Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en projektleder til lægemiddelkonceptet på vej til Nyt OUH

Sygehusapotek Fyn er organisatorisk en del af OUH, Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, vi beskæftiger ca. 280 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 1,1 mia. kr.

Apoteket, der er i en rivende udvikling, producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket producerer også til salg til andre sygehuse i Danmark. Desuden arbejdes der med klinisk farmaci i et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger på OUH.

 

 

Forberedelsen af flytning til det nye universitetshospital i 2024 er et vigtigt projekt, der kræver tæt styring og koordinering på tværs af afdelinger og faggrupper. Forberedelsen af projekter inden for lægemiddelområdet har været i gang siden 2014. Forberedelserne går nu ind i en ny fase med endnu flere projekter og dermed også behov for en projektleder mere.

 

Arbejdet med at forberede OUH til lægemiddelkonceptet på Nyt OUH er placeret under en styregruppe. Du skal være projektleder i et team med 5 andre projektledere og med reference til sygehusapotekeren. Som projektleder skal du sikre fremdrift inden for tidsplanen, koordinering af projekterne under styregruppen i samarbejde med de øvrige projektledere og løbende have dialog med de involverede interessenter. Der er tale om projektledelse af de kliniknære løsninger i et tæt samarbejde med kliniske afdelinger på OUH. Eksempler på projekter er etablering af fælles medicinrum på eksisterende OUH, fastlægge løsninger for lægemidlernes vej de sidste 30 meter hen til patienten og standardisering med henblik på levering af klar-til-brug lægemidler til klinikken.

 

Vi søger en initiativrig og engageret person med en sundhedsfaglig uddannelse og erfaring med projektledelse, der kan lede et projekt med en naturlig autoritet og med overblik. Du skal have ”drive”, og kunne arbejde både kvalitetsbevidst og systematisk. Du skal se synergien i at spille op ad andre fagligheder end din egen. Du skal have gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt.

Det er en fordel, hvis du har flere års erfaring med at lede projekter i sundhedsvæsenet, gerne på et større hospital Her ud over vil det være en fordel med god IT forståelse.

 

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads med plads til udfoldelse og initiativ, gode kolleger og en fri og åben dialog. Du vil få kollegaer at sparre med, der som du selv arbejder med projekter der forbereder apoteket og hospitalet til det Nye OUH.

Vi har et arbejdsmiljø præget af engagement og et vedvarende fokus på de patienter, der har brug for vores ydelser.

 

Ansættelsesforhold:

Der er tale om en fast stilling. Der er 3 måneders prøvetid, første gang du ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i gældende overenskomst, idet der forventes en forhandling om kvalifikationstillæg i forhold til dine kvalifikationer. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge.


Tiltrædelsestidspunkt snarest muligt efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fra den 19. oktober 2020 fås ved henvendelse til Sygehusapoteker Lisbeth Muurholm tlf. 23 63 17 92.
Jobbet søges online på job.regionsyddanmark.dk – ID 212768
Ansøgning vedlægges CV og eventuelle anbefalinger.
Ansøgningsfrist er onsdag den 28. oktober 2020. Der indkaldes til samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.