Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger for kunde i Hjørring Kommune en HR- og lønmedarbejder.

Lønmedarbejder

• Vores kunde søger endnu en medarbejder til deres lønteam, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Du vil blive tilknyttet deres lønafdeling, som p.t. består af 2 medarbejdere. Der er behov for flere på holdet på grund af stor tilgang af spændende arbejdsopgaver. De har mange projekter i Danmark og udlandet, arbejdet vil primært bestå i lønkørsel for timelønsansatte, men der vil også være andre ad hoc opgaver.

• For den rette medarbejder er de fleksibelt indstillet i forhold til arbejdstid i intervallet 20 - 37 timer pr. uge. Det optimale er en medarbejder, som er interesseret i at tilpasse sin arbejdstid i forhold til de spidsbelastningsperioder, som lønområdet har.

• Du har det fint med at arbejde i et team, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur. Selvfølgelig forstår du også selv at disponere din tid og lave et selvstændigt stykke arbejde. Orden og præcision er også nøgleord, som passer fint på dig.


De forventer:

Du har erfaring inden for lønarbejde
Er mødestabil og fleksibel
Har et godt humør, også når det går stærkt
Er forandringsvillig
Har det godt med deadlines


De tilbyder:

En stilling i et firma i vækst
Dygtige kollegaer at sparre med
God løn og ansættelses forhold

Er du interesseret i stillingen? Så send hurtigst muligt en ansøgning og cv på mail til: jg@hjoerring.dk

Ansøgningsfrist er d. 27. marts 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Jord og Beton

THOMAS NIELSEN & SØN LENDUM A/S

Frederikshavn
Vi mangler erfarende jord og betonfolk gerne sjak til vores byggepladser i Nordjylland. Der vil være fast job til rette vedkomne. Vil du i vide mere kan Morten kontaktes på 40641377 Vi ser frem til at hører fra dig.
Indrykket:7. august 2018
Udløbsdato:2. oktober 2018

Elev til allround funktion hos AktivPersonale

AktivPersonale A/S

Hjørring
Ønsker du at blive administrativt stærk, samtidig med at du kommer hele vejen rundt i alle andre opgaver, der er hos et vikar- og rekrutteringsbureau? Og vil du have en uddannelse i en virksomhed hvor der ikke er 2 dage der er ens? Så er muligheden ...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:29. august 2018