Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger ny kollega til Øre, Næse og Hals operationsgangen

Vi er så heldige at vi skal opnormere, derfor søger vi en ny sygeplejerske til et spændende speciale og til afdeling i rivende udvikling.

Vi opererer patienter i alle aldersgrupper indenfor Øre, Næse og Halskirurgi. Vores indgreb spænder fra korte rene procedurer til længerevarende sterile operationer i både lokal og generel anæstesi. Foruden vores operationsafsnit består Øre, Næse og Halsafdelingen af et sengeafsnit, et ambulatorium og et audiologisk afsnit, som vi har et tæt samarbejde med.

På vej mod Nyt Hospital Nordsjælland står vi foran en sammenlægning med Anæstesiologisk Afdeling, pr. 1.4. 2022. Vi går derfor en spændende tid i møde med kompetenceudvikling og mulighed for at være med til at forme vores nye hverdag. I fremtiden skal vi varetage vagter inden for andre specialer.

Allerede i dag har vi fine lokaler, men i slutningen af 2024 er vores nye hospital ”Nyt Hospital Nordsjælland” færdigbygget og vi skal flytte ind på en hel ny operationsgang.

Vi er allerede i gang med gode tiltag i den forbindelse, hvor bl.a. ØNH-operationsafsnittet sammenlægges med Anæstesiologisk Afdeling 1. april 2022. Der er bl.a. planlagt særlige forløb for sygeplejepersonalet i overgangsperioden, herunder kompetenceudvikling bl.a. så vi kan varetage vagter indenfor andre specialer, sammen med specialister fra andre specialer. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med Anæstesiologisk Afdeling om processen og der er mulighed for at være med til at forme vores nye hverdag.

Som operationssygeplejerske er du en uundværlig del af et tværfagligt team og udgør dels en assisterende og dels en selvstændig funktion i en travl hverdag. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte pleje- og omsorgsmæssige opgaver i forhold til operationspatienten, assistance af kirurgen under indgrebet, forberedelse af operationsudstyr m.m.

Vi søger sygeplejersker der

 • Har lyst til et arbejdsliv med patienten i centrum, har en praktisk tilgang til operationssygeplejen, og kan spille sammen med det tværfaglige team.
 • Har en positiv attitude og gode samarbejdsevner, med flair for at navigere i uforudsigelige situationer.
 • Er en god teamplayer og vægter samarbejde højt
 • Kan arbejde selvstændigt, målrettet og tværfagligt
 • Er fleksibel og engageret, og kan se forandringer som en del af hverdagen
 • Og sidst men ikke mindst har flair for instrumentel sygepleje og rimeligt teknisk håndelag - gerne OP-erfaring men ikke et krav
Vi tilbyder dig
 • Kollegaer med stor faglig stolthed, der har fokus på udvikling af operationssygeplejen.
 • Højt informationsniveau
 • Få vagter, ca. 12 vagter på 16 uger - her af en nattevagt
 • Et arbejdsmiljø der rummer det gode kollegaskab. Tillid og omsorg for hinanden, respekt og rummelighed.
 • Et struktureret oplæringsforløb afpasset den viden og erfaring du kommer med, med 1-2 faste sygeplejersker tilknyttet dig.
 • Ønskeplan i MinTid
 • På sigt muligheden for at tage uddannelsen til operationssygeplejerske.
Vi glæder os til at læse din ansøgning. Vi tilbyder dig en stilling på 32-37 timer/uge

Tiltrædelse 1/8 eller efter aftale

Ansøgningsprocedure Ansøgningsfrist d.23/6-21. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Linda Midskov 4829 5856
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.