Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en medarbejder til kantinen på Senior- og Socialforvaltningen på Nicolaiplads 6.- 30 t/ugentligt.

Elsker du at tilberede og servere dejlig mad?
 
Arbejdssted:        Kantinen på senior- og socialforvaltningen, Nicolai Plads 6 
Arbejdstid:          30 timer 
Ansøgningsfrist: 20.04 2018 
 
Du kommer til at beskæftige dig med: 
  • Fremstilling af varme og kolde retter samt bagning 
  • Anretning af buffet 
  • Bestilling af varer 
  • Egenkontrol 
  • Oprydning, opvask og rengøring 
 
Kvalifikationer og opgaver
Vi forventer:
  • at du som minimum har en uddannelse som ernæringsassistent eller tilsvarende. 
  • at du er kostfaglig dygtig og kan fremstille mad af høj kvalitet 
  • at du er innovativ og nytænkende i køkkenet,  
  • at du har humor og godt humør 
  • at du er ansvarsfuld, stabil og fleksibel 
  • at du kreativ og har en positiv indstilling 
 
Hvem er vi? 
  • Vi er et frisk team på i alt 3 personer, hvoraf en er kok og kantineleder. Vi laver dagligt mad til ca. 40-70. Herudover står kantinen også for forplejning til receptioner o.lign. 
  • Vi laver spændende og varieret mad fra bunden og sætter en dyd i glade og mætte gæster. 
  • Vi har en afvekslende hverdag, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. 
 
Løn- og Ansættelsesvilkår: I henhold til gældende overenskomst 
 
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  
Kantineleder Mette Skov Telefon: 7979 9673 
 
Ansøgningen sendes elektronisk via knappen ”Send ansøgning” under stillingsannoncen 
 
Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2018 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790165Phoenix-b1f4fc2c12018-04-09T17:04:46.760Vi søger en medarbejder til kantinen på Senior- og Socialforvaltningen på Nicolaiplads 6.- 30 t/ugentligt.
Elsker du at tilberede og servere dejlig mad?
 
Arbejdssted:        Kantinen på senior- og socialforvaltningen, Nicolai Plads 6 
Arbejdstid:          30 timer 
Ansøgningsfrist: 20.04 2018 
 
Du kommer til at beskæftige dig med: 
  • Fremstilling af varme og kolde retter samt bagning 
  • Anretning af buffet 
  • Bestilling af varer 
  • Egenkontrol 
  • Oprydning, opvask og rengøring 
 
Kvalifikationer og opgaver
Vi forventer:
  • at du som minimum har en uddannelse som ernæringsassistent eller tilsvarende. 
  • at du er kostfaglig dygtig og kan fremstille mad af høj kvalitet 
  • at du er innovativ og nytænkende i køkkenet,  
  • at du har humor og godt humør 
  • at du er ansvarsfuld, stabil og fleksibel 
  • at du kreativ og har en positiv indstilling 
 
Hvem er vi? 
  • Vi er et frisk team på i alt 3 personer, hvoraf en er kok og kantineleder. Vi laver dagligt mad til ca. 40-70. Herudover står kantinen også for forplejning til receptioner o.lign. 
  • Vi laver spændende og varieret mad fra bunden og sætter en dyd i glade og mætte gæster. 
  • Vi har en afvekslende hverdag, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. 
 
Løn- og Ansættelsesvilkår: I henhold til gældende overenskomst 
 
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  
Kantineleder Mette Skov Telefon: 7979 9673 
 
Ansøgningen sendes elektronisk via knappen ”Send ansøgning” under stillingsannoncen 
 
Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2018 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
2018-04-20T22:50:18.783 Elsker du at tilberede og servere dejlig mad? Arbejdssted: Kantinen på senior- og socialforvaltningen, Nicolai Plads 6 Arbejdstid: 30 timer Ansøgningsfrist: 20.04 2018 Du kommer til at beskæftige dig med: Fremstilling af varme og kolde retter samt bagning Anretning af buffet Bestilling af varer Egenkontrol Oprydning, opvask og rengøring Kvalifikationer og opgaver Vi forventer: at du som minimum har en uddannelse som ernæringsassistent eller tilsvarende. at du er kostfaglig dygtig og kan fremstille mad af høj kvalitet at du er innovativ og nytænkende i køkkenet, at du har humor og godt humør at du er ansvarsfuld, stabil og fleksibel at du kreativ og har en positiv indstilling Hvem er vi? Vi er et frisk team på i alt 3 personer, hvoraf en er kok og kantineleder. Vi laver dagligt mad til ca. 40-70. Herudover står kantinen også for forplejning til receptioner o.lign. Vi laver spændende og varieret mad fra bunden og sætter en dyd i glade og mætte gæster. Vi har en afvekslende hverdag, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Løn- og Ansættelsesvilkår: I henhold til gældende overenskomst Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Kantineleder Mette Skov Telefon: 7979 9673 Ansøgningen sendes elektronisk via knappen Send ansøgning under stillingsannoncen Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2018 Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.10Phoenixb1f4fc2c101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-20T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1371&ProjectId=144647&DepartmentId=20155&MediaId=4616&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3210562Senior- og Socialforvaltningen11Nicolaiplads 66000KoldingDKDanmarkORS/b1f4fc2c_logo.pngORS/Small/b1f4fc2c_logo.png155.490929009.47146900
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent551752KoldingMinimum0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b1f4fc2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b1f4fc2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b1f4fc2c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b1f4fc2c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale267Kantineleder18Hotel og restauration354270138mskov@kolding.dkDKDanmarkDKDanmark329926054Foodkoordinator søges til Sønderjyllands største oplevelsesparkRobot Universe Science Park søger en engageret og serviceminded Foodkoordinator til at varetage koordinering i området, herunder varebestilling, tilberedning af mad, planlægning, id generering samt motivere og støtte sæsonpersonalet i deres funktioner. Du vil indgå i det faste team, som pt. består af Food og Retail lederen samt yderligere en Foodkoordinator. Desuden vil du komme til at indgå i parkens supervisorteam, som varetager den daglige drift af parken. For at få succes i stillingen er det af afgørende betydning, at du trives med travlhed og mange forskelligartede opgaver. Du skal kunne håndtere pressede situationer, og du skal være i stand til at kunne gå forrest og vise vejen for sæsonmedarbejderne, være det gode eksempel og bevare fokus og overblik. Kommunikation er derfor en stor del af din hverdag. Desuden er det afgørende, at du er serviceminded og klar til at sætte gæsten i centrum og indstillet på at arbejde hverdage, weekender og helligdage samt enkelte aftener i løbet af sæsonen. Du skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend. Faglige kvalifikationer Uddannet kok eller mindst 5 års erfaring fra restaurationsbranchen Erfaring indenfor træning og oplæring af personale er et plus, men ikke et krav Kvalitetsbevidst og har stor respekt for faget Stærke kommunikative evner Personlige kvalifikationer Serviceminded og forstår at imødekomme gæsternes behov Teamplayer, der trives med både at arbejde alene og i store teams Pålidelig, naturligt nysgerrig og interesseret i andre mennesker Proaktiv, initiativrig og trives med forandringer Fleksibel, engageret og god til at bevare overblikket God troubleshooter og overskuer hurtigt løsninger i driften Vi tilbyder dig Et afvekslende og udfordrende job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel En livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor hver dag byder på faglige og personlige udfordringer og masser af oplevelser. En fast stilling på fuld tid med fleksible arbejdstider og arbejdsopgaver Afvekslende opgaver og ansvarsområder udover ovenstående, f.eks: Håndtering af møder, parken og udsalgsstedernes drift, arrangementer, lejrskole og udvikling af området Hvem er vi Universe Science Park er en oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. Her kan børn og voksne blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknologi, der gør hverdagen sjovere. Parken er derfor spækket med spektakulære maskiner, sprællevende naturfænomener og sprudlende teknik. Faktisk er der hele 200 videnskabelige attraktioner, som man kan pille ved, udforske og afprøve. Læs mere på universe.dk. Ansøgning og kontakt Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Food Retail leder Ditte Krog, tlf. 88 81 95 04. Tiltrædelse pr. 1. marts 2019. Ansøgningsfrist søndag den 13. januar 2019.Universe Science Park søger en engageret og serviceminded Foodkoordinator til at varetage koordinering i området, herunder varebestilling, tilberedning af mad, planlægning, idégenerering samt motivere og støtte sæsonpersonalet i deres funktioner.

Du vil indgå i det faste team, som pt. består af Food og Retail lederen samt yderligere en Foodkoordinator. Desuden vil du komme til at indgå i parkens supervisorteam, som varetager den daglige drift af parken.

For at få succes i stillingen er det af afgørende betydning, at du trives med travlhed og mange forskelligartede opgaver. Du skal kunne håndtere pressede situationer, og du skal være i stand til at kunne gå forrest og vise vejen for sæsonmedarbejderne, være det gode eksempel og bevare fokus og overblik. Kommunikation er derfor en stor del af din hverdag.

Desuden er det afgørende, at du er serviceminded og klar til at sætte gæsten i centrum og indstillet på at arbejde hverdage, weekender og helligdage samt enkelte aftener i løbet af sæsonen. Du skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend.

Faglige kvalifikationer

   • Uddannet kok eller mindst 5 års erfaring fra restaurationsbranchen
   • Erfaring indenfor træning og oplæring af personale er et plus, men ikke et krav
   • Kvalitetsbevidst og har stor respekt for faget
   • Stærke kommunikative evner


Personlige kvalifikationer

   • Serviceminded og forstår at imødekomme gæsternes behov
   • Teamplayer, der trives med både at arbejde alene og i store teams
   • Pålidelig, naturligt nysgerrig og interesseret i andre mennesker
   • Proaktiv, initiativrig og trives med forandringer
   • Fleksibel, engageret og god til at bevare overblikket
   • God ”troubleshooter” og overskuer hurtigt løsninger i driften


Vi tilbyder dig

   • Et afvekslende og udfordrende job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel
   • En livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor hver dag byder på faglige og personlige udfordringer og masser af oplevelser.
   • En fast stilling på fuld tid med fleksible arbejdstider og arbejdsopgaver
   • Afvekslende opgaver og ansvarsområder udover ovenstående, f.eks: Håndtering af møder, parken og udsalgsstedernes drift, arrangementer, lejrskole og udvikling af området


Hvem er vi
Universe Science Park er en oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. Her kan børn og voksne blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknologi, der gør hverdagen sjovere. Parken er derfor spækket med spektakulære maskiner, sprællevende naturfænomener og sprudlende teknik. Faktisk er der hele 200 videnskabelige attraktioner, som man kan pille ved, udforske og afprøve. Læs mere på universe.dk.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Food & Retail leder Ditte Krog, tlf. 88 81 95 04.

Tiltrædelse pr. 1. marts 2019. Ansøgningsfrist søndag den 13. januar 2019.
 

Universe Science ParkKolding2018-12-11T00:00:002019-01-13T00:00:00
329901970sushi chefRobot Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We would like to invite two sushi chef to join our kitchen team. If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us. Mobil:25 72 6677 Email: info@josisushi.dk

Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We would like to invite two sushi chef to join our kitchen team. 

If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us.

Mobil:25 72 6677

Email: info@josisushi.dk

Josi ApSKolding2018-10-27T00:00:002018-12-22T00:00:00
329901969kitchen assistantRobot Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We have three vacancies as kitchen assitant *one over 18 years, two 16 -18 years old. If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us. If you don t have experience but would like work for us, you are also welcome to contact us. Mobil:25 72 6677 Email: info@josisushi.dk

Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We have three vacancies as kitchen assitant *one over 18 years, two 16 -18 years old. 

If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us. If you don't have experience but would like work for us, you are also welcome to contact us.

Mobil:25 72 6677

Email: info@josisushi.dk

Josi ApSKolding2018-10-27T00:00:002018-12-22T00:00:00
329899248ChefRobot Hyggefabrikken, specialized in Mediterranean kitchen in Kolding Denmark, is looking for a skilled and dynamic chef. Experience and necessary skill requirements: Educated chef Energetic and enthusiastic Practical hands on approach Service minded Self-motivated and able to multi task Works well under pressure and long hours Speaks English If you reach these requirements and you think this could be something for you, please contact Antonio 45 4292 0477. By email msvendgaard@yahoo.dk Housing will be provided. Salary based on qualifications. Hyggefabrikken Adelgade 7 6000 Kolding 0045 4292 0477

Hyggefabrikken, specialized in Mediterranean kitchen in Kolding Denmark, is looking for a skilled and dynamic chef. 

Experience and necessary skill requirements:

Educated chef

Energetic and enthusiastic

Practical/hands on approach

Service minded

Self-motivated and able to multi task

Works well under pressure and long hours

Speaks English 

If you reach these requirements and you think this could be something for you, please contact Antonio

 +45 4292 0477. By email; msvendgaard@yahoo.dk

Housing will be provided. Salary based on qualifications. 

Hyggefabrikken

Adelgade 7

6000 Kolding

0045 4292 0477

 

Hyggelicious ApS2018-10-26T00:00:002018-12-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Foodkoordinator søges til Sønderjyllands største oplevelsespark

Universe Science Park

Kolding
Universe Science Park søger en engageret og serviceminded Foodkoordinator til at varetage koordinering i området, herunder varebestilling, tilberedning af mad, planlægning, id generering samt motivere og støtte sæsonpersonalet i deres funktioner. Du...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:13. januar 2019

sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We would like to invite two sushi chef to join our kitchen team. If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us. Mobil:25 72 6677 Email: info@josisushi....
Indrykket:27. oktober 2018
Udløbsdato:22. december 2018

kitchen assistant

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily Kolding is a sushi kiosk locating in Bilka Kolding. We have three vacancies as kitchen assitant *one over 18 years, two 16 -18 years old. If you have experience of making sushi, you are more than welcome to contact us. If you don t have ...
Indrykket:27. oktober 2018
Udløbsdato:22. december 2018

Chef

Hyggelicious ApS

Hyggefabrikken, specialized in Mediterranean kitchen in Kolding Denmark, is looking for a skilled and dynamic chef. Experience and necessary skill requirements: Educated chef Energetic and enthusiastic Practical hands on approach Service minded Self...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018