Vi søger en læselærer til Sprogpilot

Brænder du for læseområdet og for at undervise de yngste elever, som enten har eller er i risiko for at udvikle store skriftsproglige udfordringer?
Vil du gerne vejlede lærere til elever med skriftsproglige udfordringer?
Så er den ledige stilling i Sprogpilot Fredensborg lige noget for dig!
 
Sprogpilot Fredensborg er Fredensborg Kommunes læsetilbud for normaltbegavede elever, der er skriftsprogligt udfordrede. Elever fra alle klassetrin kan deltage.

Som læselærer i Sprogpilot Fredensborg bliver du en del af et engageret team på 5 læselærere med kommunens læsekonsulent som faglig koordinator. I teamet værdsætter vi læsepædagogisk faglighed og udvikling, samarbejde og gensidig sparring.

Du kan læse mere om Sprogpilot Fredensborg på kommunens hjemmeside: https://www.fredensborg.dk/borger/folkeskoler/sprog-og-laesning
 
Jobbet som læselærer
Som læselærer i Sprogpilot Fredensborg vil du undervise indskolingselever på mindre hold sammen med en anden læselærer. Undervisningen foregår ude på skolerne, så du vil i løbet af et skoleår komme til at undervise på 4 skoler – med 10 uger på hver skole. Målet med undervisningen er at styrke elevernes forudsætninger for skriftsprog, deres tilegnelse af basale skriftsprogsfærdigheder og anvendelse af kvalificerende it. Det konkrete indhold i undervisningen på hvert hold vil naturligvis afhænge af elevernes forudsætninger og behov.
 
Udover undervisning af eleverne har du en vigtig opgave i at vejlede elevernes lærerteam i at tilrettelægge et differentieret og inkluderende undervisnings- og læringsmiljø. Det gør du ved at afholde lærerkurser, give sparring til dine elevers lærerteam og ved at deltage i dine elevers almenundervisning. Du har også en opgave i at vejlede dine elevers forældre i, hvordan de kan støtte deres børns sproglige og skriftsproglige udvikling.
 
Om dig
Vi forestiller os, at du er læreruddannet og efterfølgende har uddannet dig videre inden for læseområdet, fx PD moduler i læsning eller læsevejledning. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med at undervise elever i skriftsproglige udfordringer og/eller med at vejlede kolleger.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 7. maj 2018 kl. 12. Ansøgning og CV sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21, 2018.
Vi gør opmærksom på, at du skal fremvise en §36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig §11 straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker pr. 1. august 2018. Stillingen er i udgangspunktet 32 timer om ugen.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles iht. gældende overenskomst og dine kompetencer og erfaring.
 
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Marianne Aaen Thorsen på telefon 7256 2277 eller mobil 2644 8585.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rungsted Skole søger ambitiøs læsevejleder og dansklærer til mellemtrinnet

Hørsholm Kommune

På Rungsted Skole har vi en vision om, at alle elever skal præstere på samme niveau indenfor både det humanistiske og naturvidenskabelige område. Vi prioriterer at arbejde i Professionelle Læringsfællesskaber og har fokus på, at udvikling sker genne...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Vi søger 2 lærere, der brænder for børns læring

Fredensborg Kommune

Spændende lærerjobs på Langebjergskolen i Humlebæk Elsker du børn, har du glimt i øjet, og mener du at faglighed, trivsel og sundhed er centrale værdier - så er det dig vi har brug for. Vi søger en dansklærer (barselsvikariat for skoleåret 2018 2019...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Vi søger 4 lærere til Nivå Skole, der har et inkluderende læringssyn og kan se styrken og værdien i forskellighed

Fredensborg Kommune

Fredensborg
E du positiv? Har du udstråling og naturlig autoritet? Kan du skabe følgeskab og har flair for klasserumsledelse? Betragter du inkluderende læringsfællesskaber som en vigtig del af læreropgaven, og har du gode relationskompetencer? Så er det lige di...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

2 lærere til Bistrupskolen - mellemtrin og udskoling

Rudersdal Kommune

Om jobbet Der er to ledige job med tilknytning til henholdsvis mellemtrin og udskoling og med undervisning indenfor fagene dansk i udskolingen, tysk, historie, musik og evt. engelsk. Desuden vil der være mulighed for undervisning i andre almindelig ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018