Vi søger en skarp Web & Social Media praktikant

Vi søger en Web & Social Media praktikant som vil få ansvar for vores internationale websites, E-commerce samt Social Media

 

Muligheden

Webshipr vækster og vil vækste endnu mere – derfor skal vi bruge en praktikant som brænder for at levere en god online oplevelse for vores nuværende og potentielle kunder.

Du vil blive en vigtig del af et lille team, hvor samarbejde, gode relationer til kunderne og hinanden, samt et stort drive er vigtige forudsætninger for en god hverdag.

Vi sætter relationerne til kunderne i højsædet og ønsker at være med til at facilitere og muliggøre vækst. Bullshit, tom snak og smarte vendinger er derfor ikke noget, vi bruger.

Fragt og ordrehåndtering er en hjørnesten i alle vores kunders forretninger, og som praktikant vil du få ansvar for at kommunikere nye tiltag i Webshipr ud til vores kunder. Det vil være via video og artikler som udbredes på sociale medier, websites og øvrige lokationer hvor det giver mening.

Ydermere vil du få ansvaret for opdatering og videreudvikling af vores websites, og vil i den forbindelse få stor indflydelse på vores online identitet.

Vi driver ligeledes en webshop til salg af fragtrelatede produkter som du også vil få det primære ansvar for.

 

Din hverdag

Du vil være den primære ansvarlige for at at vores websites, webshop, social media og nyhedsbreve vedligeholdes og udformes.

I din 37 timers arbejdsuge vil du ligeledes stå for løbende opdatering af web- og supportsites samt øvrigt materiale som kan underbygge og forbedre kundeoplevelsen.

 

Din profil

Vi søger en profil, som har et stort drive og er selvkørende af natur. Du har gerne erfaring kommunikation, og kender lidt til webshop platforme og CMS systemer. Du har passion for passion for at levere den bedst mulige kundeoplevelse, og skabe værdi igennem det indhold du leverer. Du er fantastisk til at formulere dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Det får du

Vi kan tilbyde et fleksibelt arbejdsmiljø med positiv energi og højt humør i en virksomhed hvor det går stærkt, og hvor vi har fokus er på ”frihed under ansvar”.

 

Arbejdssted:

Webshipr ApS, Lyngbygade 8, DK-8600 Silkeborg

Ønsker du at søge stillingen, bedes du sende en e-mail med dit CV og ansøgning til tha@webshipr.com. Har du spørgsmål til jobbet kontaktes Thomas Andersen på tlf. 69150740.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Senior Google AdWords/PPC konsulent

Kendskab ApS

Vi søger en Senior AdWords konsulent til vores kontor i Silkeborg til hurtig tiltrædelse. Du bliver en vigtig del af AdWords teamet, hvor din rolle også bliver at assistere til udviklingen af teamets kompetencer, arbejdsmetoder og redskaber. Du har ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

SEO konsulent/SEO nørd

Kendskab ApS

Har du arbejdet med SEO (og måske bureau-erfaring)? Har du teknisk forståelse for SEO? Er du struktureret? Forstår du teknikken bag et website? Er du opdateret på Googles Guidelines? Er du skarp med den digitale pen? Kan du skrive tekster så ikke et...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Svensk Google AdWords/PPC konsulent

Kendskab ApS

Er du flydende i det svenske sprog, elsker du Google AdWords, og er du en struktureret og teknisk stærk tal nørd , så har vi et job til dig! Vi søger en svensktalende AdWords konsulent til vores kontor i Silkeborg til hurtig tiltrædelse. Du bliver e...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Head of Sales - Digital Marketing

Kendskab ApS

Vi søger en Head of Sales med et solidt salgsdrive, der kan bygge bro fra Kendskab til virksomheder og webshops og se deres behov for Google AdWords, SEO, Facebook og andre digitale ydelser. Du har Solidt salgsdrive til at hjælpe med at trække Kends...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

Social / PPC Specialist, E-commerce

TRENDHIM ApS

Hedensted
Vi søger en faglig stærk Social PPC Specialist hos Trendhim, som lige nu opererer på 18 sprog og 24 lande. Du vil få en central rolle i markedsførings teamet, med ansvaret for både organisk men i høj grad PPC trafik fra alle sociale medier. Vi skal ...