Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en regnskabselev med mod på alsidige opgaver i en økonomiafdeling

Egerbyg søger hurtigst muligt en regnskabselevmed lyst til at tage del i de mange alsidige opgaver i en økonomiafdeling.

Er du klar til at dele en hverdag fuld af egne ansvarsområder, mulighed for indflydelse og masser af humor og godt humør med dine nye kollegaer i Egerbyg? Hos Egerbyg har vi speciale i reparations- og renoveringsarbejde, og vi løser både tømrer-, EL-, murer- og VVS-arbejder for kunder i Hovedstadsområdet. Hos os får du i alt 25 dygtige kollegaer, men du vil oftest dele hverdagen med dine 5 kollegaer på kontoret og samarbejde tæt med den regnskabsansvarlige.

”Du kommer hurtigt til at falde godt til her, er jeg sikker på. Vi er en sød flok af ”skæve” sjæle, og vi glæder os til at møde dig,” fortæller regnskabsansvarlig Natasha Tranberg.

Hvad skal du kunne for at blive elev?

For at blive elev hos Egerbyg skal du have bestået en EUX – kontor, HHX eller STX/EU's, som kvalificerer dig til at starte på elevuddannelsen inden for økonomi og regnskab. Alternativt har du en STX, HTX eller HF suppleret med et 5-ugers EUS-forløb. Som person er det væsentligt, at du:

  • Har flair for Excel, tal og IT og er struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Er engageret, positiv og tillidsvækkende.
  • Kan arbejde selvstændigt, men også i team.
  • Tager medansvar for egen læring og viser gåpåmod.
  • Trives i at arbejde i et travlt miljø.
  • Men det vigtigste er, at du brænder for at blive elev.

Her får du salgstalen

Vi er ikke en stor fancy virksomhed, som lover dig guld og grønne skove. Vi er til gengæld en helt igennem ærlig og fuldstændig nede på jorden virksomhed med gode, ordnede forhold.

”Vi har nok lidt en skrue løs herinde, men på den gode måde. Jeg tager i hvert fald aldrig hjem uden at have grinet i løbet af dagen. Det er den slags, der er med til at forøge min arbejdsglæde,” slutter Natasha.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte regnskabsansvarlig Natasha Tranberg på tlf. 60 81 55 25.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 16.04.2021 via knappen "Send ansøgning". Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://egerbyg.ofir.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.