Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger lærere til mellemtrinnet

Er du uddannet lærer, og kan du undervise i dansk eller matematik, idræt, engelsk, fysik/kemi og/eller håndværk/design? Så er det netop dig, vi har brug for på Baltorpskolen.

Du må også meget gerne have undervisningskompetencer inden for de praktisk/musiske fag - og har du samtidig lyst til en hverdag omgivet af vidunderlige, skønne børn og kolleger? Så skal du kigge med her.

Vi søger nye kolleger med ansættelse fuldtid pr. 1. august 2021 og med tilknytning til 4.- og 6. årgang på Baltorpskolen afdeling Grantoften. Der er også mulighed for at undervise nogle timer i udskolingen. 

VI SØGER DIG, SOM HAR

  • Blik for den enkelte elevhos os tror vi på, at alle børn gør hvad de kan, mens vi som professionelle skaber rammer og struktur, som gør at de kan lykkes, de lærer og udvikler sig
  • En stærk relationskompetenceat du bevidst arbejder med relationsdannelse og forstår vigtigheden af din relation til børnene, og betydningen for deres udviklings- og læringsmuligheder
  • Viljen og lyst til samarbejde vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber, hvor samarbejdet skaber trivsel og øger fagligheden hos voksne og børn.

VI TILBYDER
  • En mentor det første år – vi ønsker du kommer godt fra start og får en sparringspartner
  • En skole med mange muligheder – på sigt er det muligt at blive en del af vores vejlederkorps i skolens PLC eller udnytte de gode samarbejder, vi har med erhvervslivet i kommunen. Måske har du selv nogle ideer, der kan udvikle vores skole
  • Et stærkt socialt fællesskab – vi prioriterer trivsel og plads til sjov. Vi har løbende sociale arrangementer på og uden for skolen
  • Et stort fagligt fællesskab – hvor vi mødes tit i faglige fællesskaber i afdelingen eller på tværs af matriklerne
  • Nedsat undervisningstid til nyuddannede – som nyuddannet lærer får du reduktion i undervisningstallet de første to år.   
BALTORPSKOLEN
Baltorpskolen består af to afdelinger, Rugvænget og Grantoften, med samlet ca. 1000 elever ligeligt fordelt på matriklerne. Vi er en 4-sporet skole med gode IT-faciliteter. Vi har chromebooks fra 3. klassetrin og et lokalt Makerspace på hver matrikel.    

På mellemtrinnet vil du blive en del af et afdelingsteam og et lærerkollegium, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. Vi prioriterer team- og årgangssamarbejdet og har ugentlige skemalagte teammøder på årgangene. Som et nyt initiativ på skolen arbejder vi i kommende skoleår med årgangstimer i både dansk- og matematiktimer, hvor der er to lærere, som underviser samtidigt, således det er muligt at samarbejde om at skabe et struktureret læringsmiljø med fokus på fællesskab.

BALTORPSKOLEN - PROFILSKOLE
Ind i verden. Sammen. Baltorpskolen har den internationale dimension som profil. Sprog, erhverv og kultur vil være bærende elementer for vores skole og i kerneopgaven. På mellemtrinnet tager 5. årgang hvert år på lejrskole og udforsker disse enten lokalt eller nationalt.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden for lærere på Baltorpskolen indebærer 33 timers fleksibel tilstedeværelse. En fuldtidslærer underviser ca. 25 lektioner.

YDERLIGERE INFORMATION
Spørgsmål vedrørende stillingen eller skolen rettes til konstitueret pædagogisk leder for mellemtrinnet, Kenneth Grann, ITAQ@balk.dk eller på telefon 2327 1543.

ANSØGNINGSFRIST 28. APRIL 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 18, 2021.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.