Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en servicetekniker til servicering af kunder på Sjælland

Virksomheden er en del af en stor koncern, der værdsætter sine medarbejdere og har fokus på at udvikle og fastholde dygtige kompetencer.   
 
Der er tale om en fast stilling, og processen vil blive kørt som et Try & Hire forløb, hvor der for den rette vil være fastansættelse efter en periode på 20 uger via JKS.  
 
Arbejdsbeskrivelse:  
Dine primære arbejdsopgaver bliver installation og vedligeholdelse af maskiner til produktion og pakning af fødevarer. Samtidig skal du kunne vejlede og rådgive kunderne om korrekt og optimal anvendelse af udstyret.
 
Du vil primært køre i et distrikt, der dækker Sjælland og Øerne. Opgaver i øvrige del af landet kan dog forekomme, da du bliver en del af en landsdækkende serviceorganisation. Du kommer fortrinsvis til at køre ud fra din egen bopæl. Du vil desuden indgå i en weekend-vagtordning sammen med dine kollegaer.  
 
Krav til uddannelse og erfaring:  
• Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, industrielektriker, reparatør el. lign. 
• Du har et solidt kendskab til teknisk service af produktion- og pakkeudstyr til fødevareindustrien. 
• Du har erfaring med software-programmer til maskiner.  
• Du har gode engelskkundskaber.   
• Du har kørekort til personbil. 
 
En del af teamet:  
Din arbejdsdag er meget selvstændig, men du bliver en del af en uformel kultur, hvor der er plads til humor og fokus på at have tilfredse og motiverede medarbejdere. Du kommer igennem et grundigt og struktureret introforløb, så du lærer virksomheden at kende. 
 
Der tilbydes sundhedsforsikring, løn og pension i henhold til gældende overenskomst. 
For at høre mere om stillingen kan du kontakte JKS i Køge på 56 30 07 50. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her