Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores fabrik i Løsning (både til fastansættelse og tidsbegrænsede ansættelser)

Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder hos Dansk Retursystem, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og udvikling er i fokus?

Vi går ind i vores højsæson og har derfor brug for ekstra medarbejdere. For de tidsbegrænsede ansættelser vil det blive en ansættelse der kan vare frem til efteråret 2021.

Dit kommende job og arbejdsopgaver
Du bliver en del af et af vores produktionshold og vil få arbejdsopgaver af forskellig art:

  • At fylde sække med dåser og flasker i vores optællemaskiner samt håndtere de flasker som maskinen ikke automatisk tæller,
  • At overvåge og betjene sorteringsanlægget,
  • At tømme og læsse lastbil trailere og
  • Flytte materialer med stabler eller truck.

Vi går meget op i arbejdsmiljø og det er vigtigt, at du i dit daglige arbejde tager ansvar for, at du og dine kollegaer har et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Om afdelingen:
I produktionen tømmer og tæller vi dagligt paller, kar og sække, som indeholder dåser og flasker. Det er vigtigt, at optællingen udføres rigtigt, så vores kunder får den rigtige pant udbetalt. Vi gør også meget ud af at sortere materialerne dvs. glas, plast og aluminium hver for sig, før vi videresælger det til genanvendelse. Med vores fokus på korrekt optælling og materialesortering holder vi Danmarks bedste kvalitetsniveau for genanvendelse af glas, plast og aluminium.

Vores produktionsenhed i Løsning er en stor og velfungerende afdeling med en fast stab på ca. 75 medarbejdere.

I produktionen arbejder vi på skiftehold med rullende skift dag/aften og arbejdsplanen ruller over seks uger. Den ene uge arbejder du fire dage i tidsrummet (kl. 07:00 - 15:30) og ugen efter arbejder du fem aftener (kl. 15:15-23:45). Du vil desuden komme til at arbejde hver tredje lørdag.

Vores forventninger til dig:
Du tager ansvar for dine opgaver, er fleksibel og har lyst til at lære nyt. Derudover er det vigtigt, at du er god til at samarbejde.


Du skal have bestået 9. klasse i dansk og matematik og kunne betjene IT udstyr som tablets. Det vil være en fordel, at du har kørekort (kategori B, C, CE) samt gaffeltruckcertifikat (certifikat B) eller stabler kort (certifikat A). Arbejdet forudsætter ikke nogen uddannelsesbaggrund, men erfaring fra en lager- eller produktionsvirksomhed kan være en fordel.

Det kan du forvente af os:
Du møder en fri og rummelig arbejdsplads med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi lægger vægt på, at man optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. Vi har en uformel tone og godt humør, hvor det ikke gør noget, at man har det sjovt sammen.


Du vil blive oplært af en kollega, når du starter i jobbet.

Ansøgning
Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, hvor vi selvfølgelig overholder gældende Coronaregler.


Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning og CV ved at trykke på dette link 

I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte en af vores produktionsleder Lene Dørr Sørensen 23468129, i tidsrummet kl. 12:00 - 14:30 på hverdage.

Om Dansk Retursystem:
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.