Vi søger kok og cater!

Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caféer? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? • Fuldtidsstilling med en attraktiv løn • Uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel • Større ansvar på sigt • Personalegoder Hvem er du? • Tidligere erfaring fra restaurationsbranchen • Trives i et miljø med højt tempo og kan holde flere bolde i luften • Brænder for at lave god mad og kan levere høj kvalitet • Udadvendt, engageret og forstår at indgå i et team Så hvis du kan sige ja til følgende punkter, så tag og send en motiveret ansøgning samt CV i dag til job@caferazz.dk eller ring 22 22 22 33 hvis du har nogle spørgsmål. Der afholdes samtaler løbende og ansættelse hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329936400Phoenix-940610b612019-01-04T00:00:00Vi søger kok og cater!

Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caféer? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? • Fuldtidsstilling med en attraktiv løn • Uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel • Større ansvar på sigt • Personalegoder Hvem er du? • Tidligere erfaring fra restaurationsbranchen • Trives i et miljø med højt tempo og kan holde flere bolde i luften • Brænder for at lave god mad og kan levere høj kvalitet • Udadvendt, engageret og forstår at indgå i et team Så hvis du kan sige ja til følgende punkter, så tag og send en motiveret ansøgning samt CV i dag til job@caferazz.dk eller ring 22 22 22 33 hvis du har nogle spørgsmål. Der afholdes samtaler løbende og ansættelse hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caf er? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? Fuldtidsstilling med en attraktiv løn Uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel Større ansvar på sigt Personalegoder Hvem er du? Tidligere erfaring fra restaurationsbranchen Trives i et miljø med højt tempo og kan holde flere bolde i luften Brænder for at lave god mad og kan levere høj kvalitet Udadvendt, engageret og forstår at indgå i et team Så hvis du kan sige ja til følgende punkter, så tag og send en motiveret ansøgning samt CV i dag til job@caferazz.dk eller ring 22 22 22 33 hvis du har nogle spørgsmål. Der afholdes samtaler løbende og ansættelse hurtigst muligt.11Jobnet940610b6100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:000000http://www.caferazz.dk/0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3428077CAFE RAZZ ApS11Havnegade 405500MiddelfartDKDanmark0
job@caferazz.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent688353JobNet492579849257981000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940610b6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=940610b6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940610b6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940610b6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgBrænder du for at blive Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359945265Rasmus Jørgensenjob@caferazz.dkDKDanmarkDKDanmark329953061Faglært gastronom til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok eller cater? Har du også nogle års erfaring inden for faget, hvor du har arbejdet med på alle køkkenets partier? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores team i personalekantinen på Bramstedt All i Middelfart! Tiltrædelse: Hurtigt muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave sund mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job Du får en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: Fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredage til kl. 14.30 Du indgår i turnus i produktionen og får dermed masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et indbydende og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring og opvask Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring Du kender råvaresæsonerne og tager udgangspunkt i dem Du er nytænkende og er god til at se muligheder og løsninger i hverdagen Du tænker ud af boksen og er altid klar på at udvikle og opfinde nyt - men du er også skarp på det klassiske Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning (på både fade og små anretnings-skåle) Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder alene og selvstændigt og hjælper til på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi et lille team på 3 - dvs. du får 2 motiverede kolleger, en kok og en køkkenchef - vi servicerer hver dag ca. 140-150 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet, hvor vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok eller cater? Har du også nogle års erfaring inden for faget, hvor du har arbejdet med på alle køkkenets partier? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores team i personalekantinen på Bramstedt Allé i Middelfart!

Tiltrædelse: Hurtigt muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave sund mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredage til kl. 14.30
  • Du indgår i turnus i produktionen og får dermed masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et indbydende og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring og opvask

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring
  • Du kender råvaresæsonerne og tager udgangspunkt i dem
  • Du er nytænkende og er god til at se muligheder og løsninger i hverdagen
  • Du tænker ud af boksen og er altid klar på at udvikle og opfinde nyt - men du er også skarp på det klassiske
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning (på både fade og små anretnings-skåle)
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder alene og selvstændigt og hjælper til på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi et lille team på 3 - dvs. du får 2 motiverede kolleger, en kok og en køkkenchef - vi servicerer hver dag ca. 140-150 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet, hvor vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SMiddelfart2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329954260Hindsgavl Slot søger kokRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. Stillingen indebærer Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet i et til tider hektisk miljø. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 28. februar 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 28. februar 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

A/S HINDSGAVLMiddelfart2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
329959005Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Aikosushi v/Thanh Phong PhamMiddelfart2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329954238Kok søgesRobot Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ? Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel. Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense. Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god mad, så vi keder os aldrig. Vi søger en kok der brænder for at lave god mad og arbejder struktureret i pressede situationer. Det er en stor fordel, hvis du er flad for at bage, da vi laver det meste fra bunden. Kort om dig: Du er faglært kok Du har erfaring Du er stabil og ansvarsfuld Du kan lide at lave mad og det er en passion for dig. Du er en god og omsorgsfuld kollega Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger og elever. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse pr. 1. april 2019 Fuld tid - 37 timer Send ansøgning til info@bogensehotel.dk Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ?

Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel.

Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense.

Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god mad, så vi keder os aldrig.

Vi søger en kok der brænder for at lave god mad og arbejder struktureret i pressede situationer.

Det er en stor fordel, hvis du er flad for at bage, da vi laver det meste fra bunden.

Kort om dig:

Du er faglært kok

Du har erfaring

Du er stabil og ansvarsfuld

Du kan lide at lave mad og det er en passion for dig.

Du er en god og omsorgsfuld kollega

Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger og elever.

 

Vi afholder samtaler løbende.

Tiltrædelse pr. 1. april 2019

Fuld tid - 37 timer

Send ansøgning til info@bogensehotel.dk

Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

 

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSENBogense2019-02-04T00:00:002019-03-31T00:00:00
329938877Kok / CaterRobot Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19 Vi forventer at du har erfaring med: ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør. Vi tilbyder: Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn. Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19

Vi forventer at du har erfaring med:

ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com

Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

 

CAFE VICTORIA ODENSE ApSMorud2019-01-09T00:00:002019-03-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært gastronom til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Middelfart
Er du faglært kok eller cater? Har du også nogle års erfaring inden for faget, hvor du har arbejdet med på alle køkkenets partier? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores team i personalekantinen på Bramstedt All i Middelfart! Tiltrædelse:...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Hindsgavl Slot søger kok

A/S HINDSGAVL

Middelfart
Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Middelfart
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Kok søges

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN

Bogense
Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ? Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel. Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense. Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god m...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Kok / Cater

CAFE VICTORIA ODENSE ApS

Morud
Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19 Vi forventer at du har erfaring med: ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør. Vi tilbyder: Gode arbejdsforhold...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:2. marts 2019