Vi søger en udadvendt IT-systemkonsulent med bred erfaring

Du sætter pris på frihed under ansvar og trives godt, når du er på besøg hos loyale kunder, som har valgt dig, når der skal udføres IT-opgaver hos dem.

Du har en bred erfaring med forskellige infrastrukturløsninger og motiveres af at have ansvar for løsninger, du implementerer ved ”dine faste kunder”. Du forventer, at du har adgang til professionelle systemer, som understøtter professionel drift af infrastrukturløsninger, opgavestyring, tidsregistrering samt dokumentation. Du motiveres af muligheden for at have medindflydelse på din hverdag.

Ansvar, opgaver og reference?

Du bliver en del af vores Leverance Team (IT-Systemkonsulenter og IT-specialister). Dit arbejde vil foregå både internt på kontoret og eksternt hos kunder, hvor du leverer de løsninger, som kræver fysisk tilstedeværelse. Du vil også have faste besøg hos kunder, hvor du er deres ”IT-afdeling”. Du vil få en alsidig arbejdsdag med forskellige opgaver, som kan svinge fra almindelige driftsopgaver til større projekter, der kan omhandle implementering eller migrering af infrastrukturløsninger. Projekterne varetager du nogle gange selvstændigt, andre gange i samarbejde med kolleger i dit team.

Dit ansvar og opgaver kan være følgende afhængig af kompetencer:

 • Klargøring, levering og opstilling af klientudstyr hos kunder
 • Teknisk rådgiver for udvalgte kunder i samarbejde med kunderådgiver
 • Implementering / migrering til hybrid- samt cloudbaserede løsninger
  • On-premise løsninger kan forekomme
 • Optimering og fejludbedring på systemer, når on-site besøg er nødvendigt
 • Opdatering af dokumentation
 • Du deltager i vores vagtordning, som går på skift
 • Daglig tidsregistrering

Mødetid og hjemmearbejde:

FLC Danmark er en fleksibel virksomhed med en stor grad af frihed under ansvar. Vi er således fleksible ift. både mødetider samt arbejdssted (hjemmearbejde) – afhængigt af de aktuelle opgaver.

Løn, pension og øvrige medarbejderfordele

Vi tilbyder en attraktiv fast løn, som modsvarer dine kompetencer og ansvarsområder og i tillæg hertil naturligvis en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Derudover har vi i FLC en frokostordning, vi markerer og fejrer dine mærke- samt fødselsdage og belønner loyalitet med kontant bonus hvert 5. år. Vi afholder løbende sociale arrangementer typisk hvert kvartal, vi holder julefrokost, kick-off samt teambuilding hvert år.

Hvem er du og hvilke kompetencer har du:

Du arbejder godt både selvstændigt og i teams. Arbejdet i teams sker typisk, når der skal implementeres større infrastrukturprojekter, som kræver flere kollegaer, for at vi kan lykkes succesfuldt.

Du er vant til at tage ansvar, og forventer det samme af dine kolleger – vi har hinandens ryg.  Du erkender eventuelle begrænsninger og har det bedst med at sige fra, hvis du bliver bedt om at løse opgaver, som ligger uden for dine kompetencer. Vi forventer, at du er struktureret og grundig og i alle henseender handler efter almindelig sund fornuft.

Du er fagligt kompetent og uddannet inden for IT – oprindeligt som IT-supporter, Datamatiker, IT-teknolog e.l. Og du har opnået en solid erfaring igennem de seneste 5-10 år, hvor du har varetaget en tilsvarende stilling, eller du har opbygget en bred erfaring i en supportfunktion.

Du udadvendt og kommunikerer åbent og ærligt på tværs af organisationen, og du trives godt i en mindre organisation. Dit personlige engagement og din professionalisme gør dig effektiv, vellidt og respekteret af både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Du interesserer dig for den virksomhed, du arbejder i, og derfor er det vigtigt for dig, at du kender og forstår virksomhedens værdisæt, vision og mission. Hvis du opdager eventuelle fejl, findes årsagen hurtigt, så de ikke opstår igen, og ledelsen orienteres om nødvendigt.

Du er dygtig og professionel, og din arbejdskapacitet og grundighed er væsentligt over middel. Travlhed og en til tider hektisk dag med mange forskellige opgaver motiverer dig. Du er ambitiøs på både virksomhedens og dine egne vegne. Derfor sætter du en ære i at følge opgaver helt til dørs. Du formulerer dig klart og præcist på dansk, både mundtligt og skriftligt, og du læser og forstår engelsk.

Du har erfaring inden for flere af følgende områder:

 • Implementering og migrering til Microsoft serverteknologier (herunder Windows Server, Exchange, SQL o.l.)
 • Virtualisering (primært Hyper-V)
 • Microsoft 365 services, herunder AD samt Azure AD samt service
 • RDS-miljøer både private & public
 • IT-drift baseret på professionelt monitoreringssystemer
 • Netværk, herunder firewall/VPN, switche, Wi-Fi
 • SAN/Storage-løsninger, gerne HPE Nimble systemer
 • IT-sikkerhed
 • Klientudstyr, print og kopi
 • Fejlsøgning og udbedring

Ansøgningsfrist, første arbejdsdag og ansøgning:

Der er ikke fastsat en specifik ansøgningsfrist. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men bruger gerne tid på at finde den helt rigtige kollega. Vi opfordrer dig således til at søge stillingen straks. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at de modtages, og du kan forvente at høre fra os snarest muligt efter, at vi har modtaget din ansøgning.

Send venligst din ansøgning og CV snarest muligt til job@flc.dk og skriv: ”IT-Systemkonsulent” i emnefeltet. Alle henvendelser behandles fortroligt i forhold til reglerne for GDPR.

Supplerende spørgsmål:

Hvis du har supplerende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef Jesper Lillelund (2323 4143) eller din kommende kollega Flemming Wilkens Jørgensen (4414 4440).

 

FLC Danmark ApS

FLC Danmark blev stiftet tilbage i 1990. Vi er i dag 26 engagerede og motiverede kollegaer. FLC har et dedikeret kundefokus med en målsætning om at et samarbejde med vores kunder skal bestå i min 10 år. Vi har p.t. 15 kunder, som har været fast kunde v/FLC igennem +20 år.

FLC Danmark arbejder målrettet på at give vores kunder en positiv oplevelse, når de er i kontakt med os. Vores loyale kunder er danske erhvervsvirksomheder, som typisk har 10 - 200 brugere, enkelte +200.

Vi bidrager alle til et godt arbejdsmiljø og glæder os over de personalegoder, vi har. Vi arbejder konstant på at forbedre og udvikle virksomheden. I FLC Danmark har alle medarbejdere mulighed for at påvirke udviklingen og inddrages gennem blandt andet fredagsmøder og vores årlige FLC Kickoff. Du vil være omgivet af kolleger, som altid er parate til at hjælpe dig og forventer det samme af dig. Vi kommunikerer åbent og ærligt og arbejder altid sammen om at skabe succesfulde kundeoplevelser.

Vi er et full-service IT-hus med alle de funktioner og kompetencer, som det kræver og indebærer. FLASH er vores værdisæt, og vi gør hver dag en forskel ved at udvise Faglighed og Loyalitet, optræde Ambitiøse og Stolte og være de bedst tænkelige Holdspillere.

I FLC Danmark sætter vi stor pris på vores medarbejdere, derfor fejres fødselsdage og mærkedage internt. Vi har fokus på et langt samarbejde, som markeres og fejres hvert 5. år med en loyalitetsbonus, som udgør 1.000 kr. pr. år. Ved 5 år udbetales 5.000 kr., efter 10 år udbetales der 10.000 kr. … Vi har fejret medarbejdere, som har opnået både 5, 10, 15, og 20 år.

FLC Danmark er fortsat blandt de mest loyale HP-forhandlere i Danmark. Vi har vundet en række priser og konkurrencer – bl.a. HP ”Customer Satisfaction partner” Award, ”HP Årets Konsulent” og senest har Hewlett Packard tildelt os en ’ulv’ for at være årets højdespringer i 2018. Derudover er vi HP GOLD Preferred og Microsoft Silver Certified Partner.

Vores vision er fortsat at skabe en kontrolleret vækst og fremgang i såvel omsætning som resultat. Det vil vi opnå baseret på vores Go-To-Market strategi samt FLASH værdisæt med de dygtigste medarbejdere i branchen. Vi har fokus på at drive en stærk og lønsom virksomhed i IT-branchen.

FLC Danmark har en sund økonomi, hvilket har udløst den bedst opnåelige kreditvurdering AAA fra Bisnode igennem de sidste 8 år.

Vi er stolte over, at vi fire gange har gjort os fortjent til Børsens Gazelle titel.

Læs mere på www.flc.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.