Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en læselærer til Sprogpilot

Brænder du for læseområdet og for at undervise de yngste elever, som enten har eller er i risiko for at udvikle store skriftsproglige udfordringer?
Vil du gerne vejlede lærere til elever med skriftsproglige udfordringer?
Så er den ledige stilling i Sprogpilot Fredensborg lige noget for dig!
 
Sprogpilot Fredensborg er Fredensborg Kommunes læsetilbud for normaltbegavede elever, der er skriftsprogligt udfordrede. Elever fra alle klassetrin kan deltage.

Som læselærer i Sprogpilot Fredensborg bliver du en del af et engageret team på 5 læselærere med kommunens læsekonsulent som faglig koordinator. I teamet værdsætter vi læsepædagogisk faglighed og udvikling, samarbejde og gensidig sparring.

Du kan læse mere om Sprogpilot Fredensborg på kommunens hjemmeside: https://www.fredensborg.dk/borger/folkeskoler/sprog-og-laesning
 
Jobbet som læselærer
Som læselærer i Sprogpilot Fredensborg vil du undervise indskolingselever på mindre hold sammen med en anden læselærer. Undervisningen foregår ude på skolerne, så du vil i løbet af et skoleår komme til at undervise på 4 skoler – med 10 uger på hver skole. Målet med undervisningen er at styrke elevernes forudsætninger for skriftsprog, deres tilegnelse af basale skriftsprogsfærdigheder og anvendelse af kvalificerende it. Det konkrete indhold i undervisningen på hvert hold vil naturligvis afhænge af elevernes forudsætninger og behov.
 
Udover undervisning af eleverne har du en vigtig opgave i at vejlede elevernes lærerteam i at tilrettelægge et differentieret og inkluderende undervisnings- og læringsmiljø. Det gør du ved at afholde lærerkurser, give sparring til dine elevers lærerteam og ved at deltage i dine elevers almenundervisning. Du har også en opgave i at vejlede dine elevers forældre i, hvordan de kan støtte deres børns sproglige og skriftsproglige udvikling.
 
Om dig
Vi forestiller os, at du er læreruddannet og efterfølgende har uddannet dig videre inden for læseområdet, fx PD moduler i læsning eller læsevejledning. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med at undervise elever i skriftsproglige udfordringer og/eller med at vejlede kolleger.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 7. maj 2018 kl. 12. Ansøgning og CV sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21, 2018.
Vi gør opmærksom på, at du skal fremvise en §36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig §11 straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker pr. 1. august 2018. Stillingen er i udgangspunktet 32 timer om ugen.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles iht. gældende overenskomst og dine kompetencer og erfaring.
 
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Marianne Aaen Thorsen på telefon 7256 2277 eller mobil 2644 8585.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her