Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast nattevagt på retspsykiatrisk afsnit for kvinder

På afsnit R5 leder vi efter en ny kollega, der vil være med til at skabe et stabilt og trygt miljø for vores patienter om natten. Fra 1. december mangler vi en kollega til en 7-7 nattevagtsstilling med start mandag nat i lige uger. Ønsker du ikke 7 nattevagter i træk er der rum for fleksibilitet fra vores side.

R5 er et af Sct. Hans’ 10 retspsykiatriske afsnit. Vi har plads til 9 patienter og er kendetegnet som det eneste retspsykiatriske afsnit i Danmark, der kun har kvindelige patienter. Kerneopgaven i retspsykiatrien er at forebygge ny kriminalitet. Hvordan denne opgave løses bedst med kvindelige retspsykiatriske patienter, er der ingen facitliste til. Vi prøver at finde løsningerne sammen med patienterne, og forhåbentlig sammen med dig.


Dine arbejdsopgaver og hverdag

Som social- og sundhedsassistent på R5 får du en varieret hverdag med mangeartede og komplekse opgaver. Vores patienter har udfordringer i alle aspekter af deres liv, hvilket gør at dine opgaver kan skifte hyppigt. Her kan en arbejdsdag både dreje sig om at støtte et ønske om at blive misbrugsfri, eller hvordan man lever op til rollen som mor og bedstemor, mens man er indlagt i et langvarigt behandlingsforløb.

Som social- og sundhedsassistent på R5 vil du møde patienter, hvor nogle har afvigende døgnrytme. Hos os er det ikke i sig selv et mål at patienterne skal sove om natten. Nogle har så svært ved at indgå i sociale sammenhænge i løbet af dagen at de oplever deres mest behagelige vågne timer om natten.

Vi stiller et stort krav til os selv om at arbejde recovery-orienteret med vores patienter, på en måde hvor det er meningsfuldt for patienten. Vi mener den opgave kræver, at du har gode kommunikationsevner og at du har en empatisk og ordentlig tilgang til vores meget udsatte patienter.

Vores patienter er indlagt i årelange forløb så en stor arbejdsopgave, udover den daglige pleje og behandling, består i at opbygge sunde relationer og en stabil hverdag med meningsfulde aktiviteter, hvor du som sundhedsfaglig får mulighed for at støtte til en positiv udvikling.


Hvorfor skal du vælge os?

  • Du bliver en del af et fællesskab. Du bliver en del af et kollegaskab, der alle er stolte af deres fag og hvor rehabilitering og medmenneskelighed til patienter med svære sindslidelser og retslige foranstaltninger er i fokus.
  • Minimal brug af tvang. Vi arbejder fokuseret med alles sikkerhed – både patienters og personalets. Vi bruger så godt som ingen tvangsfikseringer, derfor prioriteres vedligeholdelsestræning og uddannelse i forskellige deeskalerende teknikker højt.
  • Fokus på videreuddannelse og trivsel. Det er vigtigt for os at understøtte et godt lærings- og arbejdsmiljø og sikre din trivsel. Derfor tilbyder vi ugentlig supervision og spændende muligheder for videreuddannelse indenfor den kognitive referenceramme og den motiverende samtale.
  • Smukke omgivelser og helt nye faciliteter i 2021. Vi er smukt beliggende ved Roskilde Fjord, hvor Psykiatrisk Center Sankt Hans er ved at bygge den nye retspsykiatri ”Udsigten”. Sammen med 7 andre afsnit skal vi i slutningen af 2021 flytte ind i moderne rammer med nye faciliteter og muligheder. Forberedelserne til flytningen er i fuld gang, og denne proces får du mulighed for at være med i. Imens vi venter, er vi i gang med at afprøve og udvikle arbejdet med den recoverybaserede behandling og pleje, som skal udgøre fundamentet i nordens største retspsykiatri.
Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som fortrinsvist nattevagt. Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af R5.

Søg via linket på siden senest torsdag den 22. oktober 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at høre mere om afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Holsdorf på rikke.holsdorf@regionh.dk eller klinisk sygeplejespecialist Julius Skovbæk Koch på julius.skovbaek.koch@regionh.dk. Du kan også ringe til os på 3864 2350.

Dertil kan du læse mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.