Vi søger en kreativ og engageret kok

Er du serviceminded til fingerspidserne? Har du lyst til at arbejde på en spændende uddannelsesinstitution, betjene studerende, kursister, gæster og medarbejdere og sørge for, at de får en unik oplevelse hver gang, du møder dem? Hvis ja, så har vi jobbet til dig, da vi søger en faglært kok til vores afdeling på Sønderhøj 30, 8260 Viby J.

En travl og alsidig kantine med høj kvalitet og god stemning

Som vores nye kok indgår du i et team, der består af tolv medarbejdere. Vi serverer morgenmad, formiddagssnack, frokost og eftermiddagshygge samtidig med, at vi servicerer vores kollegaer på skolen. Ud over den daglige drift skal du være indstillet på, at der kan forekomme aftenarbejde, da vi tilbyder forskellige former for arrangementer for virksomheder og ansatte.

Vi er også i gang med, at starte vores Deli og Food truck op, og du skal være klar på, at deltage i disse to projekter sammen med dine kollegaer.

Et samlet team

Fælles for dine nye kollegaer er, at vi samarbejder som ét samlet team på tværs af faggrupper, og vi er stolte af at arbejde her, fordi vi gør en forskel for vores kunder og giver dem en oplevelse i særklasse. Vi tager ejerskab og kan lide at have travlt – uden at det går ud over den gode stemning.

Dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er udlært kok, har fokus på at være kundeminded og altid yder dit bedste. Derudover er du god til at samarbejde og bidrager til den gode stemning med en positiv indstilling.

Vi lægger endvidere vægt på, at du:

  • er ansvarsfuld og engageret
  • er god til at bevare overblikket
  • er både stabil og fleksibel
  • kan yde den bedste service over for mange forskellige typer af kunder
  • har et godt humør
  • gerne med kendskab til økologi.

Dine arbejdsopgaver

  • Tilberedning af vores daglige sortiment, herunder take away, Food truck mm.
  • Deltage i arrangementer, både i og uden for normal arbejdstid
  • Hjælpe dine kollegaer når der er brug for det

Arbejdstid

Din arbejdstid vil være mandag – fredag mellem kl. 7.00 og 14.30

Ansættelse

Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, gerne med start medio hurtigst muligt eller efter aftale. Stillingen udgør en fuldtidsstilling. Du skal blandt andet forvente at holde fri i juli, samt efterårsferie, mellem jul og nytår samt dagene op til påske.

Ansøgning og yderligere oplysninger  

Ansøgning sendes til Kantinechef Torben Salskov tosa@aabc.dk. Vi vil løbende læse ansøgningerne og forventer at indkalde til samtaler løbende.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok

Lyngbygård Golf Klub

Er du passioneret indenfor madlavning og drives du af at skabe gode madoplevelser? Så er det måske dig vi mangler. Vi har nemlig rigtig travlt og mangler en kok til den kommende golfsæson hos Lyngbygaard Golf. Vi forventer, at du: - er faglært - er ...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Kok søges til populær restaurant i Århus.

Restaurant Navigator

Vi søger snarest en kreativ, og dygtig kok til vores restaurant. Vi forventer at du besidder følgende kvalifikationer: - Er faglært kok - Kan holde flere bolde i luften ad gangen - Har indgående kendskab til det dansk franske køkken - kan sammensætt...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Faglært kok søges

KOCHERIET ApS

Brødrene Koch søger faglærte kokke til Restaurant Koch.Stedet er kendt for sin diskrete beliggenhed på Aarhus Havn, de charmerende lokaler med udsigt til skov strand, den altid personlige atmosfære og et køkken, der arbejder med en moderne europæisk...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

fuldtid kok Søges

CN & Co I/S

Aarhus
Erfaren kok søges til italiensk køkken I hjertet af Århus. Vi søger en solid fultids kok, som har minimum 3 årserfering med italiensk køkken og har sit håndværk i orden, er kreativ og engageret, og elsker at give vores kunder på Cafe Nero en spænden...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Flyvefisken Risskov, søger kok/cater, madnørd

FLYVEFISKEN RISSKOV ApS

Flyvefisken Risskov.... Søger en faglig dygtig kok cater eller fiskenørd! Som har lyst til at lege og udvikle mad med fisk! Vi er en delikatesse forretning, med speciale indenfor fersk fisk, skal- & bløddyr, røgvare, kolde som varme anretninger, mad...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018