Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en Smørrebrød og Cater elev med snarest ansættelse.

Hej med dig!

Er du vores nye Smørrebrøds og Smørrebrød/cater elev.

Vi mangler en i vores team som elsker at lave mad og har stor passion for smørrebrød, da vi laver en del smørrebrød i vores forretning.

Vi skal til at udvide og har brug for en kreativ medarbejder som er god til farvesammensætning og har gode ideer til nye kreationer, vi arbejder hen imod Nordisk Smørrebrød, men bevarer også vores koncept, som er meget populær her i huset.

Vi laver stort set alt, lige fra a la carte retter, smørrebrød sandwich samt, dagens middag og selskabs menuer.

Vi har et fint team i køkkenet og alle hjælper hinanden.

Vi håber du har lyst til at være med til at være med i vores team og ser frem til at høre fra dig. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329741515Phoenix-bb6d69c712018-01-15T23:00:12.887Vi søger en Smørrebrød og Cater elev med snarest ansættelse.

Hej med dig!

Er du vores nye Smørrebrøds og Smørrebrød/cater elev.

Vi mangler en i vores team som elsker at lave mad og har stor passion for smørrebrød, da vi laver en del smørrebrød i vores forretning.

Vi skal til at udvide og har brug for en kreativ medarbejder som er god til farvesammensætning og har gode ideer til nye kreationer, vi arbejder hen imod Nordisk Smørrebrød, men bevarer også vores koncept, som er meget populær her i huset.

Vi laver stort set alt, lige fra a la carte retter, smørrebrød sandwich samt, dagens middag og selskabs menuer.

Vi har et fint team i køkkenet og alle hjælper hinanden.

Vi håber du har lyst til at være med til at være med i vores team og ser frem til at høre fra dig. 

2018-03-13T00:50:43.677 Hej med dig! Er du vores nye Smørrebrøds og Smørrebrød cater elev. Vi mangler en i vores team som elsker at lave mad og har stor passion for smørrebrød, da vi laver en del smørrebrød i vores forretning. Vi skal til at udvide og har brug for en kreativ medarbejder som er god til farvesammensætning og har gode ideer til nye kreationer, vi arbejder hen imod Nordisk Smørrebrød, men bevarer også vores koncept, som er meget populær her i huset. Vi laver stort set alt, lige fra a la carte retter, smørrebrød sandwich samt, dagens middag og selskabs menuer. Vi har et fint team i køkkenet og alle hjælper hinanden. Vi håber du har lyst til at være med til at være med i vores team og ser frem til at høre fra dig.11Jobnetbb6d69c7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-12T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3078152Foldens Hotel Aps11Sct. Laurentii Vej 419990SkagenDKDanmarkORS/blank.png157.7230139010.59166760
info@foldens-hotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent509394JobNet47400181000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb6d69c7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb6d69c7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb6d69c7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb6d69c7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512217Smørrebrødsassistent18Hotel og restauration352313925Gitte Nordmanninfo@foldens-hotel.dkDKDanmarkDKDanmark329920596Kok til Color Hotel SkagenRobot Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Vi forventer: Du er faglært kok og brænder for faget Du kan holde hovedet koldt også når vi har travlt Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse Vi tilbyder: Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø Fast helårsstilling med god vagtplan Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta) Løn efter kvalifikationer og personalegoder Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden caf og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. Velkommenhed og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel ja, det er selve vores DNA. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. 

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder


Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. 

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen A/SFrederikshavn2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
329919008Kok/køkkenchefRobot Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitetsniveau Er uddannet kok Er effektiv og ansvarsbevist God tone og godt humør Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Vi tilbyder: Dejligt nyt køkken, hvor du kan være med til at præge menuerne En udfordrende hverdag, hvor ikke en dag er ens Smukke omgivelser Mange store grupper Dejligt arbejdsklima, som vi prioterer højt Arbejdeopgaver: Tilberedning og produktion af maden (selskabsmenuer, julemenuer a la carte menu mm) Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Status og drift af køkkenet Samarbejde omkring driften af Restauranten Sparing med ledelsen Skagen Hotel er et helt nyt opført hotel, med fantastiske smukke rammer. Her er alt nyt, køkken, opvask køl frys mm. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med selskaber, a la carte med mange gæster og er god til at lede og fordele arbejdsopgaverne. Ligeledes vil du selv være med til at styre hvordan menuerne er sammensat, så det fungerer i de travle perioder. Vi håber at ovenstående har fanget din interesse og ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen Gitte Nordmann

Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen.

Vi forventer, at du:

Har et højt kvalitetsniveau

Er uddannet kok

Er effektiv og ansvarsbevist

God tone og godt humør

Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbejdere

Har gode kommunikations- og lederevner

Vi tilbyder:

Dejligt nyt køkken, hvor du kan være med til at præge menuerne

En udfordrende hverdag, hvor ikke en dag er ens

Smukke omgivelser

Mange store grupper

Dejligt arbejdsklima, som vi prioterer højt

Arbejdeopgaver:

Tilberedning og produktion af maden (selskabsmenuer, julemenuer a la carte menu mm)

Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse

Status og drift af køkkenet

Samarbejde omkring driften af Restauranten

Sparing med ledelsen

Skagen Hotel er et helt nyt opført hotel, med fantastiske smukke rammer.

Her er alt nyt, køkken, opvask køl frys mm.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med selskaber, a la carte med mange gæster og er god til at lede og fordele arbejdsopgaverne.

Ligeledes vil du selv være med til at styre hvordan menuerne er sammensat, så det fungerer i de travle perioder. 

Vi håber at ovenstående har fanget din interesse og ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Gitte Nordmann

 

 

Foldens Hotel ApsFrederikshavn2018-11-27T00:00:002019-01-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen A/S

Frederikshavn
Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og væ...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Kok/køkkenchef

Foldens Hotel Aps

Frederikshavn
Selvstændig kok søges til nyåbnet hotel i Skagen. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitetsniveau Er uddannet kok Er effektiv og ansvarsbevist God tone og godt humør Kan lede og fordele arbejdet samt udvikle og støtte elever og vores øvrige medarbe...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:12. januar 2019