Vi søger medarbejder til vores butikker og udkørende pølsevogne

Vi søger ansatte til vore butikker og udkørende pølsevogne.Det er vigtigt du er positv og kan lide at betjene kunder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330089354Phoenix-039e795c12019-09-13T00:00:00Vi søger medarbejder til vores butikker og udkørende pølsevogne

Vi søger ansatte til vore butikker og udkørende pølsevogne.Det er vigtigt du er positv og kan lide at betjene kunder.

Vi søger ansatte til vore butikker og udkørende pølsevogne.Det er vigtigt du er positv og kan lide at betjene kunder.11jobnet039e795c100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-06T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3607272Byens Pølsevogn Horsens11Åboulevarden 1128700HorsensDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent821927JobNet5043199504319910011-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=039e795chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=039e795chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=039e795c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=039e795c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/1.jpgVi søger medarbejder til vores butikker og udkørende pølsevogne12007991Dansk3Læse/ tale522015Ekspedient2Salg27Detail- og engroshandel362694240noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330101498Butiksmedarbejder/Grillekspedient søgesRobot Butiksmedarbejder Grillekspedient til 20 - 30 timer medarbejder søges snarest. Virksomheden søger en medarbejder der kan arbejde fra 20-30 timer, evt. flere timer kan forekomme hen af vejen.Arbejdstiden vil hovedsageligt være aften og weekendarbejde Kandidaten skal være selvstændig, kunne bevare et godt overblik i stressede situationer, være serviceminded og kunne yde en god kundeservice. Arbejdsopgaver er madlavning, opfyldning, kundebetjening, kassehåndtering, rengøring m.m. Gerne en kandidat med køkkenerfaring, men det er ikke et must. Man skal kontakte indhaveren på 21771458. Ved intet svar skal der lægges en telefonsvarerbesked.

Butiksmedarbejder/Grillekspedient til 20 - 30 timer medarbejder søges snarest.

Virksomheden søger en medarbejder der kan arbejde fra 20-30 timer, evt. flere timer kan forekomme hen af vejen.
Arbejdstiden vil hovedsageligt være aften og weekendarbejde  

Kandidaten skal være selvstændig, kunne bevare et godt overblik i stressede situationer, være serviceminded og kunne yde en god kundeservice. Arbejdsopgaver er madlavning, opfyldning, kundebetjening, kassehåndtering, rengøring m.m. Gerne en kandidat med køkkenerfaring, men det er ikke et must.

Man skal kontakte indhaveren på 21771458. Ved intet svar skal der lægges en telefonsvarerbesked.

NØRRESKOV BAKKE KIOSK OG GRILL ApSSilkeborg2019-10-15T00:00:002019-10-25T00:00:00
330108137Butiksassistent - 25 timer om ugen - VejleRobot I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at: Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse Betjene kunderne ved kassen Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren Fylde varer op på hylderne Om dig Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du: Er smilende og glad for kundekontakt Tager initiativ og er hjælpsom Holder af faste rammer og har fokus på detaljen Trives i en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. 5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl: Branchens bedste sammenhold Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder Garanteret udvikling og uddannelse Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-25-timer-om-ugen-Vejle-3905?rdeLocaleAttr da

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne

Om dig

Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives i en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

Søg her:

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-25-timer-om-ugen-Vejle-3905?rdeLocaleAttr=da

Lidl Danmark K/S AdministrationVejle2019-10-16T00:00:002019-11-08T00:00:00
330107728Butiksassistent 30 timer pr. uge.Robot Klunz By Ilsøe har travlt, og søger derfor en uddannet butiksassistent til 30 timers ansættelse, der har lyst til at være en del af et velfungerende team. Der vil på sigt være mulighed for at øge timeantallet. Butikken ligger i Give, hvor der er gode tog- og busforbindelser. Opgaverne vil være: Salg Servicering og vejledning af kunder Udpakning af nye varer Og hvis du er skarp til at holde vores Facebook profil opdateret, er det en fordel. Derud over er der almindelige forefaldende opgaver, fx. oprydning og rengøring. Lidt om dig: Du er serviceminded og imødekommende Du er mødestabil og følger med i tendenser inden for modetøj Du kan arbejde selvstændigt, og kan merchandise butikken. Du er fleksibel mht. arbejdstider og opgaver Du har lyst til at indgå i et mindre team, hvor vi vægter godt humør og selvstændighed højt. Det er desuden vigtigt, at du har erfaring og interesse inden for modetøj til kvinder, da butikkens målgruppe er kvinder fra 30 år og opefter. Der forhandles bla. følgende mærker: Soyaconcept, One Two, Soulmate, Micha, In Front, Adia, Pont Neuf, Zoey og Margit Brandt. Vi forhandler desuden også tøj til size målgruppen i alle aldre. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 10.00-17.30, og lørdage kl. 10.00-13.00. Du har fri hver 3. weekend, de uger du arbejder om lørdagen har du en fast ugentlig fridag. Der kan forekomme lidt aftenarbejde i forbindelse med events, modeshows mm. Lønnen aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Suzette Ilsøe på 22152741 - helst efter kl. 18.00. Hvis du vil søge stillingen, skal du sende din ansøgning - gerne med foto - og cv til klunzbyilsoe@gmail.com

Klunz By Ilsøe har travlt, og søger derfor en uddannet butiksassistent til 30 timers ansættelse, der har lyst til at være en del af et velfungerende team. Der vil på sigt være mulighed for at øge timeantallet.

Butikken ligger i Give, hvor der er gode tog- og busforbindelser.

Opgaverne vil være:

 • Salg
 • Servicering og vejledning af kunder
 • Udpakning af nye varer
 • Og hvis du er skarp til at holde vores Facebook profil opdateret, er det en fordel.
 • Derud over er der almindelige forefaldende opgaver, fx. oprydning og rengøring. 

Lidt om dig:

 • Du er serviceminded og imødekommende
 • Du er mødestabil og følger med i tendenser inden for modetøj
 • Du kan arbejde selvstændigt, og kan merchandise butikken.
 • Du er fleksibel mht. arbejdstider og opgaver
 • Du har lyst til at indgå i et mindre team, hvor vi vægter godt humør og selvstændighed højt.

Det er desuden vigtigt, at du har erfaring og interesse inden for modetøj til kvinder, da butikkens målgruppe er kvinder fra 30 år og opefter. Der forhandles bla. følgende mærker: Soyaconcept, One Two, Soulmate, Micha, In Front, Adia, Pont Neuf, Zoey og Margit Brandt. Vi forhandler desuden også tøj til +size målgruppen i alle aldre.

Arbejdstiden følger butikkens åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 10.00-17.30, og lørdage kl. 10.00-13.00. Du har fri hver 3. weekend, de uger du arbejder om lørdagen har du en fast ugentlig fridag. Der kan forekomme lidt aftenarbejde i forbindelse med events, modeshows mm.

Lønnen aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer og erfaring.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Suzette Ilsøe på 22152741 - helst efter kl. 18.00.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende din ansøgning - gerne med foto - og cv til klunzbyilsoe@gmail.com

 

KLUNZ By IlsøeGive2019-10-16T00:00:002019-12-09T00:00:00
330106295Butiksassistent til Sydjyllands bedste købmandsbutikRobot Find os på Facebook: Vores Købmand Vonge Min Købmand - Bygade 83 - 7173 Vonge - tlf. 26 27 30 01 - www.minkøbmand.dk BUTIKSASSISTENT - til Vores Købmand Vonge Vores Købmand Vonge søger en butiksassistent. Du vil være med til at præge en butik, hvor vi forventer fremgang i de kommende år. Arbejdsopgaver: Du har medansvar for mange opgaver vedrørende butikkens drift Du har fokus på salgsoptimering og service Varebestilling og prisstyring Opbygning af inspirerende udstillinger Vi forventer: Du har erfaring indenfor butiksbranchen Du er pligtopfyldende, flittig og møder på arbejde med godt humør Du er ansvarsfuld og initiativrig Du er smilende og forstår at yde en god kundeservice Du er mødestabil og kan arbejde i weekenderne Og ikke mindst, at du både kan og vil tage ANSVAR! Vi tilbyder: Beskæftigelse i en mindre lokal forankret købmandsbutik, hvor du vil være med til at sætte præg på butikken Gode arbejdsvilkår samt en positiv arbejdsånd Arbejde i Sydjyllands bedste købmandsbutik og være en del af et stærkt fællesskab Skriftlig ansøgning sendes til: erna@storgaardinnovation.dk eller sendes til butikken, vedlagt CV, billede og motivation for jobbet senest den 10. november 2019. Ansøgere, der kommer i betragtning, vil blive kontaktet senest den 20. november. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Erna Storgaard på telefon 22259030

 

Find os på Facebook: Vores Købmand Vonge Min Købmand - Bygade 83 - 7173 Vonge - tlf. 26 27 30 01 - www.minkøbmand.dk

BUTIKSASSISTENT - til Vores Købmand Vonge

Vores Købmand Vonge søger en butiksassistent. Du vil være med til at præge en butik, hvor vi forventer fremgang i de kommende år.

Arbejdsopgaver:

 • •Du har medansvar for mange opgaver vedrørende butikkens drift
 • •Du har fokus på salgsoptimering og service
 • •Varebestilling og prisstyring
 • •Opbygning af inspirerende udstillinger

Vi forventer:

 • •Du har erfaring indenfor butiksbranchen
 • •Du er pligtopfyldende, flittig og møder på arbejde med godt humør
 • •Du er ansvarsfuld og initiativrig
 • •Du er smilende og forstår at yde en god kundeservice
 • •Du er mødestabil og kan arbejde i weekenderne
 • •Og ikke mindst, at du både kan og vil tage ANSVAR!

Vi tilbyder:

 • •Beskæftigelse i en mindre lokal forankret købmandsbutik, hvor du vil være med til at sætte præg på butikken
 • •Gode arbejdsvilkår samt en positiv arbejdsånd
 • •Arbejde i Sydjyllands bedste købmandsbutik og være en del af et stærkt fællesskab

Skriftlig ansøgning sendes til: erna@storgaardinnovation.dk eller sendes til butikken, vedlagt CV, billede og motivation for jobbet senest den 10. november 2019. Ansøgere, der kommer i betragtning, vil blive kontaktet senest den 20. november.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Erna Storgaard på telefon 22259030

VORES KØBMAND VONGE ApSVonge2019-10-14T00:00:002019-11-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksmedarbejder/Grillekspedient søges

NØRRESKOV BAKKE KIOSK OG GRILL ApS

Silkeborg
Butiksmedarbejder Grillekspedient til 20 - 30 timer medarbejder søges snarest. Virksomheden søger en medarbejder der kan arbejde fra 20-30 timer, evt. flere timer kan forekomme hen af vejen.Arbejdstiden vil hovedsageligt være aften og weekendarbejde...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Butiksassistent - 25 timer om ugen - Vejle

Lidl Danmark K/S Administration

Vejle
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid ove...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:8. november 2019

Butiksassistent 30 timer pr. uge.

KLUNZ By Ilsøe

Give
Klunz By Ilsøe har travlt, og søger derfor en uddannet butiksassistent til 30 timers ansættelse, der har lyst til at være en del af et velfungerende team. Der vil på sigt være mulighed for at øge timeantallet. Butikken ligger i Give, hvor der er god...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Butiksassistent til Sydjyllands bedste købmandsbutik

VORES KØBMAND VONGE ApS

Vonge
Find os på Facebook: Vores Købmand Vonge Min Købmand - Bygade 83 - 7173 Vonge - tlf. 26 27 30 01 - www.minkøbmand.dk BUTIKSASSISTENT - til Vores Købmand Vonge Vores Købmand Vonge søger en butiksassistent. Du vil være med til at præge en butik, hvor ...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:10. november 2019