Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en skarp Web & Social Media praktikant

Vi søger en Web & Social Media praktikant som vil få ansvar for vores internationale websites, E-commerce samt Social Media

 

Muligheden

Webshipr vækster og vil vækste endnu mere – derfor skal vi bruge en praktikant som brænder for at levere en god online oplevelse for vores nuværende og potentielle kunder.

Du vil blive en vigtig del af et lille team, hvor samarbejde, gode relationer til kunderne og hinanden, samt et stort drive er vigtige forudsætninger for en god hverdag.

Vi sætter relationerne til kunderne i højsædet og ønsker at være med til at facilitere og muliggøre vækst. Bullshit, tom snak og smarte vendinger er derfor ikke noget, vi bruger.

Fragt og ordrehåndtering er en hjørnesten i alle vores kunders forretninger, og som praktikant vil du få ansvar for at kommunikere nye tiltag i Webshipr ud til vores kunder. Det vil være via video og artikler som udbredes på sociale medier, websites og øvrige lokationer hvor det giver mening.

Ydermere vil du få ansvaret for opdatering og videreudvikling af vores websites, og vil i den forbindelse få stor indflydelse på vores online identitet.

Vi driver ligeledes en webshop til salg af fragtrelatede produkter som du også vil få det primære ansvar for.

 

Din hverdag

Du vil være den primære ansvarlige for at at vores websites, webshop, social media og nyhedsbreve vedligeholdes og udformes.

I din 37 timers arbejdsuge vil du ligeledes stå for løbende opdatering af web- og supportsites samt øvrigt materiale som kan underbygge og forbedre kundeoplevelsen.

 

Din profil

Vi søger en profil, som har et stort drive og er selvkørende af natur. Du har gerne erfaring kommunikation, og kender lidt til webshop platforme og CMS systemer. Du har passion for passion for at levere den bedst mulige kundeoplevelse, og skabe værdi igennem det indhold du leverer. Du er fantastisk til at formulere dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Det får du

Vi kan tilbyde et fleksibelt arbejdsmiljø med positiv energi og højt humør i en virksomhed hvor det går stærkt, og hvor vi har fokus er på ”frihed under ansvar”.

 

Arbejdssted:

Webshipr ApS, Lyngbygade 8, DK-8600 Silkeborg

Ønsker du at søge stillingen, bedes du sende en e-mail med dit CV og ansøgning til tha@webshipr.com. Har du spørgsmål til jobbet kontaktes Thomas Andersen på tlf. 69150740.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her