Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kreativ og engageret kok

Er du serviceminded til fingerspidserne? Har du lyst til at arbejde på en spændende uddannelsesinstitution, betjene studerende, kursister, gæster og medarbejdere og sørge for, at de får en unik oplevelse hver gang, du møder dem? Hvis ja, så har vi jobbet til dig, da vi søger en faglært kok til vores afdeling på Sønderhøj 30, 8260 Viby J.

En travl og alsidig kantine med høj kvalitet og god stemning

Som vores nye kok indgår du i et team, der består af tolv medarbejdere. Vi serverer morgenmad, formiddagssnack, frokost og eftermiddagshygge samtidig med, at vi servicerer vores kollegaer på skolen. Ud over den daglige drift skal du være indstillet på, at der kan forekomme aftenarbejde, da vi tilbyder forskellige former for arrangementer for virksomheder og ansatte.

Vi er også i gang med, at starte vores Deli og Food truck op, og du skal være klar på, at deltage i disse to projekter sammen med dine kollegaer.

Et samlet team

Fælles for dine nye kollegaer er, at vi samarbejder som ét samlet team på tværs af faggrupper, og vi er stolte af at arbejde her, fordi vi gør en forskel for vores kunder og giver dem en oplevelse i særklasse. Vi tager ejerskab og kan lide at have travlt – uden at det går ud over den gode stemning.

Dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er udlært kok, har fokus på at være kundeminded og altid yder dit bedste. Derudover er du god til at samarbejde og bidrager til den gode stemning med en positiv indstilling.

Vi lægger endvidere vægt på, at du:

  • er ansvarsfuld og engageret
  • er god til at bevare overblikket
  • er både stabil og fleksibel
  • kan yde den bedste service over for mange forskellige typer af kunder
  • har et godt humør
  • gerne med kendskab til økologi.

Dine arbejdsopgaver

  • Tilberedning af vores daglige sortiment, herunder take away, Food truck mm.
  • Deltage i arrangementer, både i og uden for normal arbejdstid
  • Hjælpe dine kollegaer når der er brug for det

Arbejdstid

Din arbejdstid vil være mandag – fredag mellem kl. 7.00 og 14.30

Ansættelse

Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, gerne med start medio hurtigst muligt eller efter aftale. Stillingen udgør en fuldtidsstilling. Du skal blandt andet forvente at holde fri i juli, samt efterårsferie, mellem jul og nytår samt dagene op til påske.

Ansøgning og yderligere oplysninger  

Ansøgning sendes til Kantinechef Torben Salskov tosa@aabc.dk. Vi vil løbende læse ansøgningerne og forventer at indkalde til samtaler løbende.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her