VI SØGER EN SERVICETEKNIKER PÅ FULD TID

Har du hænderne godt skruet på og brænder du for at skabe gode ferieoplevelser? Så er det lige dig, vi mangler!


Som servicetekniker hos Esmark vil du blive tilknyttet vores lokalkontor i Søndervig eller i Bjerregård syd for Hvide Sande og du kommer til at arbejde med en god variation af serviceopgaver.


Vi er et firma i vækst og udvikling og hos os får du en afvekslende hverdag med spændende og udfordrende opgaver – og ikke mindst et helt bundt entusiastiske og smilende kolleger, der gør arbejdsdagen endnu mere farverig og ligesom dig brænder for at give alle feriegæster verdens bedste service.


Hvis du vil være med til at sikre vores gæster de allerbedste ferieoplevelser, indebærer det blandt andet følgende opgaver:


•    Afhjælpning af mindre tekniske problemer i sommerhusene
•    Små håndværksmæssige opgaver
•    Kontrol og vedligeholdelse af vandkvaliteten i vores pool- og spahuse
•    Personlig og telefonisk kontakt med både husejere og gæster


Du kommer til at have en stor kontaktflade til gæster såvel som husejere og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og glad for mennesker. Derudover leder vi efter følgende vigtige egenskaber:


•    Fleksibilitet, positivitet og overskud – også i travle perioder
•    Teknisk kunnen – en håndværksmæssig baggrund er en fordel
•    Gode tyskkundskaber, så du kan kommunikere med vores gæster
•    Gerne en bopæl i lokalområdet, så du kan rykke hurtigt ud, når du har vagttelefonen

Vi sørger selvfølgelig for, at du har en bil og en arbejdstelefon til rådighed. Du skal blot sørge for at være frisk og klar på at arbejde weekender og helligdage.

Lyder det som noget for dig? Så send ansøgning, CV og relevante bilag til job@esmark.dk
– gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte bureauchef Martha Olesen på tlf. 9659 1253.

 

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.

Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år. I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at møde vores passionerede medarbejderteam?
Så kig forbi os på www.esmark.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Servicetekniker søges til innovativ virksomhed i vækst

JKS A/S

Så er det dig, vi søger til et spændende job, hvor du er ansigtet udadtil i rollen som udekørende servicetekniker til Sealing System A S i Grindsted. Sealing System A S er i vækst og søger derfor en ny kollega til deres serviceafdeling. Som servicet...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Servicetekniker, udekørende Randers området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Varde
Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Randers NØ, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Vi foreventer: - du er bosiddende i...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Servicetekniker, montør udekørende Randers området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Varde
Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Randers NØ, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Vi foreventer: - du er bosiddende i...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Servicetekniker, montør, udekørende Randers området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Randers NØ, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Kvalifikationer: - du er bosiddende...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Servicetekniker til Technor ApS - ventilationsanlæg

TECHNOR ApS

Technor ApS i Hobro har travlt og søger nu en selvstændig og dygtig servicetekniker, der hovedsagligt skal servicere kundeporteføljen i Danmark - men også i udlandet. Technor leverer og monterer procesventilation, højtryksanlæg, komfortventilation o...