Vi søger en talentfuld It-koordinator med teknisk flair og erfaring med projekt- og leverandørstyring

Kan du holde styr på mange opgaver og agere som en proaktiv koordinator og sparringspartner? Er du en person med sans for detaljerne, der nyder at strømline processerne i dine ansvarsområder? Så er det netop dig vi søger til at hjælpe med at sætte struktur på afdelingens opgaver.
 
Vi tilbyder:
Vejdirektoratets It-område tilbyder en spændende og udfordrende stilling som It-koordinator i It-udvikling.
 
Afdelingens primære opgave er udvikling og vedligehold af en række af Vejdirektoratets it-systemer herunder Vejman.dk, SAP, ESDH, intranet (Sharepoint) og diverse websites. Udover disse er afdelingen involveret i udviklingen af en række andre systemer og services.
 
Du bliver ansvarlig for at løse en række koordinerende opgaver i forhold til et passende udsnit af de systemer, som afdelingen udvikler og vedligeholder.
 
Som It-koordinator er det essentielt, at du besidder en høj grad af selvstændighed i din opgaveløsning. Du agerer proaktivt i forhold til dine samarbejdsrelationer og optræder som en sparringspartner, der understøtter og udfordrer dine kolleger med hjælp, rådgivning og krav.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:  
• Sikre fremdrift i afdelingens leverancer.  
• Vedligeholde release- og udviklingsplaner.  
• Styre mindre udviklingsopgaver.  
• Afholde statusmøder med leverandører, projektledere og samarbejdspartnere i og uden for Vejdirektoratet.  
• Sikre overholdelse af kontrakter og persondataforordningen.  
• Levere input til SLA’er, driftshåndbøger m.v.  
• Videreudvikle afdelingens ”værktøjskasse” ift. leverancemodel og metoder.  
 
I samarbejde med afdelingslederen vil du endvidere skulle tilse, at budgettet overholdes på de systemer, som du er ansvarlig for.  
I dit arbejde kommer du til at indgå i en afdeling, hvor vi i tæt samarbejde med vores brugere arbejder målrettet med at tilbyde innovative og funktionelle IT-løsninger.
 
Din profil:
Vi ser gerne, at du har en videregående uddannelse inden for it, men du kan også have baggrund i business administration, ingeniørstudie eller lignende. Er du nyuddannet med relevant erfaring fra et studiejob, er du også meget velkommen til at søge.
 
Det vil være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med koordinering af it-leverancer herunder projekt- og leverandørstyring. Erfaring med agile metoder vil være et stort plus ligesom ITIL- og projektledelsescertificering er en fordel.
 
Du vil få et stort ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt i forhold til dine opgaver, hvor du konstant har øje for at se forbedringer og udfordrer Vejdirektoratet på det eksisterende. Du har en analytisk tilgang til dine opgaver og du arbejder struktureret og detaljeorienteret. Som person er du på hjemmebane i snitfladen mellem leverandører, kolleger og kunder og du trives i en udadvendt og koordinerende rolle.
 
Du vil referere til afdelingslederen, og da det er en nyoprettet stilling, vil du i høj grad have mulighed for at påvirke, hvordan du varetager opgaverne.
 
Som kollega er du fleksibel og rummelig i dine samarbejdsrelationer og du formår at bevare hovedet koldt og humøret højt, selv når det spidser til.
 
Om os:
Vi tilbyder et fuldtidsjob i en afdeling med dedikerede kolleger, der samarbejder i et uformelt miljø. Der er en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen, med muligheder for at videreudvikle dig, såvel fagligt som personligt. Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Fløng, men der vil også være mødeaktivitet på vores øvrige tjenestesteder, så der kan forekomme rejseaktivitet typisk af en dags varighed.
 
It-udvikling er placeret i It-området, der også består af afdelingerne Strategi & forretnings IT samt Drift & support. I alt er vi ca. 55 medarbejdere i området.
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for It-udvikling, hvor du ansættes på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Få mere at vide om stillingen hos afdelingsleder Peter Holst Herzberg på tlf. 7244 7420 eller via e-mail phol@vd.dk.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt dog ikke senere end fredag den 2. marts 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 fra vores kontor i Fløng.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Tekniske Testere søges til København & omegn JOB ID: 1210

Work Supply IVS

Work Supply søger i øjeblikket efter dygtige Tekniske Tester. Du har en solid erfaring med test og kvalitetssikring fra krævende projekter af flere størrelser, og du er typen der gør en forskel i et projekt, derudover agerer du åbent og professionel...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Microsoft Dynamics NAV konsulent

2B NETWORKS ApS

Til mindre software firma, i København, søger vi en MS Dynamic NAV konsulent til fastansættelse. Det er en spændende, succesfuld og dynamisk mindre virksomhed, som dækker hele landet, der er 10 dygtige og engagerede medarbejdere, hvor der er masser ...
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

IT Administrative Cordinator

NETS Denmark A/S

Albertslund
Are you an administrative coordinator within IT? Merchant Services serves more than 300.000 merchants and by signing an agreement the merchant can handle payments through Visa, MasterCard, American Express, JCB and UnionPay. Merchant Services has ab...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

IT-konsulent med fokus på løsningsfacilitering og governance

Civile stillinger

Albertslund
Interesserer du dig for it-processer og baggrunden for dem? Trives du i krydsfeltet mellem forretningsønsker, it-teknisk virkelighed og forvaltningsregler- og praksis? Så har vi måske den rette stilling for dig som projektkoordinator i Forsvarsminis...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Tekniske Testere søges til Århus JOB ID: 1222

Work Supply IVS

Brøndby
Work Supply søger i øjeblikket efter dygtige Tekniske Tester. Du har en solid erfaring med test og kvalitetssikring fra krævende projekter af flere størrelser, og du er typen der gør en forskel i et projekt, derudover agerer du åbent og professionel...