Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger pædagogisk medarbejdere til nye opgaver

Er du uddannet, har erfaring og interesse, inden for det pædagogiske felt og vil du være med på Hvidbjerghusholdet? Fonden Botilbuddet Hvidbjerghus søger medarbejdere i forbindelse med nye opgaver.

Fonden botilbuddet Hvidbjerghus er et midlertidigt døgnbemandet botilbud godkendt efter servicelovens §107/108 og §104. Vi har plads til 15 voksne, i alderen 18 år og opefter.Vi tilbyder også støtte efter §85.

Vi har bofællesskaber med op til 5 beboere, samt mindre enheder - alt efter behov.
Målgruppebeskrivelse: Hvidbjerghus har indskrevet beboere med særlige psykiske lidelser/tilstande, lettere udviklingshæmmede og personer med dobbeltdiagnoser, uden aktiv misbrug.?Fonden botilbuddet Hvidbjerghus kan modtage beboere indenfor straffelovens §68 og §69, som er dømt til foranstaltningsdomme for udviklingshæmmede type 4 og 5 eller behandlingsdomme type 2 og 3.??
Målgruppen er opdelt i fem fysiske bosteder. Mere information omkring Hvidbjerghus og dets afdelinger fås på www.hvidbjerghus.dk
Herudover har vi vores aktivitetsbeskæftigelse- og samværstilbud efter Servicelovens §104 ”Værket” i Hvidbjerg by.

Den pædagogiske metodik og tilgang tager afsæt i KRAP og praksis tilrettelægges ud fra den enkelte beboers udviklingspotentiale. Vi arbejder relationelt, hvor en tryg, kontinuerlig og omsorgsfuld hverdag i et hjemligt miljø prioriteres som læringsrum.Endvidere tror vi på, at vi omkring det fælles tredje kan møde beboeren ligeværdigt og skabe mulighed for udvikling.Det er vores mål, at vi ved at yde borgeren kontinuerlig praktisk og pædagogisk støtte, igennem en positiv og konstruktiv pædagogisk tilgang, kan styrke borgerens selvfølelse, selvtillid og egen indsats i en positiv retning idet vi tager afsæt i den enkeltes aktuelle ressourcer og behov.Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en udviklende organisation.
 • En arbejdsplads der er ønsker at prioritere en høj faglighed.
 • Mulighed for relevant videreuddannelse.
 • Mulighed for stor indflydelse på praksis.
 • Frihed under ansvar.
 • Fantastiske omgivelser - hvori det pædagogiske arbejde kan udfoldelse.

Vi ønsker, uanset hvor klichéagtigt det kan lyde:

 • Er uddannet, har erfaring og interesse, inden for det pædagogiske felt - gerne med relevant videreuddannelse og erfaring inden for området.
 • Er fysisk og psykisk robust – kan arbejde relationelt og bevare roen i tilspidsede situationer.
 • Kan arbejde systematisk, målrettet og dokumentere dit arbejde skriftligt, både internt og til eksternt brug.
 • Har kendskab til KRAP og kan implementere dette i dit praktiske virke.
 • Kan agere efter de retningslinjer der er givet.
 • Tør tage ansvar i dit pædagogiske arbejde – og træffe beslutninger i øjeblikket - også de svære beslutninger.
 • Har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og vil påtage dig ansvar.
 • Ikke er bange for at give beboerne et kram.
 • Forholder dig nysgerrigt og tror på at alle mennesker altid gør det bedste de kan.

Det er en fordel med kendskab til det tætte tværfaglige samarbejde med psykiatrien/retspsykiatrien.

Den specifikke arbejdstid for stillingerne kan aftales ved ansættelse – men rammen er mellem 30 og 37 timer med skiftende arbejdstid, som enten vil være dag eller aften og nat og du skal ligeledes være indstillet på at arbejde gennemsnitligt hver anden weekend. Du skal forvente at kunne have vagter af forskellig varighed og i forskellige afdelinger.
Du skal forvente at EU's hviletidsbestemmelser overholdes, hvorfor vagterne - indtil videre - vil være af en varighed op til maksimalt 13 timer. Nærmere oplysninger om stillingerne kan rettes til Faglig leder Lisbeth Laurberg på mobil 9272 7328 eller på lisbeth@hvidbjerghus.dk

Derudover kan du finde flere informationer om os på vores hjemmeside: www.hvidbjerghus.dk

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil de rette medarbejdere er fundet. Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med behandlingen af din ansøgning vil foretage digital behandling af de personoplysninger som fremgår af din ansøgning. Behandlingen af personoplysningerne sker efter reglerne Databeskyttelsesforordningens artikel 6 og evt. artikel 9 hvis din ansøgning indeholder følsomme personoplysninger.Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtykke til vi kan behandle de personoplysninger vi har modtaget fra dig. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende os en e-post til post@hvidbjerghus.dk med besked om, at du trækker dit samtykke, og dermed også din ansøgning, tilbage.Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, så sletter vi personoplysningerne om dig efter 6 måneder. Hvis du ønsker vi gemmer din ansøgning og dine personoplysninger udover 6 måneder i vores (ansøger-arkiv) skal du sende en e-post til post@hvidbjerghus.dk på eget initiativ med skriftligt samtykke hertil. Du kan læse mere på www.hvidbjerghus.dk, under ”persondata”.

Kørekort: B(Almindelig bil)
Der er flere ledige stillinger.
Vi ansætter løbende.

Arbejdspladsens hovedadresse: Barslevvej 67790 Thyholm Danmark.
Der indhentes referencer samt straffeattest, hvis man tilbydes stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.