Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger flere lærere, der vil være med til at skabe et godt og anerkende fællesskab og som ved at læring og trivsel går hånd i hånd

Kokkedal Skole søger ambitiøse lærere - 2 dansklærere  til indskoling/mellemtrinnet og 2 matematiklærere til indskolingen

Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne og være en af de gennemgående kræfter på klassen/årgangen, så eleverne fortsat har et holdepunkt i deres hverdag og læring.
 
Kokkedal Skole
Vi har gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder..
Vi har ca. 720 elever fra 0. – 9. klasse fordelt på 2-4 spor. Skolen huser endvidere en af kommunens specialklasserækker, som er en naturlig del af skolens hverdag. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen og samarbejdet vægtes højt, og alle er tilknyttet et årgangsteam
 
Kreativ og evidensbaseret skole
Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ og bevægelse. Vi arbejder bl.a. med talentgrupper efter interesse og gerne tværfagligt.  

Vi er stolte af vores fine resultater, både de faglige og i forhold til trivsel. Vi er blandt de mest undervisningseffektive skoler i Danmark, hvilket vi ønsker at fastholde og forbedre. Dette er i kraft en dedikeret og fagligt kompetent lærerstab, der er progressive og arbejder ud fra de veldefinerede værdier: Ansvar, Respekt, Engagement og Professionalisme.

Vi har prioriteret at drive en kantine. Den betjener dagligt op til 200, hvoraf størstedelen køber et varmt måltid. Kantinen er et reelt læringssted og eleverne på 7. årgang og i specialklasserne indgår i arbejdet med tilberedning og kundebetjening, som en del af deres madkundskabsundervisning.
 
Dansklærer på 1. årgang
Du vil blive en del af teamet på 1. årgang og få ansvaret for - først og fremmest - danskundervisningen i én af vores kommende 1.klasse.
Yderligere fag efter kvalifikationer
 
Matematiklærere på 1. årgang
I vil blive en del af teamet på 1. årgang og få ansvaret for de naturfaglige fag på årgangen, der ud over yderligere fag efter kvalifikationer.

Dansklærer på 6.årgang
Du vil blive en del af teamet på 6. årgang og få ansvaret for - først og fremmest - danskundervisningen i én af vores kommende 6.klasser. Har du der ud over ét eller flere kreative linjefag vil det være en fordel, men ikke et krav.
 
Personlig profil – for alle stillinger
Du er engageret, aktiv og en naturlig rollemodel. Du formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af at dine faglige kompetencer. Er du endvidere positiv og uhøjtidelig med en humoristisk åre, vil du passe lige ind. Du skaber læring og trivsel i kraft af:

   • En tydelig dagsorden i klassen
   • Anerkendende klasseledelse, men med gennemslagskraft over for eleverne
   • At være en teamplayer og kunne holde flere bolde i luften
   • Relationsarbejde

 
Kvalifikationer - faglig profil

   • Uddannet lærer eller meritlærer med stærke faglige kvalifikationer

 
Yderligere information
Har du spørgsmål til eller lyst til at besøge skolen kan du kontakte afdelingsleder Helle Jensen (6. årgang) på tlf. 6170 8367 eller skoleleder Kirsten Birkving (1. årgang) på tlf. 2542 1868. Se også http://www.kokkedalskole.dk
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Straffeattest skal vises. Stillingerne er på fuld tid. Mødedag hver tirsdag til kl. 16:30
Ansøgningsfrist: 25. april 2018 – angiv gerne i din ansøgning hvilken stilling du søger
Tiltrædelse: gerne 01.06.18 – alternativt 01.08.18
Tidsplan: Samtaler torsdag d. 26 april og mandag d. 30 april


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her