Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger frisk kok til vores a la carte restaurant

Vi er en a la carte restaurant, der ligger i havnen midt i byen.

Vi har , efter vores tilbygning, fået en del selskaber, så det skal du også kunne 

Vi har en frisk omgangstone, og vi hjælper alle hinanden, så du skal være god til at samarbejde.

Vi laver alt vores mad, fra bunden.

Du har mulighed for at sætte dit præg på menukortet, og dele din faglige kunnen.

Kan du lide at have travlt, og have noget ansvar, samt og have mange bolde i luften, er vi lige stedet for dig.

Kun ansøgere med faglig kvalifikationer vil få svar


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939652Phoenix-7da6039612019-01-10T00:00:00Vi søger frisk kok til vores a la carte restaurant

Vi er en a la carte restaurant, der ligger i havnen midt i byen.

Vi har , efter vores tilbygning, fået en del selskaber, så det skal du også kunne 

Vi har en frisk omgangstone, og vi hjælper alle hinanden, så du skal være god til at samarbejde.

Vi laver alt vores mad, fra bunden.

Du har mulighed for at sætte dit præg på menukortet, og dele din faglige kunnen.

Kan du lide at have travlt, og have noget ansvar, samt og have mange bolde i luften, er vi lige stedet for dig.

Kun ansøgere med faglig kvalifikationer vil få svar

2019-02-16T00:50:54.410 Vi er en a la carte restaurant, der ligger i havnen midt i byen. Vi har , efter vores tilbygning, fået en del selskaber, så det skal du også kunne Vi har en frisk omgangstone, og vi hjælper alle hinanden, så du skal være god til at samarbejde. Vi laver alt vores mad, fra bunden. Du har mulighed for at sætte dit præg på menukortet, og dele din faglige kunnen. Kan du lide at have travlt, og have noget ansvar, samt og have mange bolde i luften, er vi lige stedet for dig. Kun ansøgere med faglig kvalifikationer vil få svar11Jobnet7da60396100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3431931RESTAURANT SOLSIKKEN APS11Havnevej 64230SkælskørDKDanmark0
Solsikken@cafeer.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent691497JobNet492836749283671000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7da60396https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7da60396https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7da60396&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7da60396&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgVi søger frisk kok til vores a la carte restaurant12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360021174Michael BernburgSolsikken@cafeer.dkDKDanmarkDKDanmark330100791Kreativ faglært kok eller caterRobot Er du faglært kok eller cater? Brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde aften? Og kan du arbejde med alle partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores personalekantine på Hallas All i Kalundborg. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid mandag til onsdag fra kl. 10.00 - 20.00, torsdag 10.30 - 20.00 og fredag fri. Dine primære opgaver bliver at varetage alle køkkenets funktioner, såsom madlavning på køkkenets partier, gæstepleje, oprydning, opvask, rengøring mm. Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling, menuplanlægning, egenkontrol mm. Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring Du har lyst til at arbejde om aftenen og selvstændigt Du formår at holde overblikket i stressende situationer Du er mødestabil og kan tage ansvar Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 230-300 gæster til frokost og ca. 25-60 gæster til aftenbuffet - det er primært aften buffet du skal stå for. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok eller cater? Brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde aften? Og kan du arbejde med alle partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater i vores personalekantine på Hallas Allé i Kalundborg.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid mandag til onsdag fra kl. 10.00 - 20.00, torsdag 10.30 - 20.00 og fredag fri.
  • Dine primære opgaver bliver at varetage alle køkkenets funktioner, såsom madlavning på køkkenets partier, gæstepleje, oprydning, opvask, rengøring mm.
  • Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling, menuplanlægning, egenkontrol mm.
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring
  • Du har lyst til at arbejde om aftenen og selvstændigt
  • Du formår at holde overblikket i stressende situationer
  • Du er mødestabil og kan tage ansvar
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 230-300 gæster til frokost og ca. 25-60 gæster til aftenbuffet - det er primært aften buffet du skal stå for. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKalundborg2019-10-04T00:00:002019-11-29T00:00:00
330098103KOK MED FOKUS PÅ KVALITETBasic Hos KO CO i Faxe Ladeplads lystbådhavn, har vi fokus på service og kvalitet, og vi går ikke på kompromis, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Vi stiller krav til vores medarbejdere, men vi lover til gengæld, at du får et spændende job blandt gode kollegaer, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Personprofil Vi forventer, at du er uddannet kok og har erfaring med jobbet. Du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du er positiv, udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør. Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med menuplanlægning, indkøb og egenkontrol samt at du evner at holde fokus på køkkenprocenten. Vi tilbyder Som kok hos KO CO får du mulighed for selv at sætte dit præg på tingene. Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe gode resultater. Vi har fokus på at opretholde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor trivsel sættes højt. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til indehaver Nicoline Nybom på 22 32 28 61 Stillingen skal besættes 1. november 2019, og vi holder derfor løbende samtaler. Ansøgning Skriftlig ansøg med CV sendes via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: koogco.ofir.comHos KO & CO i Faxe Ladeplads lystbådhavn, har vi fokus på service og kvalitet, og vi går ikke på kompromis, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Vi stiller krav til vores medarbejdere, men vi lover til gengæld, at du får et spændende job blandt gode kollegaer, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.  
 
 
Personprofil 
Vi forventer, at du er uddannet kok og har erfaring med jobbet. Du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du er positiv, udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør. Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med menuplanlægning, indkøb og egenkontrol samt at du evner at holde fokus på køkkenprocenten.   
 

Vi tilbyder 
Som kok hos KO & CO får du mulighed for selv at sætte dit præg på tingene. Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe gode resultater. Vi har fokus på at opretholde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor trivsel sættes højt.  


Yderligere oplysninger 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til indehaver Nicoline Nybom på 22 32 28 61 

Stillingen skal besættes 1. november 2019, og vi holder derfor løbende samtaler. 
 

Ansøgning 

Skriftlig ansøg med CV sendes via knappen "Send ansøgning".

 

Se mere på vores ansøgersite: https://koogco.ofir.com

ORS/Small/8840ea41_logo.jpegRestaurant KO & COFakse Ladeplads2019-09-30T22:00:092019-11-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kreativ faglært kok eller cater

Fazer Food Services A/S

Kalundborg
Er du faglært kok eller cater? Brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde aften? Og kan du arbejde med alle partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores personalekantine på Hallas All i Kalundborg. Ansøgn...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:29. november 2019

KOK MED FOKUS PÅ KVALITET

Restaurant KO & CO

Fakse Ladeplads
Hos KO CO i Faxe Ladeplads lystbådhavn, har vi fokus på service og kvalitet, og vi går ikke på kompromis, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Vi stiller krav til vores medarbejdere, men vi lover til gengæld, at du får et spændende job blandt g...
Indrykket:30. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019