Vi søger en social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen i Kokkedal

Vi søger en social- og sundhedshjælper der brænder for ældreplejen, og som har lyst til at blive en del af en fantastisk arbejdsplads!

Kokkedalsgruppen søger en social- og sundhedshjælper 35 timer om ugen i dagvagt pr.1. april  2018, eller snarest muligt.
Her er muligheden for at være med i den rivende udvikling som foregår indenfor Fredensborg Hjemmepleje. Vi arbejder dagligt efter triage-princippet, TO+/tidlig opsporing.
Vi har som de første i Kommunen implementeret virtuel hjemmepleje.
Kokkedalsgruppen består af social- og sundhedshjælpere, assistenter (SSH/SSA) og sygeplejersker, men samarbejder også bredt med ergoterapeuter, fysioterapeuter, diætist, visitator, faldforebyggelseskonsulent, praktiserende læge og hospital. Du bliver en del at et team på 14 SSH/SSA og 5 sygeplejersker, hvor hinandens faglighed og erfaring deles og udnyttes.
I vores pleje og samvær med borgerne, har vi en respektfuld og ligeværdig kommunikation med fokus på beboernes livskvalitet og indflydelse på eget liv.
Du bliver en del af en arbejdsplads med dygtige kollegaer, der gerne gør en ekstra indsats for borgerne og hinanden.
Som SSH´er skal du varetage helhedspleje hos borgeren. Der indgår personlig pleje, hjælp til væske og ernæring, hjælp til tøjvask og indkøb samt rengøring( 1-2 dagligt). Skulle man have lyst til i en periode hovedsageligt at gøre rent hos borgerne, er dette bestemt en mulighed.
 
Vi forventer du:

   • Kan arbejde selvstændig
   • Har fokus på rehabilitering
   • Er god til at observere ændringer i borgerens almene tilstand og reagere herpå
   • Gode samarbejdsevner
   • Lysten til at arbejde udviklende
   • Faglig dygtig (udvikles løbende)
   • Er god til at dokumentere eller lysten til at lære det ( Der er ALTID hjælp at hente fra kollegaer) 

Vi kan tilbyde dig:

   • Gode kollegaer med høj faglighed, åbenhed og humor
   • Introduktion til dit arbejde af dine kollegaer
   • Udviklingsorienteret arbejdsmiljø med daglig faglig sparring
   • Fleksibilitet og indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse
   • Synlig og nærværende leder
   • Weekendvagt hver 2. eller 3. uge efter eget ønske
   • 15 minutters motion x 2 om ugen i forlængelse af frokost 
 
 
Yderligere oplysninger: Kokkedalsgruppen holder til på pleje- og aktivitetscenter Egelunden, Egedalsvænge 17, 2980 Kokkedal. Vil du vide mere kan du kontakte gruppeleder Sanne Vainer på: 72565875 / 24602637.
Ansøgningsfrist d. 21. februar 2018.Samtaler planlægges til  d. 23. februar eller efter aftale


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Dygtig SSH i dagvagt til vores borgere

Cura Pleje ApS

Vi søger efter stabile og dygtige SSHèr, med lyst til at fastholde den gode pleje, støtte og omsog hos vores borgere. Vi søger en medarbejder der kan hjælpe os med, at holde fokus på: TriageDen rehabiliterende indsatsTidlig opsporing og faldforebygg...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Dygtige SSHèr i aftenvagt til vores borgere

Cura Pleje ApS

Vi søger efter stabile og dygtige SSHèr, med lyst til at fastholde den gode pleje, støtte og omsog hos vores borgere. Vi søger en medarbejder der kan hjælpe os med, at holde fokus på: •Triage •Den rehabiliterende indsats •Tidlig opsporing og faldfor...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedshjælper til Breelteparken

Hørsholm Kommune

Breelteparken søger en dygtig og engageret social- og sundhedshjælper til fortrinsvis aftenvagt kunne det være dig? Arbejdspladsen Breelteparken er et stort selvejende omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorvej...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Uddannet social- og sundhedshjælper

Hillerød Kommune

Lions Park Plejecenter i Hillerød søger:Uddannet social- og sundhedshjælper søges til dagvagt med enkelte aftenvagter.Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 3. uge.Lidt om osLions Park plejecenter i Hillerød er en selveje...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Social og sundhedshjælper til Hjemmeplejen, gr. 06

Helsingør Kommune

Helsingør
Hjemmeplejen Hjemmeplejen i Helsingør Kommune Gruppe 06 søger social- og sundhedshjælpere til dagvagt Gr. 06 Centrum, der holder til på Kronborgvej 1C, 1.sal, søger social- og sundhedshjælpere til fast dagvagt. I gruppe 06 har en god del af vores dy...