikationsmedarbejder til nyt Videnscenter for Neurorehabilitering, Neurocentret, Rigshospitalet.

Om Videnscenter for Neurorehabilitering

Rigshospitalet etablerer et helt nyt Neurorehabiliteringshus med de fremmeste faciliteter for genoptræning af patienter med skade på hjerne og rygmarv. Som en del af det ambitiøse projekt søsættes et Videnscenter, der skal samle og formidle nyeste viden om neurorehabilitering, samt bidrage til forskning og udvikling af nye løsninger – både inden for klinisk praksis, organisation, teknologi og optimering af det samlede patientforløb.Centret vil blive en central platform i Østdanmark og bidrage til at styrke det tværsektorielle samarbejde med fokus på fire kerneområder; Viden, Kompetenceudvikling, Forskning og Innovation.

Forskning vil blive en integreret del af centret, herunder initiering af og bidrag til tværsektoriel praksisforskning. Inddragelse af patienter og pårørendes erfaringer er essentiel og vil blive prioriteret i både udvikling og evaluering af løsninger. Centrets primære målgruppe vil være sundhedsprofessionelle, der arbejder med neurorehabilitering, på tværs af hospitaler, kommuner og private rehabiliteringsinstitutioner.Din opgave som kommunikationsmedarbejder:

Du skal i samarbejde med et nystartet team i Videnscenter for Neurorehabilitering være med til at opbygge centret, udvikle centrets kommunikationsstrategi og forme centrets identitet fremadrettet. Dine primære arbejdsopgaver vil være at udvikle centrets profil og brand, så Videnscentrets primære målgruppe: sundhedsprofessionelle inden for neurorehabilitering kender centret og centrets fokusområder. Når Videnscentrets profil og identitet er bygget op, skal du arbejde med at udvikle centrets kommunikationskanaler og indhold hertil. Efterhånden som centret udvikles og vokser, forventes det, at du også vil blive involveret i specifikke udviklingsprojekter i centret. Som kommunikationsmedarbejder i centret vil du arbejde på tværs af centrets fire kerneområder: Viden, Kompetenceudvikling, Forskning og Innovation, og du kan derfor forvente at blive involveret i arbejdsopgaver inden for alle disse fire områder.


Vi forventer, at du har en baggrund inden for kommunikation og er i stand til at skabe og udvikle en stærk identitet for vores nye center. Vi forventer, at du har:

  • En kommunikationsfaglig uddannelse
  • Erfaring med strategisk kommunikation og planlægning
  • Erfaring med pressearbejde
  • Erfaring med sociale medier og hjemmesider, herunder gerne SharePoint
  • En flydende pen og har styr på grammatikken
Det er en fordel, hvis du:

  • Har projektledelseserfaring
  • Har erfaring fra det sundhedsfaglige felt
  • Kan kommunikere sundhedsfagligt på engelsk


Det er vigtigt, at du er god til at problemløse og er i stand til at se muligheder i stedet for begrænsninger inden for eksisterende rammer. Da centret er nystartet og endnu ved at blive etableret, er der i høj grad mulighed for at være med til at forme centrets retning og strategi. Dette indebærer også, at din opgavepalette vil være meget bred – særligt i etableringsfasen.Neurocentret

Neurocentret tager sig af patienter med sygdomme i nerve, hjerne og rygmarv. Det omfatter udredning af sygdomme, medicinskbehandling, operationer, akutmodtagelser og genoptræning. Neurocentret har afdelinger placeret på Blegdamsvej, i Glostrup, Hvidovre og Hornbæk. Mange patienter er i kontakt med flere afdelinger, og i centret ser vi det som en unik mulighed for at understøtte det sammenhængende patientforløb. Vi prioriterer tæt tværfagligt- og ledelsessamarbejde og et nært samarbejde medpatienter og pårørende. Vi ønsker at skabe optimale forløb fra vi modtager den akut syge patient til den højtspecialiseret neurorehabilitering, og samtidig have sigte på patientens levede liv efter behandling.

Neurocentret består af 8 afdelinger, der er placeret på både Blegdamsvej og i Glostrup. Derudover ligger én afdeling i Hvidovre og én i Hornbæk. I centret er der ca. 1.500 medarbejdere. Neurocentret ledes af en centerdirektør og en centerchefsygeplejerske.Har du spørgsmål til stillingen:

Du er velkommen til at kontakte leder af Videnscenter for Neurorehabilitering Anne Norup på telefon 3863 3160 eller på e-mail: anne.norup@regionh.dk for yderligere oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 18. januar 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 27. januar 2021.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.